VREAU OCHII EGALI
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Tzuni/Tzuni.jpg)
Tzuni spune:
Fa-te emo si te-ai scos
www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Mindy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tzuni Fa-te emo si te-ai scos ![]() www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME |
sau pirat:)
asimetria ta ochiologica (sunt sigura ca abia se vede) e nimic fata de asimetria mea mamara (fetita mea a avut un sanul ei preferat
![](alaptare.gif)
si am observat ca dintr-un profil fata mea arata intr-ul fel si din celalalt total altfel.
Vee spune:
mda .. pe mine ma enerveaza xa pare mai deschis decat celalalt .. ca atunci cand am avut pareza faciala...:)
goldi spune:
Draga Vee cu doar 6 posturi,biata de tine, imi pare rau ca ai atatea probleme ... si cum crezi ca te putem ajuta ?
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mindy
si am observat ca dintr-un profil fata mea arata intr-ul fel si din celalalt total altfel. |
Toti aratam altfel din profil stanga fata de profil dreapta. Eu de exemplu am observat asta la mine in poze, si de atunci imi fac poze mai mult profil stanga, arata mult mai bine
![](icon_smile_big.gif)
Vee, draga, nu mai face obsesie din problema asta, ca problema nu exista,defapt.