VREAU OCHII EGALI

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Fa-te emo si te-ai scos

www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Fa-te emo si te-ai scos

sau pirat:)

asimetria ta ochiologica (sunt sigura ca abia se vede) e nimic fata de asimetria mea mamara (fetita mea a avut un sanul ei preferat ) Si acuma mai imi zice cand ma vede dezbracata: asta e mama tzitzi si asta e baby tzizti.

si am observat ca dintr-un profil fata mea arata intr-ul fel si din celalalt total altfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vee spune:

mda .. pe mine ma enerveaza xa pare mai deschis decat celalalt .. ca atunci cand am avut pareza faciala...:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Draga Vee cu doar 6 posturi,biata de tine, imi pare rau ca ai atatea probleme ... si cum crezi ca te putem ajuta ?

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

http://www.supereva.ro/info.asp?id=1116

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mindy

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Fa-te emo si te-ai scos

si am observat ca dintr-un profil fata mea arata intr-ul fel si din celalalt total altfel.

Toti aratam altfel din profil stanga fata de profil dreapta. Eu de exemplu am observat asta la mine in poze, si de atunci imi fac poze mai mult profil stanga, arata mult mai bine

Vee, draga, nu mai face obsesie din problema asta, ca problema nu exista,defapt.

Mergi la inceput