Ma inteapa in piept
Buna! Ma numesc Razvan ... am o problema de la un timp ma inteapa in piept in zona inimii, cateodata si in partea dreapta. Durerile au inceput cam de o saptamana si ceva. Nu stiu ce sa fak astazi iam spus mamei si ea mi-a zis ca e din cauza grasimi .. nu vreao so supar nu stiu ce sa zic am 15 ani si sunt cam gras..poate fi ceva periculos sau din cauza grasimi ? aduc aminte sunt si putin racit .. ma doare stomacul ,spatele ,umeri si pieptul ma doare in zona inimi si in partea dreapta sanul drept nu stiu ce sa fak va rog ajutatima!!!!!
Raspunsuri
roxanaz spune:
Razvane, pe un forum nu se pot da sfaturi medicale. fa-ti o programare la medicul de familie si cere un consult amanuntit, eventual si niste analize de rutina.
Roxana
razvii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz Razvane, pe un forum nu se pot da sfaturi medicale. fa-ti o programare la medicul de familie si cere un consult amanuntit, eventual si niste analize de rutina. Roxana |
roxanaz spune:
nu, fara niciun detaliu in plus. poate fi doar o nevralgie intercostala, un muschi rasucit, sau o consecinta a gripei.
si daca nu vrei sa o vezi pe mama suparata du-te precis la medic.
Roxana
rory76 spune:
Bine, ca sa te linistesti un pik, si eu am problema asta de cate ori sunt racita...ideea e ca inima nu doare atata timp doare putin si tare Mama mea e bolnava de inima si stiu cum e...ideea e ca TREBUIE sa mergi la medic, macar la cel de familie sa vezi ce si cum. Eu am mers la cardiolog, mi-a facut alea, alea, mi-a zis ca nu e nimic rau acolo, dar fiecare om e diferit...Deci, nu scapi de medic.
Sanatate maxima! Si nu te mai gandi atata la durere ca te doare si mai tare-faci atacuri de panica toate alea nasoale!
"Trust no one!"