Ma inteapa in piept

Ma inteapa in piept | Autor: razvii

Link direct la acest mesaj

Buna! Ma numesc Razvan ... am o problema de la un timp ma inteapa in piept in zona inimii, cateodata si in partea dreapta. Durerile au inceput cam de o saptamana si ceva. Nu stiu ce sa fak astazi iam spus mamei si ea mi-a zis ca e din cauza grasimi .. nu vreao so supar nu stiu ce sa zic am 15 ani si sunt cam gras..poate fi ceva periculos sau din cauza grasimi ? aduc aminte sunt si putin racit .. ma doare stomacul ,spatele ,umeri si pieptul ma doare in zona inimi si in partea dreapta sanul drept nu stiu ce sa fak va rog ajutatima!!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Razvane, pe un forum nu se pot da sfaturi medicale. fa-ti o programare la medicul de familie si cere un consult amanuntit, eventual si niste analize de rutina.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns razvii spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Razvane, pe un forum nu se pot da sfaturi medicale. fa-ti o programare la medicul de familie si cere un consult amanuntit, eventual si niste analize de rutina.

Roxana
da dar nu sti cam despre ce ar fi vorba sunt ff speriat.. si in legatura cu doctorul :-S nu vreau sa o vad pe mama pe ganduri, suparata , si altelee .. Nu stiu ce sa zic imi este frika dintrodata aceste intepaturi .. care vin asa din senin si pe scurta durata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

nu, fara niciun detaliu in plus. poate fi doar o nevralgie intercostala, un muschi rasucit, sau o consecinta a gripei.
si daca nu vrei sa o vezi pe mama suparata du-te precis la medic.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Bine, ca sa te linistesti un pik, si eu am problema asta de cate ori sunt racita...ideea e ca inima nu doare atata timp doare putin si tare Mama mea e bolnava de inima si stiu cum e...ideea e ca TREBUIE sa mergi la medic, macar la cel de familie sa vezi ce si cum. Eu am mers la cardiolog, mi-a facut alea, alea, mi-a zis ca nu e nimic rau acolo, dar fiecare om e diferit...Deci, nu scapi de medic.
Sanatate maxima! Si nu te mai gandi atata la durere ca te doare si mai tare-faci atacuri de panica toate alea nasoale!

"Trust no one!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vesta spune:

s-ar putea sa ai o lipsa de calciu, dar numai medicul poate stabili diagnosticul

Mergi la inceput