***LMA spiridusi de ian -feb 2006 (344)***
Raspunsuri - Pagina 3
maraki spune:
Hallo dragele mele
Sarbatori fericite si la multi ani!!!
Silvi, aia sant banii pt mine si Giorgos de la socrii Angelo a primit de la ei tirul Mac din Cars si un joc cu Mickey clubhouse. Tare incantat a fost de Mac, numai cu el s.a jucat toata seara si l-a tinut in patut pana a simtit ca il ia somnul isi punea machetutele in el si facea scenarii cu ce stie ca se intampla in carsPot sa spun ca din tot ce a primit, de asta a fost cel mai incantat!
In seara asta este Steaua
Pupici la toate si Craciun fericit
Toanca tare fericit era Matei cand a primit cadourile Si el tot cu Mac
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
anymony spune:
CRACIUN FERICIT!!
SARBATORI FERICITE , SANATATE, BUCURII, pupici la pici, un AN NOU plin de pace , liniste si multe bucurii...
Giova spune:
Ho-Ho-Ho!!! Primiti cu colindul?
Noi suntem ok, Edi e putin marait, cred ca nu-i prea place trambaleala asta, vizite, agitatie, lume multa.
Marco a fost super incantat de cadouri, mai ales de sinele de la Thomas, tremura de fericire...doamne cat i-a multumit moshului.
Poze nu stiu cand pun, caci nu prea am chef si timp de net.
MA bucur ca au primit spiridusii si pArintii cadouri minunate.
Iuliana faine pozele, i-a placut moshul lui Matei.superb si bradul.
Silvia misto lego ala, noroc cu tati ca e cam dificil pt. spiridusi[:d]. comentarii las cu alata ocazie, acum m-am uitat asa rapid.
Maraki pai uite ca nu-si dau seama, fac testele, leaga nu siu ce computer la cel al masinii si degeaba...probabil nu siu sa citeasca ce le da...nu se poate sa nu-i dea de capat de 4 luni si sa tot mearga pe inlocuitul pieselor din motor.
Bine ca a primit Angelos jucaie de la socrii.
irina las-o mai moale, hai ca nu mai e mult pana la maera intalnire.
Marco a ramas in seara asta la mama, se vede ca i-a fost dor de ei, a vrut sa doarma acolo. sper sa fie la fel si cand mergem in Italia.
, pe maine.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
toanca spune:
Salutare tuturor.
Noi...pe acasa....stam si porcim
In Bucuresti ploua si e frig, numai de iesit din casa nu e vremea.
Dar Matei deja ne-a anuntat ca ar vrea sa mearga la locul de joaca si eu nu as iesi din casa....
Ieri am fost la niste prieteni la tara unde copii s-au simtit foarte bine.
Mai stam maine acasa si marti plecam la munte, dar pe o asemenea vremein loc sa ninga: ploua.
In loc sa mergem cu sania la munte, mergem cu umbrela
Silvi, am incercat sa intru sa vad pozele si imi cere parola.
Giova, pana la urma s-a costumat cineva in Mos?
A fost soacra in vizita la masa si a fost foarte incantata de cata mancare am facut si cum am aranjat-o...a mancat de nu se mai oprea
DE data asta nu a mai venit cu mama in ...buzunar: mi-a adus o cutie de cafea cadou de Craciun
N-am alte noutati....
Sa aveti parte de liniste in continuare si ne mai auzim
Bee spune:
Buna fetele.
EU am intrat repede, numai sa felicit sarbatoritii!
LA MULTI ANI STefan- Papan! Sa fii sanatos si norocos. Cosmi sa-ti traiasca baiatul cu numele!
Pupam si pe baietii lui Oachi si ai Bumbitei, LA Multi Ani Razvan-Stefan si Eduard-Stefan! Sa traiti cu numele!
Noi sarbatorim in continuare.
http://www.dropshots.com/dochia
Giova spune:
si noi lenevim....azi trebuia sa mergem la Sibiu, dar s-a pus o zapada...mama-mama...cam apoasa, dar am dat o bulgareala si un sanius in curte la cumnata.
Maine vin nasii nostri, ducem masina in service...si vom fii cam ocupati cu musafirii. sper sa nu o luam razna cu 4 kinderi.
tuturor celor care poarta numele de Stefan!
Stefan de cosmi, razvan Stefan de Oana si Edi Stefan de Bumbi!
Iuliana bine ca ai impresionat socrella. la noi nu a mai fost nicun mosh, si-a gasit cadourile sub fiecare brad.
Bee distractie faina in continuare. tot asa sa o tineti pana la sf. anului.
asteptam sa se trezeasca Edi sa plecam la ai nostri. marco a plecat la ai mei, a fost aici la cumnata si s-a dus cu ei acasa. numai la ea vrea sa stea toata ziua si sa doarma acolo.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
silvi_2005 spune:
Bonsoir si de la mine in graba ca sunt inca cu musafiri
La multi ani tuturor Stefanilor
Am reusit sa pun ceva retete de aperitive http://bucataria-sylviei.ro/aperitive-pe-biscuiti-sarati/ gasiti acolos i reteta de la pungutele de jambon daca vreti.
Iuliana parola e Alainnicolas, numele lui scris legat. deci si al voi ploua chiar ca e super aiurea...
Bee distractie frumoasa in continuare .
Giova si sa nu mai aveti pb cu masina
Revin eu cand reusesc, maine o ducem pe soacra mea la aeroport.
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
cosmi1975 spune:
salutare gagici
LA MULTI ANI SI TOT BINELE DIN LUME
eu tot fara pc..acum sunt la munca
aseara am venit de la tara unde a fost fff frumos....Revelionul inca nu stim unde il facem
va pup pe toti si toate si sper ca maine sa va vizitez mai des
toanca spune:
Salutare.
Eu am facut un pic de curat prin casa si acum vreau sa pregatesc masa de pranz.
Dupa care ma apuc sa fac bagajele ca maine plecam; cica e zapada la munte. Macar sa fie ca la noi a dat-o din ploaie in lapovita; e frig si naspa rau afara; mai bine ningea.
Am vrut sa-l scot un pic pe Matei afara si mi-a zis ca nu vrea ca e frig; in stilul asta nu stiu ce o sa fac cu el la munte daca una doua lui ii e frig; da poate sa ia cu saniusul si uita de frig
Nu stiu daca o sa car laptopul dupa mine, asa ca eu va urez de pe acum:
LA MULTI ANI!!!!
Fie ca anul care vine sa aduca numai bucurie in sufletul vostru; sa aveti parte de tot ce e mai bun.
PS am reusti de am descarcat filmul 2012 si l-am si vazut aseara.
Super misto filmul; iti cam da fiori pe sira spinarii!
Sa aveti o zi buna in continuare