***LMA spiridusi de ian -feb 2006 (344)***

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hallo dragele mele

Sarbatori fericite si la multi ani!!!
Silvi, aia sant banii pt mine si Giorgos de la socrii Angelo a primit de la ei tirul Mac din Cars si un joc cu Mickey clubhouse. Tare incantat a fost de Mac, numai cu el s.a jucat toata seara si l-a tinut in patut pana a simtit ca il ia somnul isi punea machetutele in el si facea scenarii cu ce stie ca se intampla in carsPot sa spun ca din tot ce a primit, de asta a fost cel mai incantat!

In seara asta este Steaua
Pupici la toate si Craciun fericit
Toanca tare fericit era Matei cand a primit cadourile Si el tot cu Mac

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

CRACIUN FERICIT!!
SARBATORI FERICITE , SANATATE, BUCURII, pupici la pici, un AN NOU plin de pace , liniste si multe bucurii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Craciun fericit!
Speram ca Moshul a fost darnic cu toti!

http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ho-Ho-Ho!!! Primiti cu colindul?

Noi suntem ok, Edi e putin marait, cred ca nu-i prea place trambaleala asta, vizite, agitatie, lume multa.
Marco a fost super incantat de cadouri, mai ales de sinele de la Thomas, tremura de fericire...doamne cat i-a multumit moshului.

Poze nu stiu cand pun, caci nu prea am chef si timp de net.

MA bucur ca au primit spiridusii si pArintii cadouri minunate.

Iuliana faine pozele, i-a placut moshul lui Matei.superb si bradul.
Silvia misto lego ala, noroc cu tati ca e cam dificil pt. spiridusi[:d]. comentarii las cu alata ocazie, acum m-am uitat asa rapid.
Maraki pai uite ca nu-si dau seama, fac testele, leaga nu siu ce computer la cel al masinii si degeaba...probabil nu siu sa citeasca ce le da...nu se poate sa nu-i dea de capat de 4 luni si sa tot mearga pe inlocuitul pieselor din motor.
Bine ca a primit Angelos jucaie de la socrii.
irina las-o mai moale, hai ca nu mai e mult pana la maera intalnire.

Marco a ramas in seara asta la mama, se vede ca i-a fost dor de ei, a vrut sa doarma acolo. sper sa fie la fel si cand mergem in Italia.

, pe maine.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare tuturor.
Noi...pe acasa....stam si porcim
In Bucuresti ploua si e frig, numai de iesit din casa nu e vremea.
Dar Matei deja ne-a anuntat ca ar vrea sa mearga la locul de joaca si eu nu as iesi din casa....
Ieri am fost la niste prieteni la tara unde copii s-au simtit foarte bine.
Mai stam maine acasa si marti plecam la munte, dar pe o asemenea vremein loc sa ninga: ploua.
In loc sa mergem cu sania la munte, mergem cu umbrela
Silvi, am incercat sa intru sa vad pozele si imi cere parola.
Giova, pana la urma s-a costumat cineva in Mos?
A fost soacra in vizita la masa si a fost foarte incantata de cata mancare am facut si cum am aranjat-o...a mancat de nu se mai oprea
DE data asta nu a mai venit cu mama in ...buzunar: mi-a adus o cutie de cafea cadou de Craciun
N-am alte noutati....
Sa aveti parte de liniste in continuare si ne mai auzim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
EU am intrat repede, numai sa felicit sarbatoritii!
LA MULTI ANI STefan- Papan! Sa fii sanatos si norocos. Cosmi sa-ti traiasca baiatul cu numele!
Pupam si pe baietii lui Oachi si ai Bumbitei, LA Multi Ani Razvan-Stefan si Eduard-Stefan! Sa traiti cu numele!
Noi sarbatorim in continuare.

http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si noi lenevim....azi trebuia sa mergem la Sibiu, dar s-a pus o zapada...mama-mama...cam apoasa, dar am dat o bulgareala si un sanius in curte la cumnata.

Maine vin nasii nostri, ducem masina in service...si vom fii cam ocupati cu musafirii. sper sa nu o luam razna cu 4 kinderi.

tuturor celor care poarta numele de Stefan!
Stefan de cosmi, razvan Stefan de Oana si Edi Stefan de Bumbi!

Iuliana bine ca ai impresionat socrella. la noi nu a mai fost nicun mosh, si-a gasit cadourile sub fiecare brad.
Bee distractie faina in continuare. tot asa sa o tineti pana la sf. anului.

asteptam sa se trezeasca Edi sa plecam la ai nostri. marco a plecat la ai mei, a fost aici la cumnata si s-a dus cu ei acasa. numai la ea vrea sa stea toata ziua si sa doarma acolo.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bonsoir si de la mine in graba ca sunt inca cu musafiri
La multi ani tuturor Stefanilor
Am reusit sa pun ceva retete de aperitive http://bucataria-sylviei.ro/aperitive-pe-biscuiti-sarati/ gasiti acolos i reteta de la pungutele de jambon daca vreti.
Iuliana parola e Alainnicolas, numele lui scris legat. deci si al voi ploua chiar ca e super aiurea...
Bee distractie frumoasa in continuare .
Giova si sa nu mai aveti pb cu masina
Revin eu cand reusesc, maine o ducem pe soacra mea la aeroport.

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare gagici

LA MULTI ANI SI TOT BINELE DIN LUME

eu tot fara pc..acum sunt la munca

aseara am venit de la tara unde a fost fff frumos....Revelionul inca nu stim unde il facem

va pup pe toti si toate si sper ca maine sa va vizitez mai des

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare.
Eu am facut un pic de curat prin casa si acum vreau sa pregatesc masa de pranz.
Dupa care ma apuc sa fac bagajele ca maine plecam; cica e zapada la munte. Macar sa fie ca la noi a dat-o din ploaie in lapovita; e frig si naspa rau afara; mai bine ningea.
Am vrut sa-l scot un pic pe Matei afara si mi-a zis ca nu vrea ca e frig; in stilul asta nu stiu ce o sa fac cu el la munte daca una doua lui ii e frig; da poate sa ia cu saniusul si uita de frig
Nu stiu daca o sa car laptopul dupa mine, asa ca eu va urez de pe acum:
LA MULTI ANI!!!!
Fie ca anul care vine sa aduca numai bucurie in sufletul vostru; sa aveti parte de tot ce e mai bun.

PS am reusti de am descarcat filmul 2012 si l-am si vazut aseara.
Super misto filmul; iti cam da fiori pe sira spinarii!
Sa aveti o zi buna in continuare

Mergi la inceput