Fulgusori 2009 (186) - Bravo ELENIC si STRUMFY!!
Raspunsuri - Pagina 4
dankutza spune:
Bun venit pe lume bebeilor de Elenic si Strumphy! Sa dea Dumnezeu sa aveti o viata frumoasa si plina de bucurii!
Lidia nu uita ca de sarbatori visele devin realitate. Sunt convinsa ca ai sa reusesti. Si inca foarte repede. Nu uita ca ai o gramada de sustinatoare printre noi, dor vreo 92 de mamici si 37 de gravide. 
Roxaly imi pare tare rau sa aud ca ai avut probleme de sanatate. AI trecut printr-o incercare grea. Dar, totul e bine cand se tremina cu bine. Iti urez multa sanatate. 
My-Lady dupa stii si noi suntem pe lapte praf. Facem cacalica cel putin o data si cel mult de 3 ori. Iau in calcul la numaratoare de cate ori gasesc un pic de mustarel pe pampersei. Eu stiu ca e normal sa faca ca, de 3 ori pe zi. La noi, cand face doar o data, apai, e pamperselul plin ochi. Adica o data si bine. Poate iti raspund fetele cu experienta. Ele trebui sa stie mai bine. 
Laurairina asa sunt de cand ma stiu. Imi fac temele dinainte. Vreau sa fiu informata ca sa stiu ce sa fac referitor la vaccinuri. AM citit pe net si tot nu sunt lamurita. De aceea si vreau sa aflu din experienta voastra, ce vaccinuri ati facut. Nu inteleg diferentele intre vaccinuri. Infanrix, Pentaxim, Priorix??? Sunt in ceata.
Dar ma lamuresc eu si cu astea. Vreau sa stiu ce vorbesc cu medicul de familie. Sa vedem ce hotarare luam. 
CRLP bine ai venit inapoi. Iti simteam lipsa. Sa speram ca lucrurile vor evolua in bine intre tine si sotul tau. Seful meu, are o vorba. "Make it slowly, take it easy." Sa stii ca are mare dreptate. Ia lucrurile usor. Eu cred ca o influenta o au si serile la o bere cu baietii. Poate i-au spus chestii de genul: "gata, viata ta e terminata, nu o sa mai ai timp de nimic, nu o sa dormi noaptea" si cine stie ce alte tampenii i-au mai bagat in cap. Concentreaza-te pe sfarsitul sarcinii si pe nasterea care va veni in curand. Bebe este cel mai important. Restul lucrurilor vor veni de la sine. 
Lumi-Richard si Dynamo felicitari pentru botezul bebeilor vostrii.
Mami de amazoana
My Perfect Baby - poze Cezarica (09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=kM5OW33_nlc" target="_blank">
Cezarica la externare
crlp spune:
dankutza iti multu mult pt. vorbele frumoase
sincer incerc din rasputeri sa-mi canalizez atentia asupra sarcinii si nasterii care este atat de aproape
38+
cu ingerasul Matei
poze
dankutza spune:
Ia uitati ce i-am cumparat gazei mele, astazi. I-am cumparat www.1001case.ro/images/products/big/steluta-vise-placute-roz--tomy-image0-442362.JPG" target="_blank">steluta asta Are 3 melodii si proiecteaza pe tavan ursuleti. E super! Nu intelege inca despre ce e vorba, dar o sa inteleaga. AM cumparat-o de la Miniblu, la reducere de la 100lei la 65lei (in caz ca va intereseaza si pe voi).
Am adaugat si poze noi.
http://family.webshots.com/photo/2497356970105874155ygCLzR
Mami de amazoana
My Perfect Baby - poze recente cu Cezarica (nascuta in 09.12.09)
Cezarica la externare
My_Lady0091 spune:
dankutza..saru-mana...macar am si eu o mama care e tot cu hranitul artificial..desi gasesc ciudata exprimarea asta..parca am fi ALIENS
..DAR...,,ATA ETE,,
.fii-mea abia a adormit dupa ce a tras ditamai...movila de kk..cred ca erau vreo trei kk-ti la un loc adunati
...iar am avut show si in seara asta..azi a fost mai cuminte ca deobicei..insa pe la 19.30..dupa ce i-am facut prima data baie singura..adica eu cu sotul..baie la care a urlat..a continuat sa urle...i-am cantat..am plimbat-o..am leganat-o..si eu si sotul de ne-au iesit retinele
..si degeaba..pace si ragete..pe la 22.30..cu chiu cu vai a adormit..si am reusit si eu sa merg sa mananc..dupa ce am mancat dimineatza...la mine in casa e dezastru..maine intru la curatenie..ca vine mama sa stea cu fomista terorista![]()
..si eu intru la curatenie si apoi la somn...acu doarme bin laden
cel mic..si sotzul saracu
..ca de maine incepe munca..iar eu is rupta-n gura de somn..da o mai pazesc..ca n-are cine

BINE AI VENIT BECCA...FULGUSORUL LUI MAMI IUBIT
pozici noi cu bebe shtrumf

My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dankutza Ia uitati ce i-am cumparat gazei mele, astazi. I-am cumparat www.1001case.ro/images/products/big/steluta-vise-placute-roz--tomy-image0-442362.JPG" target="_blank">steluta asta Are 3 melodii si proiecteaza pe tavan ursuleti. E super! Nu intelege inca despre ce e vorba, dar o sa inteleaga. AM cumparat-o de la Miniblu, la reducere de la 100lei la 65lei (in caz ca va intereseaza si pe voi). Am adaugat si poze noi. http://family.webshots.com/photo/2497356970105874155ygCLzR ![]() Mami de amazoana My Perfect Baby - poze recente cu Cezarica (nascuta in 09.12.09)www.youtube.com/watch?v=kM5OW33_nlc" target="_blank"> Cezarica la externare |
si noi i-am luat proector...de la PRIMII PASI..E FAIN..CANTA...ARE TOT FELUL DE ANIMALE..NUMERE..SI MULTE ALTELE

BINE AI VENIT BECCA...FULGUSORUL LUI MAMI IUBIT
pozici noi cu bebe shtrumf

dankutza spune:
My-Lady in afara de noi 2, cine isi mai hraneste puii cu formula? Parca Simina, nu-i asa? O mai fi cineva? Macar sa impartasim si noi pareri, cele "nelaptoase"
.
Zici ca si a ta este mancacioasa? A mea face o gura mama-mama. Stii desenul animat cu Tom si Jerry, cand Tom vrea sa il prinda pe Jerry si fura un pui de gaina in loc. Si cand isi deschide mana, vede un pui mic si dragalas, care o data face o gura cat tot ecranul si striga "mama". Ei bine, asta e fi-mea. Mica, dar are o gura...
Ah, sa va zic una tare.
I-am spus sotului ca Ok , ca seamana fizic cu el. Nu ma deranjeaza chiar deloc. Dar vreau neaparat sa semene la caracter cu mine. LA care sotul disperat, imi spune "NU, CA NU O S-O IA NIMENI!" 

Mami de amazoana
My Perfect Baby - poze recente cu Cezarica (nascuta in 09.12.09)
Cezarica la externare
shtephy spune:
Monis 

multumim ca te gandesti la noi
.Suntem bine in general chiar daca duminica noaptea si luni am aflat ca Iusti stie sa planga .Azi a redevenit linistit si cumintel.Acum casc si mor de somn langa el dar vad ca nu are nici o treaba cu somnul,are ochisorii mari mari.
Voi ca faceti?De ce vorbesti de plansete si de timp scurs cu rapiditate?
Pup lui Santi si lui mami, aveti din nou niste poze tare reusite si un bradut super.
Imi place semnatura lui nov.dec.
Roxyalyregret ca a trebuit sa treci prin asa ceva,nu vreau sa stiu ce a fost in sufletul tau ,asta pe langa ce ai indurat cu operatii,anestezii si altele.Iti doresc sanatate multa multa si sa nu mai fii vreodata nevoita sa stai departe de copilul tau.
Krelia
mami cea moasa si tzutzupidu care a-nceput sa o imparta pe mami cu noi.Imi pare tare bine sa te vad pe aici.
Lidia si Ionela foarte tari bancurile.
Strumfi si Elenic felicitari.

Va pup cu mult drag pe toate![]()

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)
laviniablaga spune:

BRAVO ELENIC!BRAVO STRUMPHY

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
AVEM O LUNITA!!!!
Minunea Mea
Rares Cristian
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
laviniablaga spune:
Neatza!
-ua e gata!Poftiti va rog... Raresh a fost mai cumintel noaptea asta....a dormit in reprize dar macar nu a mai plans! Eu nu mai pot dormi de la 4...asa ca am intrat sa va salut! Pupaceala!

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
AVEM O LUNITA!!!!
Minunea Mea
Rares Cristian
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT