Fulgusori 2009 (186) - Bravo ELENIC si STRUMFY!!
Raspunsuri - Pagina 3
Andrecluj spune:
Felicitari Elenic , sa-ti traiasca Anna in multa multa sanatate! Monisule , multumim de vesti. Nu am scos-o pe pitica, mi-e frica, e atat de mica! Si a fost atat de frig, iar ei toate hainutzele ii sunt mari. Mai asteptam putin, tati va avea mai mult curaj. Pupam Chiara Ada, vita mia
dienutze spune:
Bine ai venit micuta Anna! Sa fii sanatoasa si norocoasa!
Mica mea minune: Natalia Oana
(16.11.2009)
Andrecluj spune:
Monisule Am uitat sa iti spun ca imi placea la nebunie bradul vostru nefacut. Despre noi ce sa va povestesc? Nu imi dau seama daca principessa mea are colici sau doar o doare la kk, cert e ca are zile cand e tare tare cumintica, zile cand urla, azi de exemplu a fost vanata de la atata urlat. Evident, eu am plecat la cumparat cadouri pentru ca cedam nervos sa o vad asa, am lasat-o urland si am gasit-o urland. Sunt convinsa ca in brate la ta-so nu va mai face la fel. In rest, daca o cantaresc bine, a luat cam un kilogram in 3 saptamani, ceea ce cred ca e bine. are bubite pe fata si gat, maine o vede doctorita. In rest a tare frumoasa si o iubesc la nebunie. de multe ori, cu tot cu ajutor, pic de somn, pentru ca tura de noapte e a mea, dar si asa o ador si sunt fericita pentru fiecare masa pe care o ia, pentru fiecare kk cu aspect normal. De maine am deschis sezonul de musafiri, asa ca nu stiu daca pot intra, motiv pentru care vreau sa va urez de acum sarbatori senine, pentru multe din noi sunt cele mai frumoase. As vrea sa nu uitam de "fostele colege de odisee" care nu se vor putea bucura de Sarbatori cum o facem noi. Lidia, Alexa, Lacra ... o raza de speranta pentru voi, sper din inima ca intr-o zi sa ne putem bucura si noi pentru voi, sa va dea Dumnezeu sau fortele superioare in care credeti curaj, putere si o doza de inconstienta sa luati viata de la capat. pentru voi, toate Chiara Ada, vita mia
Lidia74 spune:
ANDRECLUJ ma bucur ca te-ai gandit la noi, cele care din pacate, nu avem inca o mica 'minune' sa ne umple viata si sa ne bucure cu un gangurit, un urlet sau zambet.
Va doresc din suflet tuturor mamicilor CRACIUN FERICIT si sa va bucurati de bebelusii pe care i-ati adus pe lume.Un dar mai frumos cred ca nu exista.
Lidia74 spune:
Va trimit un banc:
Sotul ajunge acasa la 5 dimineata. Nevasta:
- Unde ai fost, Superman?
- Pai, sa vezi, am fost cu niste clienti in oras...
- Si ai stat cu ei pana la 5 dimineata, Superman?
- Pai, da, am reusit sa obtin un contract si....
- Si dupa aia ce ai mai facut, Superman?
- Pai, am fost sa bem ceva la un bar....
- Si pe urma, Superman?
- Pai, am fost la un bar de striptease, asa au vrut clientii, dar a fost foarte urat si plicticos. Da de ce imi tot zici "Superman"?
- Pai doar Superman isi mai poarta chilotii peste pantaloni!
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia74 ANDRECLUJ ma bucur ca te-ai gandit la noi, cele care din pacate, nu avem inca o mica 'minune' sa ne umple viata si sa ne bucure cu un gangurit, un urlet sau zambet. Va doresc din suflet tuturor mamicilor CRACIUN FERICIT si sa va bucurati de bebelusii pe care i-ati adus pe lume.Un dar mai frumos cred ca nu exista.Lidia |
Lidia74 spune:
Inca un banc:
Grija mare pe intuneric. Doua doamne tinere, de mult timp prietene, dar de ceva timp casatorite, se hotarasc sa iasa fara soti in oras. Dupa cateva ore petrecute la un bar, pe inserate, se intorc pe jos acasa. La un moment dat una zice:
- Fata, ce ma fac? Fac pe mine! Nu mai pot sa tin pana acasa. Cealalta rapunde:
- Si eu la fel! Hai sa intram aici in cimitirul asta, ca e intuneric si nu ne vede nimeni..
- Bine, dar cu ce ne stergem?
- Eu cu chilotii si apoi ii arunc.
- Eu nu renunt la chiloti, dar o sa gasesc o solutie..
A doua zi se intalnesc barbatii.
- Oare unde au fost, mai, nevestele noastre aseara? A mea a venit acasa fara chiloti.
- Tu stai bine. A mea a venit cu o panglica in fund pe care scria "Nu te vom uita niciodata. Fratii Ionescu!"
krelia spune:
monis, multam fain..cu ocazia asta am gasit si taranu' care era pe camp..si m-am dumirit si ce s-a intamplat cu butoiul....ca uitasem versurile alea
lavi..la noi deja nu mai functioneaza cantecul cu elefantul....ma cam supune la teme Raru meu...sa-mia duc aminte din tinereti....intr-o seara ajunsesem sa-i cant pana si "treceti batalioane.." ...tac'su ii canta "o vioara mica.."..io-s aia cu diversificarea
nah, ca a inceput frichineala....
_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai
Muhammad Ali