Bazar pentru Robi (3)
Raspunsuri - Pagina 11
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madaiulia Pisellino am ajuns si eu in sfarit sa ridic coletul de la tine de la posta. Foarte dragute hainutele, multumesc. Inca nu am ajuns sa pun banii pentru fusta de la Laura, sper sa ajung pana la sfarsitul saptamanii. Fustita e la tine sau mi-o trimite Laura? Mamica de David Andrei 10 iunie 2007 |
Neata!
Dupa ce pui banutzii, imi dai un PM cu adresa unde sa ti-o trimit si o primesti de la mine.
Bazar pentru Robi
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
pisellino spune:
lora scoate te rog urmatoarele articole de la bazar:
248- salopeta
56-caciulita fido
169-blugi
171- gecuta
187-pantaloni barbati kenvelo
235- catelus muzical
238 soricel
240 elefantel
241
242
243
249
jucariile le-am pastrat pt robi si hainele ori sunt pastrate ori le-am dat bonus la fetele care au licitat.
multumesc lora
ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576
LoraG76 spune:
pisellino, cum doresti tu.
Lora, mami de Iustina
Bazar pentru Robi
Ajutati-o pe Alina!
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
cosminiq spune:
Buna dimineata!
Va servesc cu o cafeluta(virtual)cu zahar sau fara cum doriti?
Catalina multumesc frumos pentru tot!Foarte faine jucariile
Am fost mai de dimineata de l-am impartasit pe Cosmin si de cand am ajuns acasa le tot face slujbe la papusele
Cel mai mult ii place crocodilul...cica e noul lui prieten
Ma intrebat de ce nu am luat si catelusul acela roz muzical.Am vazut ca ai cerut sa il scoata de la bazar ceea ce inseamna ca nu mai e la tine
Va doresc o zi super buna!!!
Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
pisellino spune:
cosminiq ma bucur ca ti-au placut jucariile, catelusul i l-am trimis nepotelei mele ca a fost ziua ei si nu i-am luat nimic asa ca i-am dat catelusul si posetuta.cosmin se face preot, iti zic eu
lora multumesc de modificari
ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576
AnnaBaby spune:
Pisellino am ridicat azi coletul de la posta, multumesc tare mult pt bonus , esti o draguta!
Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
pisellino spune:
anna imi pare bine ca a ajuns, coletul care l-am pus spre brasov inca nu a ajuns, nu stiu de ce. pup fetitei tale
pisellino spune:
tocmai am primit o veste din italia, tre sa mergem mai devreme ca robi e programat pt rmn, tomograf, eeg, punctie, analize sange, screen metabolic, mai pe scurt toate examenele pe care le-a facut in iunie cand am fost tre sa le repete vestea a venit ca un soc, nici nu am apucat sa strangem toti banii de terapie si cand colo se mai adauga la cheltuieli
nu stiu ce o sa ne facem fetelor, probabil pe 20 o sa plecam, ca pe 23 tre sa fim la roma si dupa sa urcam spre firenze
o sa fie greu de tot si pt noi si pt robi mititelul nu stiu cum o sa reziste
chiar sunt demoralizata rau de tot
LoraG76 spune:
pisellino, multa sanatate lui Robi si sper sa decurga totul cu bine! Fii tare pentru el!
Lora, mami de Iustina
Bazar pentru Robi
Ajutati-o pe Alina!
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ellinia spune:
Piseliono, ai incredere ca o sa fie bine! Cineva acolo sus va iubeste si nu o sa va lase la greu!