Bazar pentru Robi (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

multumesc laura si ellinia

sunt suparata tare azi si ma intzeapa si la inima, i-am zis mamei sa ma programeze la dr.martin din piatra sper sa ajung la ea cat mai repede ca mi-e rau

ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Tot incerc de dimineata sa pun poze pe webshots cu niste hainute si nu reusesc. Ati incercat vreuna de curand sa puneti poze in webshots? Nu stiu ce are de nu merge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Catalina,Buna seara!
Vai.. ce veste!Lasa ca poate e mai bine ca mergeti mai repede pt analizeAi mai avut probleme cu inima sau doar acum din cauza stresului.Trebuie sa fii puternica pt ochisorii cei mici si frumusei ai lui Robi.E un copil super norocos pt ca va are pe voi si mai ales ca il iubiti asa de tare si va luptati pt el.Toata stima si respectul din partea noastra
Ar trebui sa incerci sa iei Sedocalm (pastile din plante si nu dau dependenta)zic si eu...Eu iau de 2 sapt si ma simt bine.Doar ca de aseara iar am probleme cu ficatul si fierea(am baut o bere)si cred ca de la asta imi e asa de rau.Aseara am crezut ca mor...
E bine daca ajungi si la Martin dar parerea mea e ca de la stres te inteapa.
Te pup si incearca sa fii cat mai tare!!!Oricum esti o SUPER MAMICA

Mergi la inceput

Cristina si eu am avut probleme cand am vrut sa descarc poze.De cateva zile face fente

Mergi la inceput

cosminiq draguta ca intotdeauna da m-a mai durut inima si inainte, stiu ca e de la stres dar totusi vreau sa fac un control sa nu fie ceva mai grav.
maine merg la martin, laura sper sa nu uit de pachetul tau, poate ne intalnim maine seara ca eu tre sa vin la 18:oo

ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576

Mergi la inceput

laura nu am mai venit l acontrol, m-a lasat durerea si am renuntat ca din cate mi-a spus o vecina e 90 de lei consultatia, mult pentru noi, lasam pe cand ma intorc cu robi.
fetelor m-ati lasat singura azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Sunt eu pe aici, ma mai documentez. Am pus niste hainute la bazar, mai am cateva dar sa le pun gramada ca sa le pozez. Poate reusesc maine.
Voi v-ati pus problema daca sa va vaccinati sau nu? Eu trec printr-o adevarata drama pentru ca nu stiu ce sa fac .

Mergi la inceput

noi in nici un caz nu ne vaccinam, in primul rand robi dupa ce a facut crizele nu a mai avut voie sa faca nici un vaccin ca face febra si dupa febra iar crize si tot asa, deci categoric nu in cazul nostru.
ellinia hainutele pe care le-ai pus ii sunt bune lui robi, mai bine le luam noi sa mai scutim din cheltuieli pt haine, daca esti de acord.
si eu tre sa pozez niste costumase de la madalina, 2 le-a luat o vecina ca e slabuta mie nu-mi treceau de la genunchi in sus si mai am bluzite dar nu merge camera, sper sa o rezolve sotul in weekend.
pup fetelor si un weekend placut!

Mergi la inceput

Catalina
Eu stiu ca la Martin consultatia e 50 de lei(atata era acum vreo 3 luni cand a fost sotul meu la ea).Dar o fi scumpit si ea
Bine ca nu te mai inteapa dar tot trebuie sa ai grija ...
O seara buna!Multi pupici lui Robi.

Mergi la inceput

cosminiq e 50 lei consultatia dar electrocardiograma si mai nush ce face pe acolo e inca 40 de lei, prea mult, plus ca sigur o sa dea reteta si aia tot bani costa, asa ca amanam.cosmin ce mai face?

Mergi la inceput