Timisoara Impreuna(165) Editie de Craciun
Raspunsuri - Pagina 9
Doris-Alina spune:
Anul Nou care soseste
Maine chiar in zori de zi,
Sa v-aduca numai bine
Sanatate, bucurii!
La multi ani 2010!
andanii spune:
La multi ani, multa sanatate si noroc in 2010 !!!!
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
anda spune:
La multi ani popor!
La multi ani Laci, cu drag! si intarziere...
Sa fii fericitit si sanatos si cu voie bune si sa-ti mearga bine toate
Mihilicaaaaa ce faci??
O U T S T A N D I N G S & P I D U K
If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."
aidaciolac spune:
Aho aho de anul nou
Cafeaua s-o bem mai cu spor
Aici sa ne intalnim
Sa vorbim palavragim
Ca toti ai nostrii's sanatosi
La portofel suntem mai grosi
S-avem timp de butoneala
Pana la ora matinala
Ia mai manati maaaai , hai haiiiiii
La anul si la multi ani!
aidaciolac spune:
oh da mai andule merci mult
sa va cinstesc si io in numele lui cu un www.graffitistorontoairport.com/images/gallery/porkchop.gif" target="_blank">vitelo parmegiano si un vin rosu
Mihi spune:
La multi ani si de la mine! sa fiim sanatosi si linistiti sufleteste in noul an...D-zeu sa ne binecuvinteze!
Ieri am muncit la maxim... da satisfactia e imensa...asao sa fie tot anu?
Am facut si bradu...Americanu nu mai in "voauu"...o tzinea...in sfarsit am si ordine...copiiii totzi acasa... ai mei parinti aproape...ce sa-mi mai doresc?...am fost si noi la artificii aseara...cu cei mari...acu mi somn...si cred ca ma duc sa ma hodiniesc o tzara...ferica de voi ca puteti dormi cum vretzi si in jenunchi...si pe spate si cu picioarele in sus...io numa pe stanga am voie...si si atunci bebelina incepe sa se fatzie...asa ca ma las o ideee mai pe spate...
va tzucalesc si va iubesc
mihi38+
Mihi spune:
La multi ani Laci...Sa-ti dea D-zeu multa sanatate, pace in suflet, putere mai departe, si sa ne ajungi din urma...cu urmasii!
Am zis sa nu uit sa te felicit pe 31 Aiduka...si tot am uitat...o sa fiu uituka tot anu!
va pup dragilor
mihi 38+
danitin spune:
Salutare! Sper sa nu-mi mearga tot anul ca astazi ca . Ma simt rau, mult de lucru, nervisori ... sper sa treaca repede.
La multi ani pt. Laci! Am uitat, dar eu sunt faimoasa in domeniul uitat zile de nastere asa ca numai mi-am "consolidat" faima.
E cod portocaliu de inundatii pe Timis si Barzava ... sper sa nu incepem anul cu o nenorocire ca asta
Ana68 spune:
La multi ani!Sa aveti un 2010 asa cum va doriti , sa vi se realizeze dorintele si sa aveti satisfactii imense!
La multi ani sotului tau,Aida!Sa fie sanatos si sa fiti iubiti si fericiti alaturi de micul dintos!
Tuturor , sa traiti si sa-nfloriti,
Ca un mar
Ca un par
Ca un fir de trandafir
Tare ca piatra
Iute ca sageata
Peste vara-primavara
Nici capul sa nu va doara
La anu' si la multi ani!