Timisoara Impreuna(165) Editie de Craciun

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

LA MULTI ANI 2010 !!!
Sa fie un an asa cum va doriti!! Multa sanatate si fericire sa va umple casele

Aida, La multi ani pentru al tau huzbant
Dana, sa fie doar o exceptie ziua asta iar restul sa fie minunate
Cu codul e nasol, si la noi e apa multa, da' multa de tot in curte...panza freatica e foarte sus deja.

Altfel am trecut in 2010 foarte fain, cu dixtractie alaturi de oameni faini ca pita calda, cu sufletul linistit si fericit, cu viata schimbata la 180gr. si recunosc ca am momente cand ma uit inapoi si nu mai stiu cum era 'inainte'...Efectiv nu ne vedem fara Ale iar eu nu ma vad ca as putea fi mamica altui copil si nici ea a altcuiva. E sufletul nostru pereche si probabil de aia ne-a trebuit atatia ani sa ne gasim ca nu se putea ca noi sa nu fim impreuna.
Ne rugam ca 2010 sa fie la fel de bun cu noi, de darnic in iubire, implinire, fericire, regasire! Si sa avem intai de toate sanatate, sa ne bucuram de toate!

Va imbratisam,
3xtitirezii

edit:
editez sa schimb gradele de la ginul tonic cu alea de la geometrie ...fost grele

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

La multi ani!

Noi acu am ajuns de la revel, ma duc sa bag cornu in perna pana maine

La multi ani sot de Aida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Acu' am vazut mesajele ca am zis sa arunc un ochi pe aici . Va pup .

Sa aveti un an bestial !

Explore. Dream. Discover.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

'neatza lume bunaaaa! trezireaaaa

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

bai e grele, am imbatranit rau, abia imi revin dupa o noapte roz, unde-s tineretile cand zburdam ca noua dupa 2-3 ore de somn

mai dau o asa de dupa masa, dupa care ma apuc de ceva curatenia si dupa masa cred ca ies cu piticu la derdelus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

La multi ani fetelor. Sa aveti un an nou mai bun, cu impliniri si realizari pe toate planurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digutix spune:

va saluti si eu fetelor si va spun LA MULTI ANI!
un 2010 cu multa sanatate si multe bucurii!
ana da-mi voie sa te felicit pt cum aratiesti "betoana".tine-o tot asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salutare!

Merci, Maria, de urare, se pare ca a prins, astazi mi-e ceva mai bine.

Ceva liste cu "ce promit sa fac in 1010" nu lanseaza nimeni?

Uite, eu vreau sa reduc DRASTIC tigarile ... asta inseamna max 3 pe zi, sa slabesc luna asta 3 kg si 10 pana la sfarsitul anului si mai am o lista luuunga ... mi-am scris-o intr-un caiet special, are 15 puncte doar pentru luna ianuarie. Astea sunt la capitolul ce vreau sa fac, adica chestii care depind de mine ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

dragele mele,acum la inceput de an,va urez si eu la multi ani cu sanatate si bucurii si vin la voi cu o mare rugaminte....
Alex,mai are inca nevoie de noi,haideti sa-l ajutam!
va multumesc si stiu ca-i veti da o sansa!

cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

BAZARUL ALINEI DONESCU

Mergi la inceput

hahaha Dani io promit sa fac
- sa ma tin tare si sa nu ma reapuc de tigari;
- sa slabesc 12 kg (stiuuuuu stiuuuuu erau 10 da' s-or adunat mai 2 acu de sarbatori )
- cam asta ar fi cele principale, in rest ce o vrea Dumnezeu

Mergi la inceput