Timisoara Impreuna(165) Editie de Craciun
Raspunsuri - Pagina 7
Criss75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mariaa Criss, ce potol faci de revel?? da-mi o ideee |
Scumpa mea, deocamdata nici nu vreau sa aud de mancare. Desi n-am exagerat deloc. Daca maine oi fi mai dispusa sa ma gandesc, te anunt. Ce stiu sigur, e ca voi face un tort diplomat la cererea feciorului. In rest, ma gandesc de maine incolo.
Criss si Alex (11.05.2003)
Printisorul meu
EMMA, printesa primaverii
silvana75 spune:
Deianira, la multi ani!
Aido, eu le-am zis de Avatar de acu 2 saptamani cred cand o fost premierea da' nu ma baga nima in seama . Nici eu nu is pretena cu SF-urile dar si mie mi-a placut asta si am inteles de ce au lucrat la el 4 ani ... nu va zic nimic vreau doar sa va fac curioase
Maria, nici nu stiu ce sa zic ... durerea e tot acolo ... acu ma masez de zor ca mi-o cumparat al meu ca cadou de mos o chestie deaia de se pune pe scaun, are niste bile inauntru care ruleaza pe tot spatele, e misto dar ....
Dani, si eu vreau sa vad
gasca
deya spune:
Deianira scuze de intarziere nexam credit.Sa fii sanatoasa si sa ai parte de impliniri pe masura sufletului tau.Te pup cu drag di diparti
Va pup
anda spune:
Deianira cu putina intarziere, ca asa e modelu' la mine .
La multi ani! din tot sufletul. Be appy!
O U T S T A N D I N G S & P I D U K
If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."
Doris-Alina spune:
Salutare si de la noi...
Pup in mod special pe : Liana, Marami, Helbi, Deianira, careia ii urez si La multi ani, Monica-Elisabet, Criss75, bb yasmi.
Multumim de urari!
Tot ce va doriti sa vi se implineasca in noul an!
Silvana...
Iti sta super tunsa boaba...
M-ai imbolnavit cu semineul tau...si cu zapada de la voi...
Cu ouale umplute si tot ce ai mai facut...cu saratele accidentate, sa dai si mie reteta, ca Ines nu s-a mai dezlipit de monitor.
Paul e tot mai frumos...mi-a placut si bradutul...
Deya, vreau poze de la Moldova...
Aida, Ericu ce-a primit de la Mos?
Cum e cu dintocu?
Ana, sa-ti traiasca nepotica...
Danitin, vad ca Spiridusa ta a primit chestii faine, si Ines oscila intre Roata olarului si cescutele de portelan.
Noi am petrecut ajunul si prima zi in familie, am fost la biserica, apoi la colindat.
A doua zi dis de dimineata , pe la 7, 30 am plecat catre Romanesti.
Ne-au invitat nasii Vali si Mircea la ei, sa vada si Ines traditiile din zona.
Asa ca am plecat, cu cadouri in masina, pentru toti de-acolo, pentru David, nasu mic.
A fost de basm, doua zile minunate, cu stat in frig, sa vedem dubaii, cu tuica fiarta cu piper, cu sarme si friptane, cu pomeni de la porc, cu praji si torturi de am pocnit...
Cu brad impodobit cu mere, cu foc in soba, cu lapte cald muls de la vaca, cu tot ce-nseamna datini...
Ines a fost cea mai fericita, de tot ce a trait, de tot ce a vazut si experimentat.
Si eu si Radu, fericiti, odihniti, bucurosi.
Aici, Craciun la Romanesti
Ines face temele, eu pe langa ea, Radu la job, pana joi, dupa care, plecam de Revel, revenim in 4...
Va pupa fata pe toate...
danitin spune:
Salutare! trec ca MIG-ul. N-am apucat sa vad poze, am citit in diagonala, sper sa reusesc sa ma linistesc un pic si sa o iau metodic. Deocamdata tot turbo femeie sunt, la serviciu multe de lucru, sefu pleaca in concediu si o sa raman 2 saptamani in locul lui, pe acasa pregatiri de revel, vreau sa petrec cat mai mult timp cu Spiridusul cat mai e in vacanta - ne-am apucat sa tricotam impreuna o patura pentru papusa, multe de facut iar timpu parca se comprima ...
silvana75 spune:
Doris, parti egale de faina, margarina sau unt si branza sarata. Toate de amesteca, aluatu format se baga la frigi 40 minute dupa care se intinde de grosime aproximativa , se unge cu galbenus batut si se presara chimen. Se coc la foc potrivit. Se servesc cu bere rece
Mihi spune:
Dragelor iaca reusii sa intru si io...va citii, va vizionai...si ma bucurai de ce citii si vazui...
ajunul l-am facut la fini...si chiar de craciun am mers la ai mei...Aiduk sa-ti dea D-zeu sanatate pt scaun...o stat Americanu in el cumintel...numa spre final n-o mai avut rabdare...da am gasit io ceva sa-i distrag atentia...asa ca n-o fost chiar obositoare calatoria...ieri ne-am intors...la mine casa e intoarsa in 23 mi-a venit mobila ...tanti saraca abia azi o venit la mine...e distrusa ...o murit sotu ei...nu cred ca v-am zis...bradul e inca pe balcon...maine il facem...Jaki a lucrat si ieri si azi...si maine...in 31 vin si ai mei cu cei mari...io-s deja in depresie postanatala...chiar daca inca nu nascui...mi frica rau de ce ma asteapta...
Mi sE FACU FOAME DUPA CE va vazui potoalele...ma duc sa bag o racitura de la mama.... cu ceapa rosie...si o sa o sting cu moare de varza
va pup de nu va vedezti si va ubesc de numa numa
mihi acus 38
geta_florina spune:
ziua buna la toate fetele
eu am intrat sa va urez deja de Anul Nou, azi plecam la arad si nu mai am net pana la anu'
asa ca ....
An Nou fericit, cu sanatate, bucurii si toate cele bune!
Mihi draga la tine ma gandesc in mod special, sa te ajute Domnul sa ai o nastere usoara si-o fetita sanatoasa si cuminte ...
Ana sa-ti traiasca nepotica ...
vad ca toate ati petrecut frumos Craciunul... si noi si pe la timi si pe la arad, mai si pe la munca ... revelionul il facem la arad cu niste prieteni ...
va pe toate
ne vedem la anu'
Geta, mami de Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici
"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"
aidaciolac spune:
hello de prin Constanta , orasul in care m-am nascut , crescut si maturizat si reintorcandu-ma descopar ca nu ma potrivesc si sunt venita de pe alta lume .
un oras plin cu oameni nervosi care claxoneaza la orice pas si din orice motiv
aici langa mama este un parc central in care nu imi pot plimba copilul din cauza claxoanelor ... nu-i nimic ca am luat-o printre case si blocuri , dar se gasesc destui si pe acolo sa claxoneze
va fete dragi si ma intorc in sunetele de claxoane sper sa nu ma obisnuiesc