Timisoara Impreuna(165) Editie de Craciun
Raspunsuri - Pagina 6
danitin spune:
Spun si eu La multi ani cu numele tuturor celor care si-au sebat astazi onomastica.
Nu-mi vine sa cred ca au trecut deja astea patru zile LIBERE. de luni incep serviciul si lucrez de Revel in contul Craciunului liber . Cred ca m-am dedulcit la odihna ....
Astazi ne-am uitat impreuna la un film, am dormit zdravan de dupa amiaza, am iesit la plimbare, am fost la Catedrala si am ascultat colinzi - extraordinar de impresionant. Acasa am constatat ca s-a stricat rezerva de panie asa ca acum ... facem panie "de casa" .
Va cu drag pe toate si va doresc o sapatamana senina si frumoasa.
Criss75 spune:
Claudia, Mariaa, va multumesc pentru complimente. Sunteti niste dulci.
Criss si Alex (11.05.2003)
Printisorul meu
EMMA, printesa primaverii
monica-elizabet spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mariaa ellooooo nu mai stiu ce sa zic...imi suna in cap 'Alunelu, Pupaza si Piticii'...cred ca mai putin si se corcesc intre ei asa ca ma duc sa beau o zama acra... seara faina tuturor mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet _ “Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.” Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor |
am lesinat de ras parca te si vad...da ma bucur al naibii de tare pentru tine si-ai vazut nu va mai trebuie nici cura de slabire
pe toate
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
aidaciolac spune:
pup fetele cucuietele si ma bucur ca ati petrecut bine de craciun , silvano ouale alea umplute impanate desi am burta dupa multele excese culinare
... acasa e ca acasa
Sa vedeti si voi ce nebunie e aici , ca am fost aseara la 21:45 sa intram la Avatar , dar de unde frate bilete , nix total , asa ca am zis sa luam pt azi de la 21:15 dar au fost pauza si pt azi asa ca am luat bilete pt 18:15 si aici abia am gasit
Eriku e scumpel foc ... dar chinuit de un dintzoc , ca a iesit unul de jos si inca vrea sa muste , dar nu e fraier sa isi muste manutele lui asa ca trebuie degetele noastre ... si inteapaaaa frate ...
pup si io gasca si distractie placuta in continuare sa aveti
Mariaa spune:
LA MULTI ANI, OANA
Sa ai parte de tot binele din lume pe masura sufletului tau frumos, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cine ti-e drag si sa ti se implineasca cele mai mari dorinte ale tale!
Te pup pe suflet cu tot dragul
mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor
Cristina_OR spune:
Mariaa, m-am dus pe prima pagina, sa vad despre care Oana e vorba, presupun ca Deianira nu?
iti urez si eu sa ai parte de tot binele si toata fericirea din lume, sa ai familia aproape, la fel ca pana acum, sa ai putere si resurse sa ajuti in continuare toti copilasii care au nevoie de dragoste( am citit un subiect de-al tau care m-a impresionat mult)si sa ai un an 2010 si mai bun decat a fost 2009(intotdeauna exista loc de mai bine)
si apropo de noile emoticonuri, fetele, asta sunt eu acum de sarbatori
Cristina, mamica lui Denis Mare
ne mai ajutati si pe noi un pic? http://www.laferma.eu/denis_420.html multumim
aruncati va rog un ochi aici http://zilepentruluciana.wordpress.com/ URGENT
PANA LA 31 DECEMBRIE PUTETI DONA 2 EURO PRINTR-UN SMS LA 879 PT ALINA DONESCU
Mariaa spune:
Dana, la faza cu painea as zice ca si fie'mea : sa vedem!!!
ca la orice ii vin cu un argument, replica ei invariabil este: sa vedem!! pe bune de nu ma si simt ca la audit uneori asa ca: sa vedeeeeem!
Aida, dixtractie faina la film si dintoc mai putin dureros!
Silvana, tot am vrut sa te intreb, ce-ti face spatele? merg sedintele alea, ajuta la ceva?
Criss, ce potol faci de revel?? da-mi o ideee
monica, dada, numai ca nu le asculta singura, musai sa stea in brate la mine cand se petrece sesiunea de muzichie de aici musacaua din capul meu
pentru carcotasele de pe tusa, cu notesul in mana si cu simtul umorului mai putin dezvoltat (se stiu alea care sunt ) a nu se intelege ca ma plang
esti o draguta ca ne urezi si esti mereu pe faza! Sarbatori Fericite sa aveti si voi
io-s in pauza de somn, ma duc sa arunc ceva in oale, ca bate vantul prin frigider si pe seara iesim la plimbare pi centru ma gandesc, poate 'om mai gasit oile alea pe acolo.
dixtractie faina tuturor mai departe
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor
Mariaa spune:
scuze, dada, Deianira!
_
aidaciolac spune:
fetelor ati vazut Avatar? Vreau sa zic ca nu sunt prietena cu SF-urile dar asta merita vazut. Nu va povestesc despre ce e vorba , doar mergeti sa vedeti
Oana multa sanatate si putere de a face ce ti-ai propus fata draga
mariaa ca ne-ai tras de maneca
gasca