Locul fetelor Nou-Venite (54)
Raspunsuri - Pagina 8
anamira spune:
Fetelor am fost azi la cumparaturi si a fost dezastru prin magazine, dezastru in trafic ce mai dezastru peste tot ma refer la inghesuiala
Curatenia am terminatul, brazii i-am impodobit mai ramane sa vad ce praji fac [yami. Tot caut ceva pe net cu muuuulta cacao si nuca da momentan nu mi-s tras nici una cu ociul. Voi ce prajituri faceti? Poate imi dati si mie ceva idei
"Spune īntotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti"
Dragaica spune:
Fetelor dati-mi si mie niste ideii de antreuri pentru masa de Craciun si Revelion, avem musafiri plus suntem invitati la masa, eu tre sa fac ciorbita de perisoare(le place amicilor la nebunie si ma obliga sa fac la fiecare eveniment), un platou cu antreuri, la dulciuri nu ma pricep asa ca am sa cumpar un tort.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica in devenire 5+
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cora79 pentru toate fetele sa aduca mosul "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Ce dragute-s noile emoticoane
Mamica in devenire 5+
cora79 spune:
Anamira eu fac un tort de ciocolata dupa o reteta super:
Fac un blat normal in care adaug un plic de cacao,iar crema o fac asa:
topesc 4 ciocolate amarui de la kandia sau poiana la bain-marie,dupa care adaug 250 ml smantana,apoi un pachet de unt frecat spuma si la final incorporez si 400 ml frisca batuta cu mixerul.
Siropul pentru blat il fac din apa,o lingura cacao si una de zahar ,plus 4 fiole sau sticlute esenta rom.
Blatul il tai in trei,il umplu c7u crema si deasupra razuiesc ciocolata amaruie.
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
Dragaica spune:
citat din mesajul lui anamira Fetelor am fost azi la cumparaturi si a fost dezastru prin magazine, dezastru in trafic ce mai dezastru peste tot ma refer la inghesuiala Curatenia am terminatul, brazii i-am impodobit mai ramane sa vad ce praji fac [yami. Tot caut ceva pe net cu muuuulta cacao si nuca da momentan nu mi-s tras nici una cu ociul. Voi ce prajituri faceti? Poate imi dati si mie ceva idei "Spune īntotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti" |
Nu ma pricep la prajituri deloc, ieri am facut o placinta cu mere din foietaj, e cea mai simpla plus eu mananc dulciuri foarte rar, nu-mi place dulce, imi place in schimb srat, acru, picant.
AAA.......mai vreau retete de salate, prietena mea e din Basarabia, mama e ucrainianca, face tot felu de salate, de radacinoase cu sau fara maioneza, de sfecla rosie cu usturoi si maioneza de peste marinat cu ceapa.
Ador ce fel gatesc moldovenii de peste Prut
Mamica in devenire 5+
cora79 spune:
Tortul meu de mere se face fff usor si este racoritor:
Topesc o cana de zahar,ung marginile cratitei cu zaharul lichid,apoi asez pe fundul cratitei merele jumatati ,fara coaja si fara cotoare,le pun la cuptor cca 20 minute,adaug scortisoara,iar cand sunt moi rastorn peste ele compozitia de blat de tort din 6-7 oua depinde de cratita in care coci
Dupa ce se raceste il insiropez bine cu sirop cu esenta de rom si il imbrac in frisca.
Pofta buna
Dragaica spune:
citat din mesajul lui cora79 Tortul meu de mere se face fff usor si este racoritor: Topesc o cana de zahar,ung marginile cratitei cu zaharul lichid,apoi asez pe fundul cratitei merele jumatati ,fara coaja si fara cotoare,le pun la cuptor cca 20 minute,adaug scortisoara,iar cand sunt moi rastorn peste ele compozitia de blat de tort din 6-7 oua depinde de cratita in care coci Dupa ce se raceste il insiropez bine cu sirop cu esenta de rom si il imbrac in frisca. Pofta buna "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
asta suna bine si e rapida, cum faci blatul???????
Mamica in devenire 5+
cora79 spune:
Draga eu fac o salata greceasca,adaptata dupa gustul meu:
Pisezi usturoi,la care adaugi castraveciori si gogosari taiati cubulete,si un pahar de iaurt si unul de smantana,este fff buna la friptura
cora79 spune:
Blatul pentru tort de mere :
Separi albusurile de galbenusuri a 7 oua
Albusurile batute spuma,iar galbenusurile amestecate spuma cu 7 linguri de zahar si esenta de rom.
Apoi le amesteci pe toate cu 7 linguri de faina si 2 linguri de ulei,rastorni peste mere si coci cam 40 minute
babiela spune:
hopa ce vorbarie pe voi...eu n-am facut nimic pt craciun si nu cred ca fac ceva, inafara de curatenie,pt ca ne ducem la nasi la masa apoi la parinti si om face o friptura si la noi a treia zi de craciun, daca nu ne ducem la vreun stefan
draga eu fac o salata de fasole pastai fiarta si tocata marunt si amestecata cu usturoi pisat si maioneza, , sa faci maioneza cu oua fierte tari, nu crude
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta sa am un sanatos si la termen
---------------------
II BEBE