Locul fetelor Nou-Venite (54)
Raspunsuri - Pagina 9
cora79 spune:
Babi,e normal sa nu faci mare lucru,doar esti gravidoasa
Doamnele insarcinate trebuie sa fie servite
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
babiela spune:
cora eu pun si visine din dulceata in causele la mere
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta sa am un sanatos si la termen
---------------------
II BEBE
cora79 spune:
Draga e valabil si pentru tine,nu va stresati prea tare ca nu e cazul,sarbatorile vin si trec,trebuie sa aveti grija de voi si gagalicile din burtici
babiela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dragaica
Ce dragute-s noile emoticoane http://community.webshots.com/user/Dragaica Mamica in devenire 5+ |
draga mie imi place si asta
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
---------------------
II BEBE
cora79 spune:
Babi,o sa pun si eu visine si niste nuci,fiindca mi-ai dat idei
Eu de Craciun fac multe bunatati dar nu prea pot sa si mananc ,decat gust din toate,ma satur de mirosuri. Salata de vinete o mananc cu placere cu orice ocazie
babiela spune:
da si mie imi place salata de vinete si o sa-mi fac in week-end o salata cu cartofi si conserva de ton
---------------------
II BEBE
Florentina_C spune:
Mamaaaa.....ce de bunatati.... Daca imi trimiteti fiecare cate o bucatita din ce faceti voi, gata masa de Craciun.
Eu am sa fac prajitura "furata" de la Babi : Negresa cu banane. A avut succes la mine in casa.
Cora mi-am amintit: uite si -ul de seara.
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 4+. sa am un bb sanatos si la termen"
***Poze***
cora79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babiela da si mie imi place salata de vinete si o sa-mi fac in week-end o salata cu cartofi si conserva de ton -------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR ---------------------------------------------- Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare ------------------------------------------------ Doamne ajuta sa am un sanatos si la termen --------------------- II BEBE |
cora79 spune:
Flori,l-am prins,mersic,recuperez pupicei si de la celelalte gravidute
anamira spune:
Iami tortul cu ciocolata de la Cora. Interesanta crema, n-am mai vazut-o pana acum. Suna tentant. Oare nu se poate face ca o prajitura nu ca un tort?
Draga au zic sa faci un platou cu aperitive, salata de beuf sau vinete cu maioneza sau ridichi cu maioneza sau conopida cu maioneza, oua umlute (cam multa maioneza)
Friptura de craciun e super cu de toate: putin porc, putina vita, afumatura, carnaciori afumati iami
Sau poti sa faci doar ciorbita ca de celelalte au toti acasa si ai scapat.
"Spune īntotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti"