Bobocei de sept-oct 2008 (234)
Raspunsuri - Pagina 14
claudinna spune:
Laureta, ce fata hoatarata ai
si la soacra-mea vin elevii cu colindul, desi e deja pensionara. canta asha de frumos!
Alina, La multi ani! pentru mama ta!!
eu am facut tortul cu 3 feluri de ciocolata!!! arata biiiiiine
il las nitel la frigi si ii fac poze sa va arat
altceva nu mai fac...ca a facut soacra-mea cozonaci, mama chec...plus alte mancaruri, cam tot ce tr
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
baby_boy spune:
Maaaaa Laureta..nu cred ca mai rezista mult bradul
Meniul nostru de Craciun este asa:
Salata de ciuperci, salata de vinete cu maioneza, caltabos, toba-adica din astea porcesti,piftie de porc, branzica proaspata, cateva chiftelute pentru Radu, ciorba sau supa de cocos(primit de la soacra viu), sarmale, friptura de porc si pui la cuptor, muraturi.
O sa merg sa iau prajituri si tort de cofetarie.
As mai incerca www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/8306/chec-aperitiv/#topicoptions" target="_blank">asa ceva. Sa vedem..intai trebuie sa cumpar tavi de cozonac/chec pentru ca n-am .
As incerca si un chec ca nu am facut pana acum la cuptorul nou..insa sa vedem..ce timp si chef am
Ramo nu stiu ce ai putea sa faci..in afara de comprese..baga o intrebare la Alaptatul help-line poate au fetele vreo idee salvatoare
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
alexa si mami spune:
Clau, multumesc
Cristina, e bestial checul ala. il fac si eu de vreo 4 ani incoa, tot de pe culinar.
luminita2008 spune:
laureta, e totala Biancu! au balit hunii mei amandoi la filmulet... mda, apoi a trebuit sa ascund laptopul vreo 10 min, ca sa uite, nu mai vreau o busitura...
ada, si daca nu am cont pe facebook, ce fac?
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
dyanira spune:
Alina da e frumos sa vina copii cu colinda
Cristina super si meniu vostru.
Eu fac cremes si tiramisu in premiera ca eu nu fac prajituri dar nu am mai gasit nimic la cofetaria unde eu iau de obicei de la altele nu imi plac.Merg azi sa fac comanda pt revelion sa nu mai patesc la fel ca acum.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
300 spune:
Laureta mersi! I'm doomed, Anda nu vrea deloc sa traga din tzatza asta si nici nu adoarme sa i-o bag in somn. A venit si tata cu garla de mancare si chestii porcine pe la noi asa ca m-am scos!
Cadou: Anda are turn&learn driver de la vtech si carticica muzicala de la fisher price e post de cadouri, L si-a luat 2 caciuli si o pereche de manusi lotto din metro... eu ma declar multumita sa nu fac mastita desi maine si ziua numelui meu si merit dublu cadou, nu? Eu n-am rezistat sa tin jucariile departe de copil, asa ca s-a jucat cu ele din magazin. In pls, stilul meu de a-i alege jucarii este urmatorul: luat cupil, pus in fata standului, vazut ce o atrage din jucaruiile de test si gata! Daca era dupa noi ii luam o masinuta de impins cu picioarele - in 10 minute n-a mai vut sa stea pe ea in metro asa ca am renuntat la idee. Acum parca as vrea-o totusi .
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
alexa si mami spune:
mey, acum l-am vazut pe Razvi ce precoce e!!! si tu Clau ai o rabdare fantastica, nota 10!
300 spune:
Cristina ce sa mai intreb, cam stiu si eu ce rtebuie facut, m-ar interesa cum se simte la mana canalul infundat al altora sa stiu cat timp mai pot gestiona situatia cu sange rece... Anda parca in ciuda imi face si n-ar suge, atatea lucruri noi pentru ea azi in jur, joaca la greu, tzitzi e plictisitoare.
Nu zic, tata-mi spune ca trebuie s-o intzarc ca devine dependenta.
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
baby_boy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexa si mami Clau, multumesc Cristina, e bestial checul ala. il fac si eu de vreo 4 ani incoa, tot de pe culinar. |
Multumesc..atunci o sa-l fac cu siguranta
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
gaia.nevia spune:
poate se vede aici:
http://gaianevia2008.blogspot.com/
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri