Bobocei de sept-oct 2008 (234)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

La Craiova cica e 1 grad..si mi-a fost frica sa ies cu carutul..cu sania nici gand sa pot intra in magazine...desi mai am muuuulte de luat..parca ma vad maine ca nu stiu pe unde sa alerg mai intai.
Sper sa vina sotul mai repede din deplasari sa apuc sa mai cumpar una alta. Ce cadou ati luat pentru soti? N-am nici o idee. In afara de pulovere, camasi si cosmetice,,ca din astea i-am luat de ziua lui.

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Bradul nostru, tocmai ce l-am compus acum cu Teo.

http://www.facebook.com/photo.php?pid=880181&id=1444203850

L-am ancorat temeinic, si bine am facut Radu a sarit la lupta. A smuls toate globurile la care a ajuns, si le-a luat la suturi.
Nu mai pozez, ca nu mai am maini...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Legat de cumparaturi si eu mai am ultimele cumparaturi de facut in seara asta chestii perisabile gen smantana, lapte, iaurturi etc si gata.
Ah si mai am de luat cadou pt sora mea chiar nu stiu ce sa ii iau.
Cristina eu la sotu i-am luat niste manusi din piele si un fular haios, o pijama si niste sosete groase cam atat.Mie inca nimic.
Ce fain ca aveti de unde sa aduceti mancare gata facuta va invidiez.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

cadou pt sot: eu i-am uat o bluza...dar acum vreo 2 luni aproape...sper sa-i mai vina, ca a slabit de atunci vreo 15 kg....(sa nu uit sa o iau maine de la mama)
el cica mi-a luat mie un mix de alune&nuci&fistic....de-astea

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Salut! pupici tuturor
am luat si noi brad dar inca nu am avut timp sa-l impodobim...probabil maine la amiaza cat timp doarme Andrei....
mancare fac ceva asa usor cat sa avem ce manca acasa pentru ca vom merge la ai mei si i-am dus la mama sa faca ea ciorba si friptura de curcan, aperitive de tot felul, salate, piftie, etc....eu voi face tiramisu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

cadou: sotului i-am luat o pereche de ghete de iarna imblanite si lui Andrei azi urmeaza sa-i iau pentru ca inca nu m-am hotarat....
mie mi-a luat sotul un palton fffff frumos mov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Clau

ada io nu vad poza

300, numai Anda poate desfunda canalu. Eu cand am facut mastita mi a zis sa nu trag cu pompa, doar baie fierbinte pus bebe si cam atat. Oricum am ajuns la antibiotic, bebe era prea mic sa dtraga cu putere, uof

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Te sparg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Dya, frumos obicei sa vina elevii la profi cu colindul. aveam si noi la fostul apartament niste vecini profesori si stiu ca in fiecare an rasuna scara de colinde si colindatori.
Ada, de ce nu vad poza?:(
io maine bucataresc, de fapt cofetaresc. mama face haleala, aperitive, sarmale fripturi si eu fac un tort si 2 praji. la noi e un obicei inradacinat sa mergem la ai mei in ziua de craciun, o serbam pe mama care e nascuta pe 21 , dar fiind sapt de post o sarbatorim atunci. iar duminica pe 27 mergem la scroafa, de fapt la cumnata ca ii ia motu' la fii'su mare tambalau cu zeci de invitati ce nu-mi place mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Lau, e mortala Bianca

Mergi la inceput