Pufuleti 2010 (84) Bravo Irrinaa !!!
Raspunsuri - Pagina 20
ratusca_mica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larisel Am citit pe diagonala ce ati scris de ieri...multumim pt aprecieri... Intrebati cum ma simt...referitor la recuperarea dupa operatzie chiar pot spune ca sunt super ok, am facut dush din a treia zi (eram inca in spital)...primele 2 zile a fost mai greu si mai dureros dar incet-incet imi revin, azi am facut si putina treaba prin casa...Cu sanii inca am probleme ca mi se cam intaresc si nu ma descurc deloc cu pompa, plus ca mi s-a agravat problema cu hemoroizii, dar oricum o sa aman rezolvarea ei cat de mult pot. Problema de baza este in continuare tensiunea super mare (e chiar mai mare decat in sarcina) pt care iau pastile la greu si sper sa-si revina la normal pana pe la 6 saptamani, daca nu trebuie sa merg la cardiolog...sper totusi sa nu fie cazul. In rest nu pot sa va spun decat ca sunt super fericita in noua postura ( de mamica) si parca plutesc, inca nu constientizez minunea care mi s-a intamplat. BB-linele sunt in general cumintzele (vecinii chiar se plang ca asculta pe la coltzuri si nu aud nimic Hai ca va las...pauza mi s-a terminat. Va pup pe toate! Sa fiti cumintzi! mami de Katya Natalia si Sofia Alenaalbum bb-lushe odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim nepotzeii mei, viatza la tzara, noi2 |
Uau, Larisel, suni exact ca Andre_lina, cred ca e o stare contagioasa de bine!
La alaptat folosesti cumva mameloane din acelea de silicon sau nu e neapart nevoie? Ca eu am cumparat unele azi si ma tot uit cum ar putea bebe sa traga prin ele

Ratusca
34+
plateea spune:
catalutza81, nu iti face probleme, te rog...
incep sa cred ca datele la echo devin doar pur orientative, dupa vreo 28 de saptamani. nici dr nu au, se pare o explicatie pt cresterea asta in salturi, dar cred, sincer, din experienta mea, din ce am citit, si din ceea ce sper, ca bebeii nostri, de unde pana acum au fost asa, ca uniformele, toti la fel, si in grafice, de acum incep sa isi exprime noile calitati. asa ca unii vor fi mai grasuti, altii piele si os, altii cu fatuca mica, si altii cu picioare de fotomodele. oricum, inca mai cresc in salturi, si fac tot felul de rocade intre sistemele si organele care se dezvolta care mai de care.
na, acuma, eu zic ca dr... daca a cautat-o pe Irina ta scumpa, si in rest e ok, sa nu te ingrijorezi, ca uite, in ultima vreme, toate venim cu vesti care mai de care...
si ai rabdare pana la urmatorul control, sa vezi cum evolueaza treburile. pana la urma, totul va fi ok!
35+ cu
bebeteo...+ 3 kg
, ... -2 milioane de neuroni
si... lista continua!
AMR teoretic 5 sapt.
, practic "cica" 3 sapt.
pufuleti2010 spune:
Fetele, va invit la un capitol nou , cu un nou pufulet!

Sa fie plin doar cu vesti bune! 

Katya Natalia si