Pufuleti 2010 (84) Bravo Irrinaa !!!
Raspunsuri - Pagina 19
bubu_bu spune:

bun venit bebe vladut!sa ne traiesti si sa fii sanatos si papacios si cuminte!felicitari irina laptic muuuult si iti doresc sa iti revi repede sa te bucuri de bebe minunat!
aylin sa fii sanatoasa si fericita intreaga viata sa te bucuri de comorile talesi ele de tine!
larisel mamico ce printeseeee
frumoase frumoase sa iti traisaca si sa va bucurati unii de ceilalti!
danyela ce bine ca nu e mare necazul cu cazatura....ai grija mamaico de tine si de burtica
plateea ai avut azi activitate si ai pregatit si bunatati
si ai vorbit si tare frumos
alexutzzza
bebe grasunel si frumusel doamne ajuta ca e ok
bea super bradut si super parinti lui ivan
si
pentru burticutele harnicute ce se ocupa domle de sarbatori le intampina cum se cuvine....impodobit casa,cumparaturi,cadouri...pe toate va pupacim de fapt
hmmm eu sunt la stadiul de organizare mai vedem ce avem de luat si pentru cine mai avem de luat cadou si impodobit bradut....am lipsit ca au tot venit rudele:tata,bunica,mers dupa pachet de la socrela de la matusa....ehe am primit buntati si cadoase frumoase acum le organizam.
o seara buna fetele
34+

AMR 6 sapatamani
poze
evyme spune:

FELICITARI IRINA! BEBE VLAD SA FIE MANCACIOS, NECOLICOS SI CUMINTE SI TU SA AI MULT LAPTIC BUN LA TZITZI!!! 

32+ 
poze gravi
trusou bebe
plateea spune:
lia_2009, eu mai merg la echo pe 4 ianuarie, sa vad ce si cum e bebe.
cezariana se impune de urgenta daca cumva diagnosticul in observatie de oligohidroamnios (lichid amniotic in cantitate scazuta) se confirma, pt ca in felul asta bebe poate intra in suferinta fetala. daca nu creste, nu are rost sa il tin sa ii fie rau. si.. pe 13 ian, teoretic o sa avem 38 de sapt si vreo 3 zile. deci... la termen. astept 4 ian sa stabilesc exact ce si cum...
daca ti-au spus dr ca bebe e ok, placenta, lichidul si IR-urile, tensiunea si glicemia ta, atunci... se prea poate sa fii si tu o mami "care face copii mici", desi toate ne dorim feti frumosi, grasani si mancaciosi... asta e!
bafta!
35+ cu
bebeteo...+ 3 kg
, ... -2 milioane de neuroni
si... lista continua!
AMR teoretic 5 sapt.
, practic "cica" 3 sapt.
bubu_bu spune:
lylyka dar ce btebe dulce dulce
si falcos are mama are ochsorii ca 2 margelute sa traiti si sa va iubiti si sa fiti sanatosi
vi4i ce ma bucur ca ai rude cu tine si ca este ok cu sotul doamne ajuta
onitza ce de vesti bune si de la tine te-ai si spovedit ai rezistat cu atatea bunatati din partea fetelor sa tii regim
va pup pe toate ca trebuie sa jut sotul la treaba pe la bucatrie la organizat....
am mai vrut sa scriu la cineva dar nu mai stiu..uff
34+

AMR 6 sapatamani
poze
larisel spune:
Am citit pe diagonala ce ati scris de ieri...multumim pt aprecieri...
Intrebati cum ma simt...referitor la recuperarea dupa operatzie chiar pot spune ca sunt super ok, am facut dush din a treia zi (eram inca in spital)...primele 2 zile a fost mai greu si mai dureros dar incet-incet imi revin, azi am facut si putina treaba prin casa...Cu sanii inca am probleme ca mi se cam intaresc si nu ma descurc deloc cu pompa, plus ca mi s-a agravat problema cu hemoroizii, dar oricum o sa aman rezolvarea ei cat de mult pot. Problema de baza este in continuare tensiunea super mare (e chiar mai mare decat in sarcina) pt care iau pastile la greu si sper sa-si revina la normal pana pe la 6 saptamani, daca nu trebuie sa merg la cardiolog...sper totusi sa nu fie cazul. In rest nu pot sa va spun decat ca sunt super fericita in noua postura ( de mamica) si parca plutesc, inca nu constientizez minunea care mi s-a intamplat. BB-linele sunt in general cumintzele (vecinii chiar se plang ca asculta pe la coltzuri si nu aud nimic ![]()
), doar avem chef de "discoteca" din 2 in 2 nopti...Astazi au impinit 2 saptamani si abia astept sa le cantaresc inainte de baitza (pe la 7). Parca nu am rabdare ca vreau sa le vad cum cresc mai repede in greutate, ca parca prea sunt micutze si fragile. Astazi ne-a vizitat si dr de familie-pediatru pe care l-am ales si a zis ca sunt ok si ca sa renuntam la suplimentul de lapte praf cu care ne-am obisnuit din spital (oricum eu nu le mai dadeam decat rar, adica atunci cand se trezeau deodata pt masa). Ce sa va mai zic? E superba "meseria" de mamica...cred ca dupa ce fetele isi vor face un program clar de papica, somn si joaca va fi mult mai ushor si pt mine, deocamdata e un maraton...pt ca mananca pe rand si asta imi consuma aproape tot timpul.
Hai ca va las...pauza mi s-a terminat. Va pup pe toate! Sa fiti cumintzi!
mami de
Katya Natalia si
Sofia Alena
album bb-lushe
odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi2
cris.dogarel spune:
ratusca, sunt multe noi:

![]()

or fi si altele....
Cris,
35+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 4 sapt.!!
catalutza81 spune:
Hello fetele!
ati scris un capitol de cand nu am mai intrat, da e bine ca am ce citi
.
Am o mare problema!!! Help, am fost la eco si avem urmatoarea problema: exista o diferenta de 3 sapt intre varsta clinica si oasele lungi. Adik femurul, humerus-ul si ulna sunt de 30 respectiv 29 sapt si eu am azi am fix 32 sapt. Si neurocraniu e de 31 sapt, adik mare. Concluzia ecografistei a fost ca e o diferenta neexplicabila, nu neaparat ingrijoratoare, intre oasele lungi si oasele craniului...A mai patit cineva asa????
In rest IR stanga=0,44 IR dreapta=0,36 si IR ombilical=0,64, placenta grad 1, lichid amniotic in cant normala. Mi-a mai zis ca avand in vedere masuratorile astea, copilul creste si nu am de ce sa imi fac griji...
Catalutza
32+
Irina
ratusca_mica spune:
Aaaa, Cris, asa se explica de ce nu vazusem eu pana atunci grasunica aia de ai scos-o la inaintare azi dimineata! ![]()

Ratusca
34+ 
ayanna_xem spune:
Buna seara burticute simpatice! Desi va citesc de ceva vreme, abia acum indraznesc sa va rog sa ma primiti si pe mine in listuta voastra. Eu sunt o burticuta de 36 de saptamani si o zi, asa ca ma incadrez numa' bine aici la voi. Cand aveti un picut de timp poate ma treceti si pe mine la listuta, va zic imediat si cateva date.
DN: 28.04.1979
UM: 14.04.2009
DPN: 19.01.2010, desi probabil ca nu vom astepta pana atunci pentru ca doctora noastra vrea cezariana, spre dezamagirea mea...
carucior roz...
Voi naste la Spitalul Piatra Neamt, cu d-na dr. Eliza Margine.
toate burticutele si toti pufuletii...
ratusca_mica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalutza81 Hello fetele! ati scris un capitol de cand nu am mai intrat, da e bine ca am ce citi Am o mare problema!!! Help, am fost la eco si avem urmatoarea problema: exista o diferenta de 3 sapt intre varsta clinica si oasele lungi. Adik femurul, humerus-ul si ulna sunt de 30 respectiv 29 sapt si eu am azi am fix 32 sapt. Si neurocraniu e de 31 sapt, adik mare. Concluzia ecografistei a fost ca e o diferenta neexplicabila, nu neaparat ingrijoratoare, intre oasele lungi si oasele craniului...A mai patit cineva asa???? In rest IR stanga=0,44 IR dreapta=0,36 si IR ombilical=0,64, placenta grad 1, lichid amniotic in cant normala. Mi-a mai zis ca avand in vedere masuratorile astea, copilul creste si nu am de ce sa imi fac griji... Catalutza 32+ Irina |
Catalutza, eu zic sa te bucuri de vestile bune referitoare la IR-uri, placenta si lichid. Faptul ca diverse bucati de corp sunt de diverse marimi fata de medie, nu stiu daca conteaza atat de mult. Pana la urma sunt medii, nu? Pe cand tu ai acolo un bebe pe bune
Ratusca
34+