Pufuleti 2010 (84) Bravo Irrinaa !!!
Raspunsuri - Pagina 12
danyelana spune:
Fetele am facut o prostie
Am iesit pana in curte acum vreo ora (desi sotul imi spusese sa nu indraznesc sa ies ) si am aluncat. Am cazut pe gheata. Am alunecat si am cazut in genunchi si m-am sprijinit cu mana ca sa nu cad pe burta. Parca sunt , de ce am iesit.
De cand am cazut ma doare genunchiul si glezna dreapta dar macar bebe misca intr-una. Asta ma linisteste. Si ma doare si mijlocul. Sper sa nu nasc ca asta imi lipseste.
M-a certat sotul ca se copii si a zis ca trebuie sa nu ma mai scape din ochi ca iar fac vreo prostie.
Acum 35+ cu bb mic si scumpic Arthur
AMR - 5 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
al3csa spune:
Ooof da stiu cum e .. cu mine se poarta toti de parca am 80 de ani si sunt handicapata .. ma tin toti de mana cand cobor scarile .. cand ies afara .. cateodata ma scot din sarite. Am patit-o si eu cu cazutul dar nu acum pe gheata asta .. Asta-vara am alunecat si m-am dus ca bolovanul direct in fund ... Toata lumea tipa la mine .. daca ma doare .. daca am patit ceva .. Ca eu nu ma uit pe unde merg .?? daca patea bebe ceva ?? Si uite ca nu a patit ..
Stai linistita in pat .. Ia un no=spa sau ce ai tu la indemana impotriva contractiilor .. Linisteste-te .. Ai sa vezi ca nu se intampla nimic .. ca nu l-ai zdruncitat ff tare pt ca ai picat in genunchi .. si oricum din cate stiu eu problema e cand e sarcina mai mica si se poate desprinde ..
32+ Yannis Andrei
Poze
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danyelana Fetele am facut o prostie Am iesit pana in curte acum vreo ora (desi sotul imi spusese sa nu indraznesc sa ies ) si am aluncat. Am cazut pe gheata. Am alunecat si am cazut in genunchi si m-am sprijinit cu mana ca sa nu cad pe burta. Parca sunt , de ce am iesit. De cand am cazut ma doare genunchiul si glezna dreapta dar macar bebe misca intr-una. Asta ma linisteste. Si ma doare si mijlocul. Sper sa nu nasc ca asta imi lipseste. M-a certat sotul ca se copii si a zis ca trebuie sa nu ma mai scape din ochi ca iar fac vreo prostie. Acum 35+ cu bb mic si scumpic Arthur AMR - 5 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred) pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 37+ Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
plateea spune:
danyelana, subscriu si eu, se putea mai rau. oricum, ia un no-spa asa, de control, si verifica-ti genunchii si manuta incontinuu. daca cumva se umfla, se inrosesc, sau durerea isi schimba caracterul, mergi pana la spital, ca sa nu ai probleme. poate daca nu te-ai lovit tare, nu o sa faci lichid la genunchi, sa mai stai si din cauza lor teapana. of, mai pui... de ce nu ascultam noi de barbatii nostri? al meu incontinuu a tot zis... mai ai rabdare 2 luni... 1 luna, 3 saptamani... da cine sa asculte? noi suntem zmei, a?
35+ cu bebeteo...+ 3 kg, ... -2 milioane de neuroni si... lista continua!
AMR teoretic 5 sapt., practic "cica" 3 sapt.
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidepuiuti intri pe mess-ul comun si acolo te adaugi pe tine la lista [ cu add] ... dupa ce te-ai adaugat in listuta,dai click dreapta pe numele tau si la contact details scrii ce vrei din datele tale... apoi save and close... succes! cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 37+ Alexander Gabriel www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze |
sarumana..............ma duc sa vad:)
Poze
Bea 35+ cu Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
lorex spune:
Phew...am alergat iar dupa voi ...eu citesc o pagina, voi scrieti alta si tot asa pana am inceput si eu ca fetele sa citesc pe diagonala ca nu se mai putea...Am ascultat tot directorul cu Bosanova pana sa termin cu voi
Tre sa plec si eu la cumparaturi, am asteapta sora cu nepotul ca le-am promis ca-i iau si pe ei si ma tot suna si eu...
Am raspunsuri pregatite pt fete insa acum nu mai am timp sa postez, cand ma intorc.
Am inteles ca e un ger afaraaaa!!!
Am plecat!
danyelana spune:
Al3csa, Mamidepuiuti si Plateea, merci mult
Mana nu ma mai doare asa tare dar ma doare mijlocul. Nu ma gandisem sa iau un no-spa dar voi lua acum si dupa ce pap ma voi baga putin in pat.
pozele mele
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Alexutzzza, felicitari pt eco si multi la bebe grasun.
Vi4i, ma bucur ca esti asa de bine dispusa, iti prieste.
Bea, tare frumoase pozele voastre cu bradul.
pozele mele
Charles Baudelaire
cris_mario spune:
danyelana..of ai grija mare..fii foarte atenta ptr k de multe ori nu poti controla caderea si cazi doamne fereste pe burtica...ai grija te rog si ascultal pe sot
Andreea 30+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cris.dogarel spune:
danyelana, ai grija de tine, ca daca te-a certat sotul, noi nu putem decat sa te pupam tare sa treaca si sa te rugam sa ai grija, ca sotul poate sta cu mana in gips, ca nu naste, dar tu...tre sa fii in forma completa pt Bebe,da?
PLATEEA, asta vroiam sa aud, cum iti e tie!ca vad ca ai cuvinte bune pt noi toate, dar poate vrei sa ne zici si de ale tale.
fata noastra, IRRINNA, are nevoie de incurajare, ca are deja contractii cam dureroase, dar se pare ca va tine mult travaliul. cica i-a zis dr. ca incap doua degete in col(poate ne zice plateea cat inseamna asta ca dilatatie). are tensiunea 16/10, sub observatie si simte toti morcoveii din aprozar, probabil.
CURAJ, IRRINNA!O MAI FI MULT DIN TRAVALIU, DAR ..MAI E PUTIN PANA VINE BEBE!
Cris, 35+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 4 sapt.!!