Pufuleti 2010 (84) Bravo Irrinaa !!!
Raspunsuri - Pagina 11
cris_mario spune:
onitza..pai asa sa faci daca pleci al moreni,da ?...k dk nu scot facaletul...ma bucur ca ai rezolvat atatea lucruri importantete-ai spovedit?pai ai tinut post pana la urma? felicitari!!!
cris.dogarel..da' ai facut cv cumparaturi..bine ca ti-a fost cald...ciorba de vacuta zici ...eu am de coaste de porc....
Andreea 30+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
xela_07 spune:
cristies - la noi curatenia tine putin din motiv de Andreea. Cred ca asa e la toti cu copii mici. Bine e doar dezordine, nu mizerie . Ma gandesc de fiecare data ca ar trebui sa fac niste poze dupa ce e luna ca sa nu ma apuce depresiile la o ora dupa . O sa vedeti voi .
Vi4i - e bine ca sunteti in armonie acum de sarbatori. Succes la Eco.
arwen92 - tu ce suparare ai? Nu ati rezolvat cu amenda aia?
evyme- vazut poze frumoase. Omul de zapada e mare.
lucia2000 - sa inteleg ca ai terminat plovarasul si te-ai apucat de sosete?
Nik0le - puiul de depresie e de la sarcina sau de la sarbatori, tu nu esti de vina clar . Hai ia un ca mai ai putin si scapi de patutz. Imi pare rau ca nu poti sa te descarci, tu stii mai bine cine te spioneaza. Uite ceva ptr ei
decenuela - ce harnica esti tu, mare lucru, as fi venit pe la tine sa nu se usuce clatitele alea dar cu ghetusul asta ....
AYLIN LA MUTI ANI! Multa sanatate si o nastere usoara! Sa fie sa scoatem azi majoretele de ziua ta asa cum ti-ai dorit?
danyelana - ce bine ca ai vesti bune de la eco, doar nu era sa vina Mos Craciun sa te gaseasca cu problemutze .
al3csa - ce mega maraton ai facut ieri. Ai avut curaj nu gluma.
cris.dogarel - spor la cumparaturi. Hai sa vii sa ne spui ce ai luat. Si eu sun fan mini prix dar cu ghetusul asta nu ma incumet sa scot masina. Astept sa vina primavara .
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 33+ Cristian
cris.dogarel spune:
alexutzza, gafai si acum dupa ce am terminat de citit mesajul tau. ai grija, ca sunt multe rau, sau asa paredaaar, se pare ca yannis si-a propus sa impresioneze pe Ema si a bagat tare la ghiozdanel. in privintza cealalta,cica marimea nu conteaza, dar noi ne declaram bucuroase si entuziasmate de situatziune, la fel ca tati de Yannis, ca o fi stiind el ceva
ce bine ca a iesit si certif anul asta. ai timp sa faci buletin, sa fie totul gata pana vine Yannis. si nu-l lua in seama pe dr. cu alea 10 zile, ca mie imi da 1 ianuarie, cand e toata lumea beata, pardon, mahmura
sa iasa toate bine, sa nu se lase cu contractii.
Vi4i, zici ca vine primavara, asa e de vesel mesajul tau. ma bucur mult, meriti fericirea astabafta la eco.
onitza, bafta azi la dr. ta. sa intri s ane spui ce a zis
si eu am chemat-o azi pe ana acasa ca nu pot sta fara ea atatea zile. mi s parea prea mult pana la Craciun...
Cris, 35+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 4 sapt.!!
cris.dogarel spune:
bea, data viitoare cand nu ai net da un sms, ca intrasem rau la idei ca a venit Ivan si noua nu ne-ai zis
cris_mario, pa la 3 baieti in casa nici nu cred ca merge altfel decat cu "ordine, disciplina si perfectiune", desi nu stiu cum reusesti.noi am zis sa schimbam animalu' pana de Craciun: fara porc in mancarici...desi coastele parca nu-s chiar porc, nu?
Cris, 35+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 4 sapt.!!
plateea spune:
alexutzzza, ce vesti bune aduci tu... gata, te iert ca nu te-am gasit ieri decat cu link-ul ala dragut si inspirat pt cadoul lui tati! ce frumos ai povestit tu echo lui bebe... abia astept sa vad pozute cu strumful tau scump, trebuie ca o sa fie o maaaare frumusete!...
bea... intr-un final aparusi. ne bagi, frate in boale cu absenta ta nemotivata.
mamidepuiuti, eee... chiar asa, nu cred... da imi face placere sa va rasfat in fiecare dimineata! ma bucur ca ti-ai facut timp sa ne mai scrii
Vi4i, onitza, bafta la echo. va asteptam cu vesti la fel de bune ca ale alexutzzzei...
cris.dogarel... sa stii ca asa sunt eu mereu... zuzu buburuzu... nu e depresie, si nici semne de. la mine depresia e ceva tranzitoriu, si trece repede. e drept, cand cad, cad rau, da... nu pot sa stau mult asa. mi-a cazut de prea multe ori cerul pe mine ca sa ma las daramata. am invatat din pacate prea devreme ca depresia, si gandurile negre nu schimba nimic. reuseam sa ma ridic si cand eram de una singura, dar acum, cu sotul dulce si perfect langa mine, cu o familie ca a mea, mereu aici sa ma sprijine... nu am motive. am fost mereu o luptatoare, si daca o perioada am bagat capul in nisip, a fost doar pt ca sa realizez ca in viata, fara o atitudine pozitiva, si zambetul pe buze, nu ajungi nicaieri. viata vine si cu rele, si cu bune. e alegerea mea daca intampin totul calma, cu speranta si optimism iresponsabil, uneori, sau din contra, cu nervi, oboseala, stres si pesimism.
ha... tu mergi la restaurant de rev... vreau si eeeu...
35+ cu bebeteo...+ 3 kg, ... -2 milioane de neuroni si... lista continua!
AMR teoretic 5 sapt., practic "cica" 3 sapt.
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel bea, data viitoare cand nu ai net da un sms, ca intrasem rau la idei ca a venit Ivan si noua nu ne-ai zis Cris, 35+cu Ema si Ana(2003) poze AMR 4 sapt.!! |
daaaaaaaaaaaa as vrea io sa va dau sms, dar daca as sti numerele voastre.............
ca am intrebat odata cum imi bag datele, si nu mi-a zis nimeni
si daca nu mi-a zis nu am mai intrebat
ce sa fac daca nu le stiu baga???????????????????????
help meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
cineva!!!!!!!!!!
Poze
Bea 35+ cu Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
mamidepuiuti spune:
bea... sa stii ca eu ti-am spus atunci cand ai intrebat...dar inseamna ca "explicatiile" mele au fost foarte bune...... si ziceam in completare ca sunt fete tehnice aici care stiu sa explice mai clar
cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 37+ Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
cris_mario spune:
cris.doagrel..sincer nu-mi iese de fiecare data..ma mai supar eu,dar ii iubesc atat de mult incat nu am deranjeaza sa strang mereu,da' mereu dupa ei
Andreea 30+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidepuiuti bea... sa stii ca eu ti-am spus atunci cand ai intrebat...dar inseamna ca "explicatiile" mele au fost foarte bune...... si ziceam in completare ca sunt fete tehnice aici care stiu sa explice mai clar cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 37+ Alexander Gabriel www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze |
soryyyyyyyyyyyyyyyyyy
probabil mi-a scapat................sau am citit printre randuri, dar chiar nu am vazut..................
pe bune ca nu am vazut............
iarta-ma!!!!!!!!!!!!!!!!
daca esti draguta sa imi explici inca odata..............
Poze
Bea 35+ cu Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
mamidepuiuti spune:
intri pe mess-ul comun si acolo te adaugi pe tine la lista [ cu add] ... dupa ce te-ai adaugat in listuta,dai click dreapta pe numele tau si la contact details scrii ce vrei din datele tale... apoi save and close... succes!
cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 37+ Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze