Pepenasi de iulie-august 2008 (163)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Vai ce ma enervez, am scris un mesaj f frumos si s-a dus pe apa sambetei.

Nici ca se putea sa scriu mei bine, supa atmosfera de sarbatoare pe care Sun ne-a adus-o din casa ei.

][green]Sa aveti un am 2010 plin de tot ce va doriti voi, cu dragoste, sanatate, fericire si multe minuni implinite![/green

La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna ziua

Acum ca am un pic de timp sa scriu si eu un pic.Noi ne pregatim de petrecere, o sa mergem si cu Denisa sa vedem cum va fi , ca ei ii place muzica, sa danseze, vom vedea abia astept , oricum o sa stam cat poate ea apoi venim acasa toti .Oricum mergem la niste prieteni , fara lume multa , pe care ea ii adora si ei la fel.
In rest munca multa in casa curatenie, gatit tot felul de bunatati,normal ajutata de asistenta mea personala si priceputa in toate.Face mancare cu mine , apoi la bucataria ei , vine si imi da sa pap si eu, face curat cu mine , da cu mopul, sterge praful, ce mai am fata mare "ma ajuta la toate".
Este foarte comunicativa , spune destul de multe cuvinte , unele bine altele le poceste, dar se face inteleasa, repeta dupa cine vorbeste ca un papagal , cel putin asa credeam dar apoi mi-am dat seama ca si retine ca reproduce in contextul potrivit cuvintele respective.
Ca si alti pepenasi "deseneaza si scrie" la masuta ei de plastic sau pe unde apuca sau unde o prinde inspiratia, acum se arata incantata de covorasul aqua doodle, dar cea mai buna e carioca - o baga in gura ca doar are apa.
Ce sa va mai zic de Denisa ca ii place teribil apa, ar face baie tot timpul, seamana cu mine ,isi tine dusul singura in cap sa se spele, se freaca cu mainile, cere gelul de dus sa se spele ea, iar pe dinti cred ca se spala de 5 ori pe zi , cum ma duc la baie vine si spune " din...." si apoi arata pasta , sa nu cumva sa uit sa pun .
Toata ziua alearga prin casa sau afara cand iesim, chiuie , ne striga clar si pe mine si pe sot sau bunicii, noua ne spune si pe nume pocit , dar stie daca o intrebam.
Am invatat si colinde ei ii plac "mo cra ..... dabe...." adica mos craciun cu plete dalbe si " o gag , o gag ce ..ve...." adica o brad frumos cu cetina tot verde. Ii place bradul , l-am facut impreuna cu ea , il pupa, trage de globuri , le ia , apoi le pune la loc.
Acum gata sa trec la urari.

UN AN NOU 2010 PLIN DE SANATATE, BUCURII, IMPLINIRI IN PLAN PERSONAL SI PROFESIONAL( UNELE DIN NOI DEJA AU REVENIT LA JOB, ALTELE CA SI MINE MAI AU UN PIC!)VA DORIM DIN TOATA INIMA.
LA MULTI ANI SI SA NE VEDEM VIRTUAL CU BINE LA ANUL.

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Salutare, am intrat si eu sa va urez un an 2010 cu sanatate, bucurii, liniste in suflet si clipe minunate alaturi de puiutii dragi!

Mare dreptate aveti fetelor cand spuneti ca linistea si echilibrul nostru interior au repercusiuni in starea copiilor. Eu am un sfarsit de an tare obositor, nu stiu de ce, dar incerc sa ma echilibrez si sa rtevin pe linia de plutire.
Revelionul si noi o sa il petrecem acasa, in cel mai minunat mod cu putinta: alaturi de minunile noastre Abia astept. Am primit invitatii sa mergem in diverse locuri in seara de revelion, fara copii bineinteles si fara variante rezonabile pt ei, asa ca am spus pas. Langa ei e cel mai bine. In ultimele zile am avut casa plina de copii, peste norma obisnuita, si si asta mi-a cam pus nervii pe bigudiuri dar nu imi imaginez cum as putea sa incep noul an mai frumos decat laturi de ei.

Eu va pup pe toate si va imbratisez cu mare drag si abia astept sa ne reintalnim la anul

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

LA MULTI ANI!!!!
SA NE AUZIM CU BINE LA ANUL!!!
DISTRACTIE PLACUTA!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

CAPITOLUL 164

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Salut,

Noi acum am venit de la SM, am fost sa ne vedem bucurestenii(sorela+familionul), intalnirea dintre nepotelul meu care are doi anisori si Bogdanutz a fost haioasa rau, s-au imprietenit imediat, cu toate ca se vad de doar 3-4 ori pe an,s-au jucat asa de frumos, , se luau de manuta si dispareau pe neve in alta camera unde bineinteles lucrau de zor ce nu era voie, etc- realizarea zilei, cupchilasul asta al meu a reusit la interval de 5 minute sa sparga 2 cani.
Bogdanutz a primit de la mos cu intarziere o masuta + 2 scaune pe albastru, fff dragut de la Ikea, iar in seara asta cand ne adunam cu totii vor primi si jucarioarele de lemn ce le-am luat...trebuia sa fie de mos, doar ca nu ne-a iesit sa fim impreuna.

Ana mare dreptate ai.Eu zic ca ar trebui sa filosofam mai des... cred ca avem multe de invatat si asemenea discutii aduc la lumina sentimente, trairi si principii poate uneori uitate

Mai3 sanatate multa Alexandrei

Camy un gand special pt toata familia... si un big pentru cel mai mic

Sun acum merg sa pun rata la cuptor, pana la urma fac cu varza acra, vad ce iese, daca nu, avem ce manca, oricum s-a anuntat poporul ca vine cu mancare, degeaba le-am spus ca am gatit ieri pt un batalion Sa va ajute DD sa luati deciziile cele mai potrivite in anul care vine

Pentru anul 2010 imi doresc in primul rand sa-mi vad copilasul sanatos, sa-l vad mereu cu zambetul pe buze, sa ne de-a DD sanatate, putere si intelepciune sa-i putem oferi o educatie potrivita si un camin cald si linistit, sa am in jurul meu oameni adevarati, sanatosi si buni, iar restul...restul va veni de la sine, iar cu ajutorul Domnului sunt sigura ca va fi bine, El stie ce e mai bun pt noi si cu ajutorul Lui vom trece peste toate.
Din suflet va doresc si voua multa sanatate, intelegere si tot binele din lume si sa aveti un an nou in care toate dorintele voastre sa se realizeze. Doamne ajuta! Va si va imbratisez cu muuult drag!

Mergi la inceput