Pepenasi de iulie-august 2008 (163)
Raspunsuri - Pagina 19
maitreyi spune:
neata 
multumim tuturor de urarile de sanatate! 
baby e bine. luam antibiotic pana luni.
aseara am fost in parc sa vada luminitele ca de cand le-au pus noi nu am ajuns cu ea afara pe inserat sa le vada aprinse. cand a vazut casuta si oamenii de zapada si sania mosului si bradul impodobit a inceput sa chiuie de veselie de si-a scapat suzeta din gurita
ne-a dat drumul la maini si dadea sa alerge spre ele. a fost asa de simpatica 
acum i-am dat pastiluta, papica si ne apucam de treaba asa ca va uram un an frumos, luminos, sa va dea Dumnezeu sanatate si iubire!pupam gasca si ne vedem la anu' 

-------
mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
--------
UN COPIL ARE NEVOIE DE AJUTOR 
ana_a spune:
Sunule, zici ca ai pictat peretii numai pana la 2 ani????haha...Stai sa vezi ca Stefan in vara asta a descoperit pe tocurile usilor nodurile lemnului, a luat un marker si la fiecare nod a mai facut un "ochi" langa, un cerc sau un oval....si gata mutrita, cu zambet larg ![]()
Ca sa nu mai zic multe mutrite micute sau mari aranjate frumos in diverse colturi de perete proaspat varuit de ma-sa....Da ce conteaza? Sanatosi sa fie ca si asa in maxim 2 ani cu ajutorul lui DD renovam si noi casa....Dar tare ma tem ca vom astepta pana Matei va desena si el omuletii lui....
Am intrat de fapt sa va urez:
un An Nou plin de impliniri! Plin de sanatate! bucurii si intelegere! Un an linistit; sa creasca pruncii nostri mari, sanatosi, voiosi! Burtici sanatoase gravidutelor! Nasteri usoare! Bebici sanatosi si mancaciosi in anul care vine!
"La multi ani!" tuturor pepenasilor si mamicilor si taticilor de pepenasi! Sa ne auzim cu bine in anul care se pregateste sa vina!
Dianami un gand de la Bistrita! O
pentru puiul vostru!Sa stea acolo la caldurica pana ii vine timpul sa va cunoasca!
proud mummy
AnnaBaby spune:
Neata fetele!
Vin si eu cu o
pt cine doreste!
Am fost si noi la Avatar aseara, la a doua incercare, ca sambata trecuta nu am avut noroc, aseara insa am prins ultimele 2 bilete
, si nu ma asteptam sa-mi placa, eu nefiind un mare fan al filmelor de genul asta, dar chiar e super! Mi-a placut!
Nici noi nu facem nimic deosebit diseara, stam acasa, poate mergem in centru la miezul noptii la artificii, nu stiu, vedem noi. Ioana sta la soacra mea oricum. Nu ma stresez cu mancaruri, deloc, in afara de o friptura nu fac nimic.
Asteptam si noi sa vina noul an, speram sa vina cu lucruri bune pt toata lumea, sa fie cu sanatate, sa fie cu fericire, sa fie cu lumina!
Anna si
Ioana (11.07.2008) 
asa creste Ioana
povestea nasterii
Tecky spune:
Salutare!
Ce poze frumoase am vazut.
Am sa pun si eu cu Ralu.
Va doresc sa aveti parte de UN AN NOU BUN,PLIN DE SANATATE,FERICIRE SI REALIZARI PE TOATE PLANURILE!

ana_a spune:
moni, si pe mine m-au ingrozit bolile astea ingrozitoare....mai ales ca in jurul meu am multe cazuri de prieteni de varsta mea cu cancer.
Eu cred tot mai mult in faptul ca abia acum platim pacatele stramosilor nostrii...pacatele noastre....si ca boala este de fapt o razvratire a sufletului, de ce copii??? Pentru ca asa se intampla, pentru ca universul asa functioneaza...
Singura salvare in care cred eu este sa fim mai buni, mai calzi, sa nu fim egoisti. Eu de cate ori ma simt obosita si copii imi pare ca ma "necajesc" imi dau seama ca sunt sanatosi si voiosi si ma trezesc repede din oboseala
, respir adanc si o iau linistita de la capat!
In momentul in care am realizat constient ca sanatatea copiilor mei depinde de ceea ce simt eu cu tati, de comportamentul nostru fata de noi, fata de cei din jur si fata de ei, copii nostrii, am dezvoltat in mine o infinita rabdare si odata cu ea parca sunt mult mai fericita si clar mai implinita...
Ah si inca ceva....banalele raceli si indispozitii ale copiilor mei apar atunci cand eu sau tati nu suntem in armonie cu ei sau cu noi insine....interesant nu? Si poate pentru unii de necrezut....
proud mummy
AnnaBaby spune:
Am pus si noi niste poze de la craciun Am vazut atatea fete fericite de copii, minunati cu totii!!!
Anna si
Ioana (11.07.2008) 
asa creste Ioana
povestea nasterii
ankuta_1982 spune:
Salut fetele!
Stiu ca intru f rar, dar rad si plang cu voi mereu pt ca va citesc cand am timp si asa imi place cum le ziceti voi!
Va multumes tuturor care mi-au vizualizat si comentat pozicile, e frumoasa intradevar dar pe cat de frumoasa pe atat de..... nu pronunt!
Uram si noi un An Nou Plin de Bucurii, sanatate, si de tot ce va doriti voi!
Poate apuc sa urez si la noapte dar daca nu sa nu raman restanta!
Camy iti doresc sa-ti creasca puiutul mare, frumos si sanatos, si poate cine stie la anul pe vremea asta poate auzim de vre-o surioara!
Noi suntem bine, Sara e bine, atata doar ca ma oftic ca nu pot sa-i dau ce vreau eu( intoleranta asta la lactoza ma omoara) e inalta are 85 cm cam asa si vre-o 11 kg ca a mai slabit un pic cu dintisorii astia. Ne mandrim cu aproape toti dintisorii fara un canin ce ii sta sa iasa, si avem si 4 maselute! O intrebare cate maselute le ies? din cate stiu eu parca nu ies toate acum!
Gata fug la trebi, va pup apasat pe toatele 
ankuta
moni_or spune:
ANA_A
cred ca ai mare dreptate in ce zici.
ANKUTA, eu stiu ca 8 masele de lapte sunt. Pupici frumoasei ochioase!
Sa fac si eu urarile de rigoare, ca nu stiu daca mai apuc sa intru:
VA DORESC UN AN 2010 LUMINAT DE IUBIREA SI INOCENTA COPIILOR VOSTRI, UN AN PE CARE SA-L TRAITI IN PACE SI ARMONIE SI IN CARE SA AVETI PARTE DE NOROC, SANATATE, REALIZARI PE TOATE PLANURILE SI SA DEA DUMNEZEU SA STIM SA NE BUCURAM DE FIECARE CLIPA FRUMOASA! SA NE VEDEM CU BINE LA ANUL, IN ACEEASI ATMOSFERA DE PRIETENIE SI INTELEGERE!
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
18+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
M&M spune:
Uram si noi LA MULTI ANI !!! Sa aveti un an plin de sanatate, dragoste, fericire , realizari, bucurii si tot ce nu vi s-a implinit in 2009 sa vi se implineasca in 2010!!
Ana_a, mi-a placut ce ai scris..
Va pup si ne " auzim " la anul.
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
20+ cu
SunSmile spune:
Buna fete,
Tre sa bifez cu scrisul si in ultimele clipe ale anului 2009! Ale teribil de greului dar frumosului an 2009!
Moni am pus pozica si scuze pt ca nu raspunsesem!
Simona nu te mai gandi la boli grave, chiar e un drum pe care nu trebuie mers! Eu, desi exista o lista anume, nu m-am gandit la ea din momentul in care am primit-o! Dar nici macar nu vorbesc de asta, i-am promis Theei ca n-o sa ma cuprinda disperarea niciodata pt ce ar putea sa fie! Ti-a iesit rata?![]()
Capri felicitari pt lumini si pt shooting! Sa va mearga cu vant in pupa de-acuma!
Iar cu Rev-ul alaturi de copii, cred ca e cel mai frumos! Si vor veni si momentele cand iti vei dori tu sa-l mai petreci cu ei si nu se va mai putea, pt ca se maresc! Enjoy!
Ana-a da mai, deci am fost chiar rezonabila eu, daca m-a tinut doar 2 ani
. Mai, si noi ca si voi, relaxare totala, o sa zugravim cand ii trece...ba, poate facem cum mi-a sugerat Narcisa serile trecute, "schimbam casa cu totul":)
Iar cu armonia si repercursiunile pozitive, eu iti dau totala dreptate!
Adica exact asa gandim/simtim si actionam si noi! Altfel, cand ceva in linistea mea interioara se zdruncina, pana si ai mei de la Tulcea simt...telepatic asa, le transmit o agitatie. Asa cum ii transmit si Theei. Asa ca noi inspiram si expiram de 100 de ori cand ceva se duce spre zona gri, ne reechilibram si totul e in regula! Apai, ar fi si culmea sa fiu o agitata si o nedreapta cu ea, tocmai cu ea, pe care DD mi-a dat-o nu o data, ci de doua ori! Trebuie ca am facut ceva tare bine sa merit asa un miracol...asa ca da, trebuie sa-l merit mereu, dincolo de nervii si zapaceniile mele, pe care mi le pot varsa oricum altfel, dar nu pe ea!
Ma bucur ca mai scriu si fetele din umbra! Haideti, curaj, sa ne prinda anul impreuna!
Vazut si pozicile noi. De exceptie pepenasii nostri!
Altfel, eu m-am luptat cu dihania de curcan (nici macar nu-mi place dar na), fi'mea imi fura mandarinele destinate monstrului inaripat, apoi imi fura ciupercile si tot asa! Dar i-am dovedit pe amandoi...unu zace in cuptor si acolo-l las pana s-o dezintegra si alta doarme in dormitor, latita si insensibila la bubuielile astora(sper sa fie la fel si diseara, totusi!)!
Eu savurez linistea(ma rog, exceptand petardele) la o cafeluta cu scortisoara si-mi astept barbatu' sa stam la un vin fiert cu muuuuuulta scortisoara, zahar brun si anis instelat, sa depanam actiunile anului ce fuge si sa ne pregatim pt 2010, un an al marilor decizii pt noi!
Va pup cu drag, sanatate tuturor, spor la pregatiri si petrecere frumoasa!
Va scriu la anu', ca tot sunt acasa!
Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá