Buna ziua tuturor! Am o nelamurire in legatura cu echinaceea remediu homeopat! stie cineva cate granule se administreaza pe zi la un copil de 2 ani? si cate zile? va multumesc
elektra, o doza inseamna trei granule, iar numarul de doze pe zi sau schema , precum si dilutia ti le poate stabili doar dr. homeopat; deci cel mai bine e sa intrebi dr. hoemeopat. Si noi ne tratam cu homeopate, insa echinaceea ca remediu homeopat nu i-am dat inca niciodata.
_
eu stiu ca exista sirop cu echinaceea si propolis si am inteles ca este foarte bun. intareste sistemul imunitar o sa ii dau si eu puiului meu dar dupa 1 an
Da, confirm siropul este chiar foarte bun si usor de administrat si pentru cei extrem de mofturosi in sensul ca nu se simte gustul de propolis si e chiar bun. Este vorba de:
www.hipocrate2000.ro/default.asp?id=1279&pid=518" target="_blank">http://www.hipocrate2000.ro/default.asp?id=1279&pid=518
sper sa nu fie considerat reclama, noi l-am gasit in farmacii.
[poze]
Eu i-am dat fiicei mele in varsta de 3 ani echinacin junior, la recomandarea pediatrei, insa a facut alergie...asa ca atentie!