schimb Bucuresti cu...
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
Eu as vrea sa ma mut la tara, in Gorj.
Daca e vorba de orase, as alege (in ordine) Cluj, Oradea si Sibiu.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura25/Laura25.jpg)
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buflea Nascuta, crescuta in Bucuresti, acum rezidenta peste Ocean ... m-as muta oricand in Piatra Neamt - am fost acum 2 ani acolo, la rude, Doamne de frumusete de oras ... pacat ca cu joburile stau cam prost ...daca ar avea o multinationala, sa dea de lucru la oameni, ar fi perfect. P.S. Cand o sa-mi fac eu multinationala, acolo imi construiesc headquarterul ...daca nu apuc, atunci macar asa o casuta de vacanta la poalele Cozlei ![]() |
Hai! Eu te astept (cu multinationala sau fara).
Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carola/carola.jpg)
carola spune:
eu sunt din Constanta. am stat 8 ani in Bucuresti si acum, de 1 luna, m-am mutat in Timisoara.
M-as intoarce oricand in Bucuresti. cu toate ca orasul meu natal este Constanta, Bucurestiul mi-a ramas la suflet. gasesti mult mai multe oportunitati.
www.flickr.com/photos/carola456/
![](images/user_woman.png)
ioanadara spune:
Eu a alege Clujul.Cred ca dupa atatia ani traiti in Bucuresti nu m-as adapta usor traiului intr-un oras mic.Clujul este orasul care in capul meu are toate calitatile Bucurestiului si mult mai putine defecte.Noi chiar ne-am cumparat o bucatica de pamant langa Cluj si poate cine stie, odata si odata vom reusi .
micheline spune:
Sa va spun un banc despre Brasov: Se intoarce un om acasa la el, intr-un alt oras, dupa ce statuse in Brasov un timp. Vecinii curiosi il intreba: Cum este iarna la Brasov? El raspunde: Nu stiu Domnule, ca eu am stat numai 11 luni!!!...
In alta ordine de idei si eu sunt indragostita de Brasov si de oamenii lui, dar nu-i bai ca stau numai la 20 de Km de oras, la poalele altui munte celebru "Piatra Craiului".
lorelei_19 spune:
Am locuit acum cred vreo 12 ani in Bucuresti pentru 2 ani. Chiar dac-am trait toata viata pana atunci intr-un oras (Piatra Neamt), nu m-am putut deloc obisnui in Bucuresti. M-am simtit tot timpul nesigura si ura asta pentru moldoveni m-a terminat. La serviciu nu avaem probleme, lucram intr-o companie internationala foarte mare si colegii erau ok, in rest insa nu stiu, am avut o groaza de evenimente neplacute: mi-au furat portmoneul din geanta, mi s-a spart locuinta, am fost de x ori injurata pe strada de necunoscuti, etc. Si acum cand trec prin Bucuresti in drum spre Piatra Neamt am asa un sentiment de teama. Imi pare rau, dar asta e. Am avut si momente frumoase, dpdv cultural exista o oferta intr-adevar pe gustul fiecaruia, in magazine gasesti lucruri foarte frumoasa, dar... nu ma simt sigura. Din fericire am cateva prietene in Bucuresti care imi indulcesc tranzitul si carora le sunt tare recunoscatoare. Una dintre ele am cunoscut-o pe DC
Acum locuiesc intr-un satuc mic si e foarte bine. Poate daca n-as lucra in oras, mi-ar fi dor de aglomeratie, de magazine, de tot, dar asa e perfect. Dupa o zi plina de agitatie savurez linistea de-acasa.
ioanadara spune:
Lorelei s-ar putea ca 2 ani sa fie prea putini pentru adaptare .Schimbarea unui oras mic cu unul mare si invers eu cred ca este grea.Dupa 5-6 ani te-ai fi obisnuit.
Carola, fotografiile tale sunt foarte frumoase .Bravo.
(PS: stiu ca sunt off topic)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carola/carola.jpg)
carola spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioanadara Carola, fotografiile tale sunt foarte frumoase .Bravo. (PS: stiu ca sunt off topic) |
multumesc
![](icon_smile.gif)
www.flickr.com/photos/carola456/