schimb Bucuresti cu...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Mi-ar placea in Iasi. Dar cel mai mult mi-ar placea tot in Bucuresti dar la casa (eventual o viluta cu piscina in curte, cu....)

Ana & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Stiu ca nu-s deloc originala, si eu as opta pentru Brasov!

Nico de Isabela si 32+ cu Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Eu as da Constanta doar pe Toronto,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Hm... mie mi-ar place oriunde am conditii decente, dar sa am si familia cu mine si sa fie toti fericiti/multumiti in noul oras. Ceea ce e cam grep pentru ca ai mei deja au legaturi aici, prieteni, mai ales nu sunt genul care sa tina legatura pe net... ei trebuie sa se vada(sotul nu e din Bucuresti). Bucurestiul se transforma in fiecare an, deja m-am obisnuit sa locuiesc intr-un oras santier.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Sunt bucuresteanca de asfalt!
Mi-a trecut candva si mie prin gand sa plec.... ma gandeam la un oras de munte (deh, cautarea aerului curat!), apoi am vazut Sibiul si m-am indragostit de el.... dar, intre timp au venit copilele si-mi dau seama ca e greu sa te mai muti... Asa ca tot pe aici o sa coclesc, fie macar pana ies la pensie si mai e muuuuuuuuult pana atunci!

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Cand eram studenta in Bucuresti ziceam ca nu as mai pleca de acolo, acum de cand m-amintors in orasul natal zic ca nu as mai putea trai in agitatia din Bucuresti...

Bucurestiul e cu bune si rele, nu se compara cu niciun alt oras din tara, eu una sunt suficient de aproape de capitala ca sa pot beneficia de avantajele acestuia...un spectacol, un shopping, un spital decent...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

O, da! Maine as pleca in Ardeal, la Sibiu. Sunt nascuta si crescuta la capitala. Dar trebuie sa recunosc ca orasul asta se urateste, iar oamenii care il populeaza se inraiesc pe zi ce trece. As vrea sa-mi cresc copiii intr-o lume frumoasa, iar aici cu greu o poti face. Dar ne straduim, caci nu avem deocamdata nici o portita, iar sotul e foarte atasat de Bucuresti.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Nascuta, crescuta in Bucuresti, acum rezidenta peste Ocean ... m-as muta oricand in Piatra Neamt - am fost acum 2 ani acolo, la rude, Doamne de frumusete de oras ... pacat ca cu joburile stau cam prost ...daca ar avea o multinationala, sa dea de lucru la oameni, ar fi perfect.

P.S. Cand o sa-mi fac eu multinationala, acolo imi construiesc headquarterul ...daca nu apuc, atunci macar asa o casuta de vacanta la poalele Cozlei - vise, vise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Eu nascuta si crescuta si plecata din Bucuresti daca ar fi sa ma reintorc nu as alege alt oras..Aici ai de toate esti aproape de tot.Sigur sunt alte prosbleme dar unde nu sunt?

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

eu am facut doar facultatea in Bucuresti...au fost ani foarte frumosi, dar nu as fi vrut sa locuiesc acolo...asa ca mi-am lasat locurile natale din sudul tarii pentru Brasov, intradevar un oras super frumos!

Mergi la inceput