schimb Bucuresti cu...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

exceptand aspectul, traficul si energiile negative care guverneaza acest oras, are totusi beneficiile lui comparativ cu alte orase de provincie. de aceea e bine sa nu locuiesti in el, ci pe aproape, in caz de nevoie -judetul ilfov indeplineste aceste conditii. Insa, daca as fi mai radicala, as alege un orasel mic de provincie (langa unul mare) undeva in ardeal, unde sa ma salut cu toata lumea pe strada.

mamica de sef mic (08.09.2006)
Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

oricare oras mai rasarit din Ardeal; eu am schimbat rapid Bucurestiul cu Clujul (desi stiam ca sunt temporar pe acolo, doar pentru studii), si a fost asa, ca o "vindecare" cind m-am vazut cu transferul aprobat la ISE Cluj.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea76 spune:

In tara- Constanta(tot pr mare). Afara- Montreal sau Dubai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

Eu am schimbat Bucurestiul pe ... Ilfov. Am casa mare, am curte, am parcare/garaj in curte, nu am vecini care sa ma deranjeze si pe care sa-i deranjez eu/copilul meu,am liniste, cu alte cuvinte am absolut tot ce nu poti gasi in Bucuresti, indiferent de zona/cartier. DAAAR nu am tot ce poti gasi in Bucuresti, indiferent de zona... Nu am magazin la parterul blocului, sau in imediata apropiere, de unde pot cumpara ceva in timp ce mancarea este pe foc, nu am parcuri in care copilul meu sa se joace cu alti copii, nu am vecini cu care sa ma intalnesc pe scara si cu care sa schimb o vorba sau doar o "buna ziua", nu am patiserie/gogoserie/covrigarie/fornetti, nu am piata, nu am magazin de haine.... pe scurt nu am nimic din toate astea, de fapt ele sunt in zona, dar suficient de departe incat sa nu poti ajunge fara masina.

Sa nu credeti ca m-am mutat in "Cucuietii din deal" sunt la 2 km de la iesirea din Bucuresti, o zona nou construita, plina cu vile de fitze. Vecini sunt multi pe langa mine, dar ei vin si pleaca numai cu masina personala, multi dintre ei au poarta cu deschidere automata, deci nu-i vezi nici macar coborand din masina,clar nu ai pe cine saluta. Sunt convinsa ca marea majoritate sunt fosti bucuresteni, locatari de bloc, dar care au uitat asta, sau vor sa uite, care ajunsi la standarde considerate de ei mari, au uitat de unde au plecat, au uitat sa salute, sa ajute, sa merga pe jos, etc.

Eu sunt nascuta/crescuta/traita in Bucuresti. Un oras care are si bune si rele,bune pe care unii nu le observa decat atunci cand nu le mai au (exemplul meu). Oras in care ma voi intoarce cat mai curand posibil, si din care imi doresc sa nu mai plec niciodata.

Deci, inainte de a va gandi sa schimbati Bucurestiul, incercati sa-i vedeti si partile bune, nimicurile fara de care nu ati putea trai, incercati sa vedeti ca viata traita printre oameni, sau "la comun" cum o considera unii, poate fi si frumoasa, trebuie doar sa vrei, ca de putut se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Sibiu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Tenerife. Pentru clima, evident

Daca ar fi sa aleg ceva european, pai tot dupa clima m-as orienta: Lisabona, Madrid, Barcelona...d'astea. Nu suport frigul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Eu sunt nascuta,crescuta in Bucuresti...Pantelimon ca sa fiu mai exacta.

M-am maritat/mutat in Brasov.Fetele mele sunt brasovence.E ok dar sufletul meu a ramas la Bucuresti.

Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005)si Ana Iasmine(06.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0

Ha-ha-ha! Ce noroc pe mine ca nu am de ce sa ma mut! Nu as schimba orasul, este super, chit ca nu sta cel mai bine din punct de vedere al asistentei sanitare!

Da, dar e cel mai frumos, mai curat, are cele mai bune strazi ( am condus destul prin Brasov), si desi sunt din Sibiu, prefer clar Brasovul.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

La modul poetic, daca ar fi sa ma mut as prefera Iasiul. La modul pragmatic, daca as pleca nu m-as muta in alt oras din Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Perpignan, Rousillon, acolo, un oras cat de cat dar in Catalunya sa fie.

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput