Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (360)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Acum am admirat-o din nou pe Maria la serbare, de data asta. Nu stiu de ce, data trecuta nu am vazut pozele de la serbare...foarte eleganta si frumoasa, si e o poza in care are mainile impreunate si ochii ii sclipesc de fericire...e absolut fantastica poza, e intruchiparea inocentei si a bucuriei.
pt. Ochioasa!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui rnico
dar eu nu puteam gasi acolo pt ca nu este ceea ce eu ar trebui sa lucrez

Dar viata iti scoate in cale nenumarate surprize! Cine ar fi zis vreodata ca eu o sa ajung sa lucrez ca inginer? Mai ales ca in tara am terminat Dreptul. Deci ne adaptam si mergem mai departe. Usor nu e nicaieri, dar atata timp cat esti cu cei pe care-i iubesti...muti muntii! (si faci curatenie si mancare de craciun, dupa birou, si mai ai si grija de cupil/cupii)
Ideea fetelor era sa dai Antzei o sansa si sa nu pleci cu 'nu-mi place aici' de la inceput. Vad ca nici pe alte meleaguri nu ti-a placut, dar poate ca pleci din start cu ideea ca e diferit de acasa si de asta nu-ti place. Diferint nu inseamna intotdeauna rau... pentru copii e o experienta buna, si nu numai pentru ei. Capul sus!

Edit: Unde mai pui ca de cand ati ajuns in Antza scrii mult mai des, deci castigate suntem noi!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

E drept scriu aici mai des, probabil pt ca suntem numai noi de noi; aici fac si mai multa treaba, sunt si toata ziua cu copiii, dar stau si mai mult in casa pt ca aici daca ploua sau e f frig nu prea am unde sa plec cu copiii iar in magazine nu am nerv sa ii duc singura, asa cum ii duc la plimbare
cat priveste reprofilarea profesiionala, cred ca e deja prea tarziu, anii au trecut (frumos e drept) si am pus mult timp si suflet in profesia aleasa (pacat cum ziceam de sistem)....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Vad ca toata lumea e la cumparaturi, nu mai scrie nimeni nimic
Eu abia astept sa se faca ora 17, sa spag usa - azi o ia tati pe Maria de la gradi, asa ca imi permit un mic ocol pe la Unirea ( juma' de ora, acolo, sa-mi clatesc si eu ochii ).

Yaia, depinde cand ai vizionat pozele prima oara . Ca pozele de la serbare le-am adaugata aseara, destul de tarziu. Multumim inca o data pt aprecieri

Greyeras, mi-ar placea si mie sa ne intalnim, noi ne intoarcem in Bucuresti pe 29, poate ne vedem o fuga pe 30 sau 31, ne intalnim la jumatatea distantei dintre noi, daca e vremea frumoasa. Daca nu... dupa Revelion ...

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

luy, ai mail la yahoo! adresa ta personala.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Dani, cum e?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Luiza tare mi-a placut descrierea serbarii de la gradinita Mariei. Relaxare placuta la shopping.

Daniele sper ca totul e Ok.

Sabina ma bucur ca s-au programat testele petru maine.

Eu sunt super obosita. Am fost la cumparaturi de mincare. Se circula astzi putin dupa prinz ca in Bucuresti, cozile erau considerabile...oricum se putea si mai rau.

Am reusit sa imi fac manichiura-adica m-au anuntat ca s-a eliberat ceva in 10 minute si am fugit rapid. Programare la coafor am gasit abia pe 27 iar la pedichiura pe 28-sper sa ma anunte ca s-a eliberat ceva intre timp...

S-a definitivat si destinatia noastra pentru Revelion. Va fi in Moldova. Daca ma incumetam la drum mai lung participam si eu la intilnirea preconizata la Predeal.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
26+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Vai, vai ce poze frumoase am vazut! CE copii superbi!

Picia, inteleg ca suntem pe contratimp, eu abia pe la 4 adorm invarabil!Ceea ce inseamna, 3-4 ore de somn pe noapte! Si eu zic,mari dansatori copiii nostri!

Sara are la ochi un ulcior, saraca asa mi-e mila de ea, am primit unguent cu canamicina, o curat cu ser, sper sa treaca, nu arata bine si o si deranjeaza! Mai sunt si alte remedii?

Altfel, casa e curata, dar n-am niciun merit, decat ca am dat banii la tanti!

Seara buna tuturor!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

ce este cu linistea aceasta....sper ca pregatiti cozonaciiiiiiiii.

Eu azi m-am tinut de plimbari,am trecut pe la prietena mea(cea cu baietelul cu semne de autism....acum este poveste veche) m-am jucat cu Dani care este un scump si un lipicios, nu ma mai lasa sa plec... cred ca daca ar vorbi nu ai banui nimic, chiar asa, mai sunt puiuti care nu vorbesc?

Sabina iti tin pumnii pt maine, sa reusesti sa faci analizele si sa iasa bine.

Roxana, unde ai umblat azi? Sper ca Andrei este bine si se joaca in zapada

Luy, cred ca nu reusim sa ne vedem, poate dupa ce te intorci de la munte,vb la tel.Sper ca te-ai relaxat azi la plimbarea prin Unirea

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ei, am umblat pe peste tot, si la munca, si pe la fisc, si in vizita la prietena mea cea mai buna, si pe la manichiura. Si apoi iar la birou sa recuperez. Poveste lunga oricum.

Andrei e mai bine, dar nu l-am scos pentru ca e plin de muci si mai tuseste. Alex cam la fel, e la bunici. Dar pare sa fie pe final. Oricum nu prea are cine sa ii scoata, toata lumea e ocupata. Bona a venit azi dar e racita, asa ca nu prea iese nici ea. Nici nu a mai plecat acasa, a ramas la noi.

Ma retrag si eu la somn, ma simt cam obo azi. Tin pumnii Sabinei pentru maine (am inteles bine da?).

Aaa, sa nu uit. Luy, nu promit ca ajung la Predeal. Noi abia plecam duminica...cred, sper. In fine, depinde de mai multe lucruri. Dar ne auzim si poate gasim o varianta. Poate dati voi o raita pe la noi. fetele!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

salutare,hop si eu!
am o veste buna, maine-i ultima zi de job pe anul asta,n-am avut incotro si mi-am bagat concediu, ca sa stau cu baiatul.
pica super bine, sa bag smotru si odihna, ca-s varza la ambele.
serbarea a iesit super ! numai ca eu nu mi-am reglat aparatul si pozele si filmele-s varza,dar mi-a promis o mamica ceva profi, pana atunci am reusit sa leg acest www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a0f3b6acb02f9f81b7ef74&skin_id=601" target="_blank"> montaj .
N-am avut timp sa citesc nimic, sper ca toate sunteti bine, sanatoase si puii la fel.
acum recuperez din urma .

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput