Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (360)
Raspunsuri - Pagina 14
Piciulika spune:
Am ascultat-o pe Sabina si am luat Nospa, am stat in pat - ignorand (deocamdata) proviziile ce asteapta sa fie transformate in papa bun - si parca s-au potolit... (Sau suntetzi voi asa de eficiente in alungarea majoretelor & tzinut pumnii?!?
)
Va multzumesc tare-tare ca-mi suntetzi alaturi!
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p5.html" target="_blank">
Michael, 2 ani + (8.10.2007) si
AMR 3,5 sapt
slippers76 spune:
Va urez Craciun Fericit!
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
ANDREEA11 spune:
PiciuliKa esti superba!!!!!
Am terminat sarmalele sio ma pregatesc de o baie cu Cris!!
mihailescu teodora spune:

Va
iubiteleeee!!!!!
Piciulika
,ai grija de contractii,tine-le la distanta cu no-spa-ul
,macar 1 saptamana sa mai stea in garsoniera dragalasul
Ce sa te mai complimentez si eu a milioana oara?
Sunteti su-perbi!
Iar colajul de pe felicitarea de Craciun....

DE-MEN-TI-AL!!!!!!!!!
Ana
De acord cu tine!!!!!!!Craciun fericit la Veveritzi!!!!!
Sabina
,as fi vrut sa fiu si eu bomboana de pe tort(a se citi,,coliva'')
,duminica,dar nu prea-mi ies planurile
Cumatra
cum esti?Da un semn maine, sa te sun!
Papanasha
!!!!Ghighiiii
Erina
Iubita,vad ca nu te-ncurci cu pregateala,bagi mare!
Yaia
Mai poti ,soro,si tu?
Io cred ca am cel mai apatic Craciun din ultimii ani!Zau,nu stiu ce naiba m-a apucat...
Am o stare blegoasa rau si nu prea reusesc sa ma scot din ea...
Mi-am dat seama ca ai mei sunt fooaarrteee depasiti de realitate(desi n-ar prea trebui,ma rog,e alta poveste),ma tacane la cap cu toate aberatiile,gen:,,da tine si tu post,mama''.Nu tin si cu asta basta.Sunt extrem de credincioasa,si nu cred ca piosenia mea sta in a nu manca carne
Asta e un exemplu minor.
Cu sora-mea am reusit sa ma calc pe bataturi dintr-o tampenie si niciuna dintre noi nu cedeaza ,crezandu-se indreptatita ca nu e vinovata
,cadouri n-am gasit exact pe gustul fiecaruia,de fapt nici n-am avut chef sa umblu dupa cadouri
,brad n-am facut acasa pe motiv ca plecam si n-are rost(ce aiurea am gandit
) si m-am bazat pe bradul lu' mama,care an de an facea brad natural,mare,frumos,acum m-am trezit cu o pocitanie de 30 cm,alb,artificial,iti vine sa fugi......ce sa mai zic?ca abia astept sa plec acasa la mine si mi-am jurat ca e ultimul Craciun petrecut telelei...Maine o s-o sun pe bona sa vada daca mai gaseste un brad natural sa-mi ia si mie si sa-l impodobesc sambata cand ajung acasa.
Mihnea nu prea realizeaza care e treaba cu ,,tutiun'',a inceput sa macane nesperat de mult
.....cam atat!!!
Mi s-a dus verva pe apa Sambetei.....
Va pup si ne ,,auzim'' maine!
seara buna si somn usor
,in special Piciulikai
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
valentina_22 spune:
Buna fetelor!
Am intrat pe fuga sa va salut, suntem pe ultima suta de metri cu pregatirile de sarbatori. Maine plecam la fini.
Nu am recuperat nimic din urma,am apucat doar sa vad calduroasa urare a lui slippers si pe doamna Piciu.Doamna sunteti o frumusica, iar felicitarea cu ursuletul m-a dat pe spate. Este minunat. 
Deoarece acolo unde mergem nu am acces la net, vreau sa va colind inca de pe acum si sa va urez din toata inima
numai sanatate, multe impliniri sufletesti si sa aveti parte de un Craciun minunat alaturi de cei dragi! O multime de pupici!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
mihailescu teodora spune:
Mi-am adus aminte ca nici costum de Mos nu i-am luat....Sunt prafffffff
Nu stiu,abia astept sa se termine anul asta.N-a fost unul prea stralucit pt mine
Trebuie sa-mi revizuiesc atitudinea fata de multe persoane(chiar apropiati) si sa nu mai fiu atat de toleranta(a se citi ,,bleaga'') ca nu-mi ridica nimeni statuie!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Yaia spune:
Asa...buuun!
Sa o luam pe rand:
Teo, ma omoara spatele, dar macar am terminat cu bucatareala, ceea ce e maaaare lucru. Am reusit sa fac tot ce mi-am porpus si sper ca au iesit bune: prajitura, imbunatatit tortul facut ieri (adica l-am ornat mai frumos si chiar arata ok), facut ciorba, salata de pui in loc de boeuf, sarmalele mai sunt pe foc, dar cred ca sunt fierte deja. Maine mai am de bagat friptura in cuptor, de facut curat in toata casa, inclusiv aranjat haine in dulapul cel nou al lui Tudor, de facut casuta din turta dulce cu Tudor, de amuzament, bradul...si daca apuc, mici cumparaturi, care nu sunt urgente, dar as vrea sa le fac.
Picea, ce cautai, soro, pe tocuri cu burta mare? Pai se poate? Sper ca au trecut de tot contractiile si ca apuci sa-ti faci bucatareala fara mari eforturi pentru burtica. Stiu cum e, vrei sa ai bunatati ca sa te bucuri de Craciun, dar uite ca si eu am bucatarit si acum ma doare spatele. Dar macar de maine dupa-amiaza o sa leneveeeesc...cu casa curata si frigiderul plin! Ceea ce iti doresc si tie, mai ales ca tu trebuie sa te odihnesti ca sa fi in forma pentru marea intalnire DE DUPA SARBATORI!!! Da, bebe? DUPA Sarbatori. Asa!
Si v-a vazut, mi-ati placut...cde ramane de facut? Aratati super, bravo!
Sabina, bine ca ai reusit sa faci analizele...si parte deja au iesit bune...super!
Ana, citit blogul cu Veveritzi frumosi! Sper ca ai scapat de copci si dureri si alte neplaceri de genul asta!
Teo, lasa prostiile! Ce te-ai suparat asa? Daca nu te simti bine la ai tai, in masina si inapoi in Bucuresti cu familia ta...si nu uita sa umpli frigiderul cu bunatati gata facute, ca tu sa nu mai faci nimic. Si maine bagi shopping si iti iei brad si costum si ce mai vrei tu si maine seara aveti ajun linistit si fericit cum iti doresti.
Daca te decizi sa ramai, ignora ce nu-ti convine si profita de timpul liber sa te distrezi cu Mihnea. Oricum importanta e reactia lui la cadou/Mos, sa o traiesti si tu putin alaturi de el...ma refer la bucuria descoperirii cadoului. Hai, e Caciunul, lasa de la tine sa te simti bine.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Piciulika spune:
Ora 00:49, o contractzie naspa m-a trezit. Acuma a stat - burta s-a mai razbunat. (Luasem nospa - ma simt de parca dau cu flit, sa alung 'spiritele' contractziilor.)
2:22 ("ma iubesteee!") - tot nu reusesc sa adorm. Ma duc sa iau un magneziu, un ceai, o migdala, o grisina... (in ordinea asta). Si sa va bat pe voi la cap. ![]()
Pai daca nu nsac? Ce sa fac?
Inspectzie: casa e curata bec - astept factura! - berbatu' asa obosit ca nici nu m-a simtzit cand am sters-o din patul conjugal, copilul doarme minunat...
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p5.html" target="_blank">
AMR 3,5 sapt
Piciulika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Piciulika, astazi ai avut chef de scris, ce bine pt noi ! . Sa-ti mai scriu si eu ca sunteti frumosi rau-de-tot ? Deja mi-e teama sa ma gandesc cum vor fi portretele voastre de familie in 4 - o sa trebuiasca sa-mi pun ochelari de soare, cred, sa nu ma orbeasca stralucirea voastra. Ti-am mai zis eu, ![]() A ajuns ceva pliculet pe la voi ? |
Luy draga, de ce ai peria asa de mare?
Ca sa te flatez pe tine!
Si hap, m-a papat.
Oricum, tu stii bine ca sentimentele sunt impartasite
si singura mea frustrare e ca am scapat linkul la pozele Mariei si am scotocit mailul comun, flickr si nimic! Unde-i frumoasa?A ajuuuns

- dar la voi...?!Pupacim familia frumoasa - si abia asteptam inca un membru in tribul "Gene lungi"!
AMR 3,5 sapt
Piciulika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina azi am facut toate analizele posibile si imposibile, a iesit hemograma bine, restu saptamana viitoare, poate ne lamurim daca am boli dubioase ori ba:) |
Bravo!
N-ai mai, n-ai! Doar te trage de maneca DD ca sa vezi ce e important in viatza! O sa fie bine, ai sa vezi!

AMR 3,5 sapt