Copii nostri speciali! *11*-CRACIUN BINECUVANTAT!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikena spune:

Buna tuturor !

Adriana, imi pare tare rau ca a trebuit sa treceti prin clipe atat de grele, mai intai cu verisoara si apoi cu tatal...gripa vine si trece, dar sa aveti asa probleme mari de sanatate, care sa necesite operatii ....groaznic!
Sunteti niste luptatori!

Mada , ma bucur tare mult pt tine! pupici si pt alex!

Vera , da-i cu ridiche ca-i tare buna! Poti sa o si scobesti si sa pui zahar sau miere in scobitura si apoi sa bei siropul pe care il lasa! Remediu de tuse garantat!

Fetelor, va pup pe toate si va urez o seara cat mai placuta ! Mai vorbim si maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mdanicoleta spune:

vera....ridiche neagra
nu stiu daca merge si cu ridichi obisnuite
cum zice nikena se face dar eu am incercat varianta rasa si a dat roade..rapide dar nu am crezut asa ceva
pup pe toate fetele
spor la treaba zilele astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

mie sa imi dati portie tripla de cafea ca sunt chiauna rau de tot ,adunat asa cred ca am dormit vreo 3 ore azi-noapte ,fiindca al meu cupil avu placerea sa faca febra si sa vomite ,asta asa fiindca ieri facusem si eu curat
si toata noaptea am stat pe antitermice-calpol cu nurofen,ba dimineata i-am pus si juma de novocalmin,si s-a foit si nu vroia sa doarma,maraia,vai capul meu,azi nu-s buna de nimic..nimic,si cate as aea de facut.. am bagat lenjeria la spalat ptr inceput si ma duc sa aprind focul si vad eu ce o fi mai tarziu,daca nu io fi bine poate plec cu el la sp.deocamdata ii dam ininte cu antitermice,dacanu,apelam la antibiotic;
eu sa zic ca sunt un picut mai bine ,noroc cu Kari ca m-a ajutat cu sfaturile ei,uite ca mi-e mai bine un pic

va pooop pe toate si va doresc o zi frumoasa cu spor la pregatiri

POZE

Mergi la inceput

cica eu vreau portie tripla de cafea,da aci nu a dat nimeni cafea de dimi,nu?

atunci va dau la toate si iau si ptr mine,da?

calda si buuunaaa tocmai ptr o zi din asta cand esti capiu de somn si mai ai si treaba

va pupic si mai treceti pe aici

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

mersi de cafea,,,
vera draga,, asa incepe gripa asta nenorocita febra mare,,,stari de voma,,,senzatii de rau in prima faza,,,,dupa care trece febra si incepe tusea,,,dar tuse nu gluma,pana la voma iarasi....
eu i-am tinut 2 zile pe copii pe simptomatice,,,nurofene si toata gama dar fara rezultat ,,,in a 4 zi am inceput antibioticul si de abea dupa 8 zile la andreea incepe sa ii treaca,,,
febra tine 3 -4 zile orice i-ai da,,,doar sa fii pe faza sa i-o scazi cand depaseste limita,ai mei copii au facut febra 39.5-40,,,sub 39 niciodata
Am facut inhalatii,,aerosoli,pufuri tot ce se poate ptr tuse,,si azi noapte a fost prima noapte cand au dormit fara sa tuseasca,,,
Iti doresc nervi de otel si sa treceti cu bine,,,,ca e destul de nasol,,
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

buna

adriana imi pare atat de rau pt verisoara si tatal tau , le doresc muuulta sanatate si sa nu mai aiba niciodata probleme.
Le doresc insanatosire grabnica si piticilor tai ca sa se poata bucura de sarbatori si muuulti pupici pt tine , sa te odihnesti putin ca sa iti revii dupa acest turnir de belele.
Craciun fericit alaturi de cei dragi.

vera trebuie sa treci cu bine peste gripa asta afurisita si sa te mentii fresh pt Andrei, imi pare rau ca a luat de la tine....si Alex a luat de la Mihai , e doar raceala dar sper sa nu se agraveze....poate reusesti sa mergi pana la un medic sa il vada si macar sa ai tot arsenalul de tratament in casa pt orice situatie ca sa nu te internezi chiar de sarbatori.
Multi pupici de la noi , sa aveti grija de voi , lasa si tu balta toate pregatirile si stai cu copilul la caldura , cu ceai cald , medicamente la tv....si musafirii pot sa vina si in a treia zi de craciun....craciun fericit cu muuulta caldura din sobita, cu lemne trosnind , ceai cald , buna dispozitie si sigur o sa vina mosul la voi

nikena,mdanicoleta,kari
pup si restul fetelor...va urez din suflet un Craciun fericit

"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)

poze Alex

BAZAR PENTRU MIHAITA

Mergi la inceput

fetelor multumesc mult de urari si de sprijin,chiar sunt bine venite
eu sa zic ca nu mai tusesc asa,mai m-a lasat,am facut si carnatii,am de scos o masina de rufe sa le pun in casa pe uscator ca sunt de-ale lui andrei,si fug sa bat un blat si sa fac ceva de papica ptr diseara;
acum l-am adormit pe andrei,nu a baut decat lapticul de dimi,in rest nu a vrut sa mai pape nimic,e marait,vad ca nu a mai facut febra,mergem in continuare pe antitermice,dar parca i-as face niste aerosoli;

Adriana-tu cu ce la faci aerosoli copiiilor?ca stiu ca adrenalina se gaseste cam greu prin farmacii;
m-as duce cu el pana la sp sa vad ce are si sa o rog sa imi dea sa ii fac aerosoli acasa,ca nu ma internez nici de nebuna pe tp asta in sp ala infect de la noi;
sanatate multa copiiilor si tie la fel si multa putere sa treci peste tot si sa petreci sarbatorile in liniste;

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

VERA draga,,,
eu personal nu am facut niciodata aerosoli cu adrenalina la copii,,,am auzit, am citit dar nu am ajuns sa ii facem desi au fost ani in care au facut si pneumonie,,,,
cand tusesc foarte rau si mult timp dr le da hidrocortizon injectabil cate 1 pe zi cam 2-3 zile,,,,asta cand au avut pneumonie,,,,
in rest fac aerosoli cu ser fiziologic in cazurile usoare sau cu picaturi de ventolin si nebule de flixotide in cazuri ca acum .
mai am baby-inhaler de ala micut si le fac pufuri de ventolin si flixotide de 3 ori pe zi,,,dar asta doar daca situatia se agraveaza...
acum am facut pufuri la inceput am continuat cu aerosolii dar cu aceasi substanta iar cand tusea ne-a mai lasat continuam cu pufurile vreo 2 saptamani ptr vindecare completa.
pe langa asta siropuri cat incape ,,,si homeopate si medicale,,,,
E dificil ca adrian avand probleme mari cu plamanii la nastere de cate ori raceste si tuseste are niste secretii foarte urate care nu le elimina numai daca vomita de cateva ori,,,,siropurile si spray-urile le subtiaza si pana nu va stii sa le elimine singur trebuie sa astept sa la vomite ...
Cam dupa a 3 repriza de voma cu secretii pot zice ca e vindecat,,,,

Aseara a vomat ultima data : TUSEA; cum zice el,,,,si a dormit neintors toata noaptea

per ansamblu se simt mai bine ,,,,multtttt mai bine toti si sper sa avem sarbatori linistite si pline de sanatate si bucurii...lucru care vi-l doresc si voua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

noi am cam absentat,dar motivat....am avut o perioada mai plina,eu am facut cursuri de manichiura pedichiura si manichiura aplicata(unghii false),am dat si examenul pe 30 nov,l-am luat,acum trebuie sa ma apuc de treaba,sa pun in practica ce am invatat....
copii au fost foarte bolnavi amandoi(andreea a fost atat de bolnava incat a lipsit si de la teza de la matematica,din nefericire o va da singura in ianaurie,pana atunci meditatii,ca stam cam rau la capitolul matematica),au fost pe antibiotic,insa acum sunt bine,au ramas cu o tuse,mai rara ce-i drept...iar eu de abia ieri am reusit sa-mi fac curatenie generala(am reusit in sfarsit sa ne punem parchet in sufragerie,stateam cu pachetele de parchet in balcon in vara,asa ca ne-a hotarat,sa-l punem inainte de Craciun),am renovat sufrageria,dar mizerie s-a facut in toata casa....am zis ca daca tot scoatem tot din camera sa punem parchetul,sa reparam si sa zugravim si peretii, si ca sa fie treaba completa,pt ca vechiul sifonier a fost desfacut si montat de n ori,am hotarat sa facem si un sifonier nou,asa ca mi-am facut ditamai hardughia pe tot peretele de 3,50...asta ca sa nu ma mai plang ca nu am loc sa-mi pun hainele.... am reusit sa pun si toate hainele la loc in sifonier....asa ca mi-a mai ramas doar mancarea de Craciun de facut si ceva cumparaturi,pe care le-am finalizat astazi si cat a fost Andreea plecata la meditatii,Mihaita la terapie si Paul la servici am profitat de am impachetat si cadourile....

va urez craciun fericit,un an nou mai bun si sanatate si mult noroc!

si multa sanatate la bolnaviori!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

BAZARUL ALINEI DONESCU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna tuturor,
am absentat dfin motive de lipsa DE CONEXIUNE NET

ADRIANA insanatosire grabnica puiutilor si nu numai

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput