injuraturi la volan
Raspunsuri - Pagina 4
parpalak spune:
Bravo Marina, pole position sa traiasca! :) Ai si masina rosie? :)
Radule, pai sa-ti traiasca nevasta, cred ca in cartier la voi e tare liniste si pace de cind s-a apucat ea sa conduca, e? :)
Si eu sufar de personalitati multiple cind ma urc la volan. Faceam peste suta de km zilnic, si pe autostrada si prin oras, asa ca aveam prilejul sa ma intilnesc cu tot felul de oligofreni la volan. Desi soferii sint in general politicosi, in special cei de pe camioane, care cind ii lasi sa treaca (deh, sint mult mai mari), dau din beculete (au ei tot felul de beculete, si daca n-au, calca usor frina de doua ori, si tot clipesc ei in semn de multumire). Dar ce ma omoara e ca in momentul cind a inceput sa ploua, toata autostrada incetineste la 30km/h de-mi vine sa ma dau jos si sa-i imping. Sau cind e un accident.. toti incetinesc sa se uite.. ma omoara.. O singura data m-a scos unu din sarite rau de tot.. Mergea in spatele meu cu faza lunga, de nu mai vedeam nimic. Asa ca m-am bagat in fundul lui si i-am bagat si eu farurile in ochi de-a bagat saracul avaria si-a tras pe dreapta.. Sa-nteleg ca acuma ce pot sa mai injur la volan, pina nu creste fi-meu si incepe sa repete.. :))
Sanatate la bebei si mamici.
Flavia spune:
Dragele mele va multumesc pentru raspunsurile voastre , deja ma simt mai bine chiar mi se pare aproape normal sa porcaiesti la volan macar ca sa te descarci nervos.
va mai scriu o faza amuzanta pe care am patit-o la primul meu drum singura si cu baiatul de 6 ani si juma in masina. Era marti si ca deobicei pe la 4 duc pustiul la inot la sala Floreasca. drumul a decurs fara peripetii insa LA FINAL TREBUIA SA EXECUT O PARCARE LATERALA ODIOASA unde mai pui ca ce invatasem nu se potrivea deloc pen ca in fata mea era un tip cu un rover parcat oblic. Cand m-a vazut ca ma opresc tipul din masina a afisat un ranjet larg ( dealtfel nu era rau deloc tipul) si a continuat sa fumezer asteptand sa ma dau in spectacol.ce sa vezi ma dau jos din masina, imi pun pantofii cu toc ( caci eu inca conduc in tenesi)si ma duc la el si ii spun " dragule ,tii la masina ta? El mut, se uita cu ochi mari la mine. In final ingaima un da. " Bun daca tii la masina ta parcheaz-o si pe asta si i-am intins cu gratie cheile. El nauc le ia se urca in masina si executa o parcare maiastra, in momentul in care opreste motorul fiul meu comenteaza" Bravo mami , ai parcat perfect de data asta!"la care el ma intreaba" Doamna aveti pe cineva normal in familie?"
Eu raspund "Nu cred!" si el se urca in masina lui si pleaca repede.
O alta faza i s-a intamplat surorii mele gemene . Venea din afara Bucurestiului pe la 6 dimineata si undeva tot in Militari un barbat nauc trecea de pe o banda pe alta in continuu efectiv mergea in zigzag. La un moment dat ea vrea sa il depaseasca , el nu o lasa, si ea comenteaza pentru sine "Ete na , Mu-e" se pare insa ca acest tip stia sa citeasca pe buze caci s-a dat jos din masina si a venit la geam si a intrebat-o
" cine esti tu fa sa imi dai mu-e la 7 dimineata?"
ea zice" preferai la 9?" si pleaca.
oricum se pare ca macar ne distram cand sofam .
Flavia
liliana csaki spune:
Mai fetelor sunteti super.Am ras cu multa pofta.Si eu conduc de 10 ani si din pacate am un vocabular deloc elevat la volan. Imi amintesc ca Laura avea vreo 2 ani, era cu mine in masina si ne opriseram la semafor avand in fata o alta masina.Aud din spate "ute bou!, hai bou!", ma-ntorc sa vad ce se-ntampla si copilul imi arata cu manuta intinsa "mami, ute bou, hai bou".Am inceput sa rad cand am realizat ca de fapt copilul repeta ce auzise de la draga de mami.Acum incerc sa ma mai controlez cand suntem impreuna in masina dar nu intotdeauna reusesc si ea dulcica ma atentioneaza"te-am auzit, iar ai zis o porcarie" si cand vine tati acasa ma paraste.
Acum, vorbind serios, cred ca mediul agresiv in care traim ne face sa ne comportam asa, eu una de cate ori plec din tara cu masina ma mir de mine, nu claxonez, nu injur, nu ma bag in fata la stop si sunt mult mai amabila cu ceilati "colegi"
EDDY spune:
Flavia,mai ai shi o sora geamana?Shi shoferitza?Trebuie sa fitzi Faza cu parcatul insa...m-a dat pe spate
Eddy & Antonia Naomi
petra spune:
Mai Flavia, scrie o carticica ceva, ca sunt tari fazele povestite de tine.
La fel m-am distrat de minune si de celealte povestiri, si cum imaginatia mea este bogata , parca am fost la o comedie pe cinste.
Mai povestiti !!!!!
bebi spune:
La volan, eu sunt o " feerie". Conduc fara intreruperi de vreo 7 ani, partea masculina cica ma apreciaza. Ajung repede, indiferent de destinatie. Dimineata, drumul pana la serviciu e o adevarata provocare pentru mine. Strabat tot centrul ( Bd Unirii pana la Piata Dorobanti in maxim 20 minute). Va dati seama ca sunt soferitza iadului
De obicei nu prea incurc pe nimeni ca, vorba unui prieten, daca esti in fata tuturor nu risti sa incomodezi pe nimeni
In urma cu o luna, eram la Izvor, seara, am semnalizat si am trecut in fata unui Mercedes. La semafor, soferul nervos coboara din masina si vine la geamul meu si ma intreaba: "Fa, vrei sa ti-o dau sa mi-o...?" Eu, inspirata de o discutie si o replica de pe chat, citez imediat:" Nu cred ca eu musc!!" Daca ati fi vazut ce fata avea a ramas perplex, putzin spus. M-a urmarit aproape tot drumul pana acasa... cred ca era masochist.
In rest, barbatii sunt foarte politicosi cu mine. Dar si eu ii ajut cand sunt blocati pe undeva.
Politistii sunt cel mai usor de pacalit. Am trecut pe rosu si n-am dat prioritate de nenumarate ori, dar niciodata n-am avut permisul retinut.
Sunt mai multe de spus, poate data viitoare.
Pupici! Catalina (1 an) si Mami Zombie
Love is all around
iren spune:
Io inca nu conduc -duc tratative cu sotu sa-mi iau carnetul in Ro,ca e mai usor-da il ajut din dreapta si de multe ori,spre rusinea mea,sint mai porcoasa decit el,plus ca-mi folosesc mijlociul mai des decit eldar,spre deosebire de mine,care-l mai cert ca injura cu bbul in masina,el nu-mi zice nimic,niciodata...da nici n-ar trebui
Iren&Bogdanelu
bebi spune:
Eu nu injur la volan pentru ca n-am timp de injuraturi, sunt vesnic in graba, dar cred ca ma injura altii
E mai bine asa!
Love is all around
vikinga spune:
Buna fetelor Hai ca mi se facuse dor de atmosfera de acasa cand conduci. Aici lumea e plictisitor de corecta, nici nu mai stiu de cand nu am claxonat, de injurat nici nu se pune problema! Adica mai injur de cioban ce sunt cu sechele de soferita din romania, cand ma plictisesc de atata corectitudine, intelegere, prioritati, amabilitate..etc! Asta cand eram mai proaspata pe aici, ca acum sunt si eu calma ca un mielusel. E si orasel mic, turisti multi si toti sunt bine dispusi cand sunt aici. Am facut aici terapie "anti birjarie",incat cand am fost ultima data in ro, tata a zis ca m-am prostit rau tare si m-a dat jos din masina, ca cica-s prea civilizata pt jungla de pe strazile din ro. Adica mi-a zis ca m-a, facut bleaga ca o oaie, daca ar fi sa-l citez:))) Injuram si eu , si faceam scandal cand eram acasa, oho! Mai aveam si o bata de baseball chiar jos in stanga scaunului! Ca mi-a zis tata ca pana la urma tot o fur eu, daca tot ma pun in gura cu toti barbatii. Dar parca si cu bata ce puteam eu face?! De si politia mi-a vazut-o odata si m-au luat la intrebari ca ce face o tanara doamna cu asa ceva Ehei, mi-amintesc ca m-am si dat jos o data in mijlocul unei intersectii sa sar la unul care ma vazuse blonda, mai decoltata ca era vara, cu lamaia-n geam la masina straina!!! Ei, si mi se oprise si motorul, ca eram si eu cu emotii de incepatoare, si va dati seama cam ce a fost la gura lui "blonda, curva, cu cine ti-o tragi fa de ti-a luat asa masina...etc, du-te fa de stai acasa cu cracanata cu aia-n sus ca doar de asta esti buna..". Ei de-am zis ca nu mai conteaza viata pt mine, il omor pe nenorocit! Si ce circ am facut, Dumnezeule mare! Si normal ca iese si ala din masina sa ma ia de par, dar eu stiam ca am bodygardul cu mine cainele meu, un amstaff... Si uite asa circul lumii! Deci eu am ajuns pana la limita sa fiu si luata la palme, ca va imaginati cam ce era si la gura mea in momentele alea! De dupa ce m-am calmat ma si intrebam cum de-mi vin in minte asemenea injuraturi! Pupici la soferite si nu utati fetelor ca asa mai neindemanatice uneori la condus si mai ales la parcari, statisticile arata ca femeile fac muuuuult mai putine accidente decat barbatii, pt ca suntem mai precaute si mai istete O burtica in 35 de saptamani