injuraturi la volan
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
alina_antoaneta spune:
Buna fetelor!!!
Sa va povestesc ce am patit ieri.Mergem pe Calea Victorie,facem dr.spre universitate si acolo...in statie o droaie de masini ale ITB-ului noi trebuia sa faci mai depatre dreapta spre unirea...si cum un nesimtit nu ne lasa ii fac semn ca eu vreau dreapta si..sa ma lase.
Nici cand...si ma intreaba:"conduci din spate?"
Imi venea sa mor de ras(nu sunt sofer dar incercam sa-mi ajut sotu)Am tacut chitit si am inchis geamul pt a nu auzi cine stie ce..si sa ma dea sotu jos din masina
Si eu mai scot pe geam un degetel flexat...dar cand o sa am carnet..cred ca nu-i mai spala Dunarea.
Multa sanatate!!!!!!11
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mickyyy/Mickyyy.jpg)
Mickyyy spune:
hmmm...io nu stiu de ce scriu...cred ca nu-mi am locul printre voi...sa fiu eu oare exceptia care confirma regula? Am permis de vreo 10 ani si conduc de vreo 7 in Bucuresti, aproape zi de zi, deci nu's nici pe departe novice in ale sofatului. Si nici o fire prea calma nu's, din contra devin foarte impulsiva daca ma calca cineva pe coada. Dar la partea cu injuraturile nu m-am putut adapta pana acum....cred ca pot numara pe degetele de la o mana de cate ori am injurat...iar la traficul din Bucuresti.......... Pur si simplu nu pot sa injur, multora din cei care au mers cu mine in masina nu le venea sa creada ca pot fi atat de calma la volan, cand sunt inconjurata de atatia dobitoci. Deja am devenit imuna la toate trimiterile lor la cratita sau la origini, de barbati zic, ca ei sunt aia care au obiceiul asta cel mai des.
Tin minte acum vreo cateva saptamani, m-a enervat crunt un dobitoc care era in spatele meu (de fapt fusesera mult mai multi soferi tembeli in ziua respectiva, ala a fost doar picatura care a umplut paharul) grabit foc, si claxona intr-o disperare, aglomeratie de zile mari, la care eu n-am mai reusit sa ma abtin, si i-am urat o "ia o pauza" de toata frumusetea, cu degetul de rigoare ridicat in directia lui! Nu va spun ce-am patit in seara aia cu prietenu meu, care de cand suntem impreuna nu m-a auzit niciodata injurand la volan. Nu se poate...e ceva in neregula cu mine, am probleme, s-a intamplat ceva si nu vreau sa-i spun.....numai asa a tinut-o toata seara. Degeaba ii explicam eu ca n-am nici o alta problema, doar ca m-a enervat si pe mine un dobitoc de sofer, n-a fost chip sa ma creada! Mai ales ca au fost zile cand asistasem la incalcari ale regulilor de circulatie mult mai naspa din partea altor soferi, si ramasesem calma si linistita in continuare.
![](images/user_man.png)
radu_tud spune:
mai, copii!
Strada, soseaua sunt locuri definite ca agresive sau incarcate de agresivitate. Asta se intampla pentru ca masina e perceputa in general ca o prelungire a corpului si o implinire a dorintei noastre de a fi mai rapizi, mai tari, mai viteji. Confera o oarecare sigurantza si senzatia de putere. Asta ii face pe unii sa fie agresivi atat verbal cat si altfel> se baga in fatza ta, scrasnesc rotile la semafor, pleaca pe rosu, depasesc si se incapatzineaza sa te depaseasca daca cumva le-ai luat-o inainte, etc.
De aici si pana la injuraturi, semne, blesteme, nu mai e nevoie de cat de o mica defulare.
Sa vezi nebunie!
Nevasta-mea e om bland si n-am auzit-o niciodata spunand cuvinte tari. Nu ne-am injurat niciodata in astia 10 ani, nici macar un "du-te naibii!".
De ceva vreme conduce mai mult singura si aproape zilnic.
Bai, nu numai ca observ o agresivitate in conducere: se baga in fatza la semafor, depaseste la greu, merge cu peste 140 Km pe ora.
Saptamina asta a venit sa ma ia de la serviciu si am ramas mut in scaunul din dreapta la o intersectie. Se baga unul pe banda cu intermitenta la dreapta (e voie sa treci pe rosu la dreapta daca e lumina intermitenta cu conditia sa acorzi perioritate in intersectie) si nu se mai misca. Evident, omul vroia sa mearga inainte si a profitat ca acolo nu era nimeni.
Baga nevestica claxoane la greu, scoate "porumbelul" ala pe gura cu "f**tu-ti!" il baga si il scoate de vreo 3 ori. Ala nici gand sa se clinteasca.
Trage fata frana de mana, deschide usa si se duce la ala.
Ma uit la scena asta rapida ca la un film de groaza.
Se duce la ala la portiera, nu stiu ce ii spune dar ala vrea sa deschida portiera. Apuca nevasta-mea usa si i-o inchide in nas. Ala da cu capul de usa de aud din masina mea cu toate ca motorul masinii mele mergea.
Ii trage un picior la portiera aluia si vine in masina. Cred ca l-a convins ca nu e cazul sa coboare din masina!
Ala pleaca la dreapta si accelereaza ca turbatul. A disparut subit.
Urca mevasta-mea in masina si tranteste usa. Tresar de la trantitul usii!
Nu pot articula nici un sunet! Sunt stana de piatra!
La orice ma asteptam, dar la asa ceva nu ma gandeam!
Suntem impreuna de 10 ani dar nu o credeam in stare sa faca asa ceva.
Se uita apoi la mine si imi spune "Ce m-a enervat imbecilul asta!"
Bai, nu mai indraznesc sa o enervez!
Inca nu mi-am revenit.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Babee/Babee.jpg)
Babee spune:
Radule...............super nevasta....Sa ai grija de ea!!!
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)
Kiara spune:
hahahahahah
vai cat am putut sa raaaaad!!!!
Simpatica sotia ta! Adevarata soferita!
Asta imi aduce aminte bancul cu 2 octogenari, vine un reporter si-l intreaba cum de au avut asa o casnicie fericita si mosul povesteste: eram in luna de miere si mergeam pe niste magari si la un moment dat magarul nevesti-mii se opreste, nevasta-mea nervoasa ii zice; asta a fost o data!, In fine porenste magarul, mai incolo iar se opreste. Nevasta : asta e a doua oara!...mai incolo magarul iar se opreste , nevasta scoate un pistol si impusca magarul! Eu socat ma lamentez: bine mai nevasta chiar sa-l omori, la care nevasta : asta a fost o data!!!
petruta spune:
radu, nu iti este frica ?
Lasa mai, te-a protejat, nu ti-a cerut sa cobori, sa iei atitudine, ca esti barbat, tata, capul familiei...Fi mundru de ea ca se descurca si singurica.
Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil
EDDY spune:
Hihihi,se putea sa nu fiu shi eu p-aici?Kiar daca mi-am facut de cap la volanul multor mashini,abia de 3 ani pot spune ca sint shi eu shoferitza cu acte.In Bucuresti,am condus numai 6 luni shi sincer...mi-au ajuns.Tzinind cont ca in acea perioada aveam shi semnul "prostului" pe luneta shi parbriz shi o Dacie vai mama ei...va imaginatzi ce mi-au suportat urekile.Dar a trecut shi asta shi m-am intors "acasa",unde vrind-nevrind,a trebuit sa-mi iau inima-n dintzi shi sa incep acomodarea cu volanul pe partea dreapta.Au fost multe datzi in care ma aflam intr-o intersectzie nesemaforizata,trebuia sa fac dreapta shi din fatza venea gashka de mashini ce doreau sa faca stinga shi dupa sistemul de aici aveau prioritate insa io,ma bagam in fatza dupa regulile din Romania.Nu va spun de cite ori am fost la un pas de a fi pocnita shi totushi,nu am auzit nici o injuratura.Ei,dar m-am obishnuit acuma sa gindesc invers shi totul este ok.Shi ca sa ajung la miezul acestui topic,DA,injur rau shi mult.Cu toate ca se circula civilizat(in comparatzie cu Bucuresti sau Italia),este imposibil sa nu-mi iasa-n cale vreun mosh sau vreo baba,ce abia ishi tiriie roaba dar nici nu se dau din drum pentru a-mi favoriza depashirea,nici sa crape.La ashtia le strig numai "Baka"(prostule) dar la cei ce-mi taie calea sau se trezesc,ca vor sa faca stinga de pe banda din dreapta mea...uff,mi-e shi rushine sa spun ce ditamai injuraturi le trintesc,dar cert este ca l-am auzit odata pe sotzu' miriind pc-ului printre dintzi "'tu-tzi gurrra ma-tii" shi mi-a fost shi jena sa-l intreb unde a auzit minunea
Norokul meu este ca Naomi nu pricepe (inca) ce urla mami de nebuna la ceilaltzi dar cu sigurantza va trebui sa-mi controlez vocabularul pe viitor.Daca ashtia nu intzeleg o boaba din toate epitetele ce le arunc,fii-mea sigur va intzelege.Shi alt obicei prost cu care am ramas din Romania este claxonatul.Aici nu am auzit claxon decit la mashinile de ambulantza sau politzie in misiune dar de cind conduc...am reushit sa sperii o groaza de shoferi shi pietoni cu tzignalul mashinutzei mele.
Uff,greu este sa fi shofer cu vocabular impecabil
Eddy & Antonia Naomi