Emigrare Canada

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Am auzit si eu chestia asta cris pe un alt forum, dar am mai auzit ca trebuiau amenintati ca mergeti la concurenta si nu mai plateati cele 400$ de garantie. Acum nu stiu cat e de adevarata faza cu inistatul si amenintatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacanada2005 spune:

Este adevarata faza cu amenintatul...eu am facut asta acum 3 ani jumate si...a functionat . Evident am fost si eu invatata, la randul meu, de altii, ce ton sa folosesc si cam pana unde sa "intind coarda"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

si noi am platit garantie cand am venit, abonament la Bell, si dupa 6 luni, au dat banii inapoi.
apoi am trecut la Rogers, si le-am cerut bundle, si nu vroiau sa imi dea, ca unul din servicii era de baza, si atunci le-am zis ca trec la Bell cu totul. Nenea ala mi-a zis drum bun! eu i-am zis, sa vorbesc cu seful tau intai, care sef a acceptat bundle-ul si mi-a facut un discount pe 3 luni!
apoi cand m-am trezit ca platesc la mod normal, fara discount, dupa un an, am trecut la Bell cu toate serviciile, si ma trezesc ca vor iarasi astia garantie. Asa ca am sunat la 310 Bell, am tipat la o fatuca pana am facut-o sa planga (strategie asumata) si m-a transferat la special operations (n-aveti idee cat am putut rade!) unde am dat de un nene care a luat la puricat facturile mele si a descoperit singurel ca aveam dreptate, ca imi datorau un pumn de bani si care a corectat situatia!
Nu le iau apararea, sunt de groaza si Rogersul si Bell-ul din cauza cvasi-monopolului pe care il au (cel putin in Ontario) dar trebuie sa stii cum sa vorbesti cu ei. eu de obicei nu tip la telefon, ci incerc sa vad in ce ape se scalda csr-ul respectiv, daca rezolva, bine, ne despartim amici, daca nu, e de jale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Asa,asa,povestiti ca sa bag la cutiuta si sa stiu cum sa reactionez!
Am un subiect pt. voi "canadezele" mele dragi, dar il las pt. dupa sarbatori.Ceva despre cartierele in care locuiti. Ce recomandati, ce nu? ce va place voua mai mult...chestii de genul acesta.Si de scoli,primare si secundare...
Nu conteaza orasul in care locuiti...e bine de stiut, zic eu.
Cum am zis, il plamadesc(pe subiect, cozonac nu fac ca nu am luat masina de paine aici)si-l scot dupa revelion, asa de Nou An.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessie spune:

Maru, eu urasc Bell cu pasiune!! Suntem cu ei de un an de zile, si in fiecare luna ne-au facturat aiurea. Si la fel sun si eu, si dau de « fratii » indieni , si ma chinui sa inteleg ce spun si sa nu ma enervez.
Pe de alta parte, noi iubim Canada. Si-mi doresc sa fim doar sanatosi, sa putem duce aici viata pe care o avem déjà. Nu a fost usor, dar nici nu a fost asa greu pe cum credeam. Dar noua ne-a placut aici din prima secunda… Imi place si acum, dupa 3 ani, sa aud canadienii cum vorbesc engleza ( si ii invidiez pentru asta !).
E o tara cu bune si mai putin bune, dar noua ne-a oferit in 3 ani oportunitati pe care Ro nu ni le-a oferit in 30. Din pacate…
Criss, imi pare rau ca nu va place aici ; eu cred ca e f important si ce fel de prieteni aveti. Eu ii caut doar pe cei carora le place aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Citat:
citat din mesajul lui jessie

Maru, eu urasc Bell cu pasiune!! Suntem cu ei de un an de zile, si in fiecare luna ne-au facturat aiurea. Si la fel sun si eu, si dau de « fratii » indieni , si ma chinui sa inteleg ce spun si sa nu ma enervez.
Pe de alta parte, noi iubim Canada. Si-mi doresc sa fim doar sanatosi, sa putem duce aici viata pe care o avem déjà. Nu a fost usor, dar nici nu a fost asa greu pe cum credeam. Dar noua ne-a placut aici din prima secunda… Imi place si acum, dupa 3 ani, sa aud canadienii cum vorbesc engleza ( si ii invidiez pentru asta !).
E o tara cu bune si mai putin bune, dar noua ne-a oferit in 3 ani oportunitati pe care Ro nu ni le-a oferit in 30. Din pacate…
Criss, imi pare rau ca nu va place aici ; eu cred ca e f important si ce fel de prieteni aveti. Eu ii caut doar pe cei carora le place aici

auleu jessie , trebuie sa-mi revizuiesc comentariile sa nu ma trezesc ca bate vintul de tot in jurul meu la capitolul prieteni (ca mie imi place Canada, daaar...:((

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Ana, eu te iubesc neconditionat!
una e sa fii realist, alta e sa vezi negru in fata ochilor din zori pana in zori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Mie una mi-e jena, mi se pare urat sa imi vars nervii pe tipele de la customer service, au un job stresant pe o leafa de mizerie si nici nu au drept de decizie in compania respectiva. Citesc the fine print si intreb ce am de intrebat, nu mi se pare ca merit vreun tratament special.
Din cate imi amintesc, daca ai un credit card nu-ti mai cere depozit la telefon.

Mergi la inceput

Llaura, uite ca ma prind in jocul tau si iti raspund, cu toate ca nu e prima data cand nu imi intelegi mesajul ori nu citesti toate cuvintele de acolo:
am scris clar ca in functie de reactia si rapsunsul primului csr decid strategia pe care o aplic in continuare.
la inceputurile mele aici in Canada am facut trainingul celor de la Rogers. Recunosc ca nu am rezistat nervos si am renuntat, asa ca stiu prin ce trec fetele alea acolo. Dar in acelasi timp sunt instruite ca ele au totdeauna dreptate si customerul trebuie sa accepte informatiile pe care ele le vad pe monitor. Nu au putere sa faca mare lucru, nici macar sa te treaca la un tier superior daca nu au un motiv bine intemeiat. Si unul din motive e ca customerul e irate si tipa. Atunci ele nu pierd puncte si alte chestii, fiecare call centre are un sistem de recompensare si de ce nu, pedepsire a celor ce nu se descurca.
La Bell e alta poveste, dar si acolo incep sa introduca filozofia Rogers incet incet. Ei nu au second tier ci au special ops. Nu stiam asta pana la ultimul telefon cu Bell.
Nu e vorba de history credit, ci e vorba ca iti instaleaza un dish, ca sunt satelit si nu cable precum Rogersul, si de aia tin 100 de dolari credit pentru o luna. Credit cardul intra in actiune cand iti faci abonament la mobil cu o alta companie decat cele cu care ai ceva servicii deja, cum ar fi de ex Telus, or Kodoo, ori Fido...
Inca odata, eu am specificat ca e vorba de Ontario, probabil ca in Alberta aveti alte compani de cable ori satelit. Eu traiesc aici in Ontario si nu ma pot pronunta cum e in Alberta, nici ca nivel de bagat in seama!

Mergi la inceput

ce fine print sa citesti cand ei nu respecta contractul 2 luni la rand si uita sa iti aplice discounturile stipulate in contract?

Mergi la inceput