Abdomen extra-plat: P90X & Co (11)
Raspunsuri - Pagina 9
z333 spune:
neata..
eu pe ziua de ieri la capitolul sport raportez ca am umblat 6 ore continuu pe piciorusele mele prin magazine..cand am ajuns acasa la 8 seara eram varza, asa ca mi-am pus niste sampanie, m-am asezat in fata tv-ul si am vazut un film excelent-in 10 min eram in lumea viselor si asa bine am dormit pe filmul ala
azi iar am o gramada de treaba..curatenie, inca un set de cumparaturi, vreau sa fac si pizza..dar daca fac pizza, tre' sa fac si ceva sport..macar un Ab ripper sa fac
asa ca, nu ma mai laudati voi atat ca eu fac 2 ore de sport zilnic ca nu e asa..fac 2 ore numai cand nu am nimic in program, in rest nu vedeti ca abia reusesc sa fac jum de ora amarata
si eu ca si tine Deus abia astept sa treaca sarbatorile astea, ca deja m-am saturat..
Conchita de acord si eu cu Xio..sportul nu trebuie sa fie o corvoada si sa provoace neplaceri..faci exact ce simti tu ca ti se potriveste
"Where I am today is where my mind put me, where i'll be tomorrow is where my mind put me."
So look at yourself.Your mind put you where you are today, you can chance it anytime you want to.Stay focus, don't give up
Me, me, me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/TaeBoGirlAdicaEu#
Allure spune:
Conchita, nu-i bai! Tu stii cel mai bine ce ti se potriveste...nu se termina lumea la P90X! Daca zici ca ai muschi deja atunci baga dieta hipocalorica si mult cardio sa-i faci sa se vada.
Deus, baterie-nebaterie, n-am incotro...peste 3 saptamini si 1 zi plec la campus...n-as vrea sa-mi fie rusine cu mine acolo printre toti musculosii.
M-am sculat tirziu, n-am timp sa fac nimic de dimineata dar ma revansez pe seara cu siguranta
Si eu abia astept sa se termine luna asta...sa intre totul in normal, sa incep sa visez la primavara, la iarba si flori (stiu, am luat-o razna )
O zi buna sa aveti!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
"To lengthen thy life, lessen thy meals" Benjamin Franklin
"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X
www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)
www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/" target="_blank">halfway there
Allure spune:
m-am intors de la osteopat...boy! am I in the wrong profession!! nenea asta munceste pe sfert cit mine si face dublu $$$
e drept ca si 4 ani de facultate... ma batea si pe mine un gind sa ma inscriu la fara frecventa, inca n-am abandonat...anyway!
m-a intors pe toate partile, dupa o ora de manipulari si pipairi nu simt mare diferenta dar macar am certitudinea unui diagnostic, a celui pe care il banuiam si eu...problema cu S.I. joint (incheietura sacro-iliaca) cauzata de miscarea de flexie+rotatie lombara constanta in timpul muncii mele
noroc de P90X si core strength pe care l-am acumulat exersind ca altfel cica eram la spital pina acum
mi-a dat niste exercitii particulare sa le fac zilnic ca sa stabilizez lower abs si osul sacru...la unul din ele mi-a facut o poza ca sa tin minte exact pozitia...(picioarele sint cam "off")...cica tre sa stau asa un minut si sa respir adinc folosind abdominalii, in timp ce miinile trag in sus incercind sa "lungeasca" coloana...ete asa: http://www.flickr.com/photos/42726167@N06/4228194133/
bun...deci acum stiu fara dubiu ca nu ma pot opri din exersat decit ...never! cum spuneam, frumusetea ca frumusetea, dar sanatatea (sau lipsa ei) ma omoara!
hai ca plec la munca...am si azi 4 ore (numai) de "flexing, bending, pushing..." ma las de meseria asta curind, oricit de draga mi-ar fi.
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)
z333 spune:
vin si eu la raport..azi am avut f multa treabaaaaa
5 ore am facut curatenie fara pauza..am sters pana si in dulapuri si pe deasupra si pe langa si peste tottttt..tre' sa fie totul perfect curat altfel nu intru in anul nou cu sufletul impacat
1 ora si ceva am umblat iar pe la cumparaturi..m=am saturat deja..abia astept sa treaca nebunia sarbatorilor
1 ora am facut sport cu Shaun:
-Total body burn
-Last minute abs
si acum astept sa se faca pizza
ja,ja,ja, stiu e 9 seara, dar azi nu am mancat nimic din lipsa de timp, asa ca, sa fie primita..eu sigur o primesc
sa aveti o seara faina..v-am pupat
"Where I am today is where my mind put me, where i'll be tomorrow is where my mind put me."
So look at yourself.Your mind put you where you are today, you can chance it anytime you want to.Stay focus, don't give up
Me, me, me
Addicted spune:
Salutare, stimabile abdominabile! La invitatia Laurei si a lui Allure m-am reapucat si eu de citit acest subiect - cand v-am parasit erati pe la primul capitol, asa ca way to go, sunt mandra de voi!
Povestea mea: prin mai-iunie ajunsesem la 63 de kg cu regimul meu, apoi m-am lasat de fumat si a inceput iadul.. in septembrie am fost in vacanta cu al meu 5 saptamani, mancat tot timpul la restaurant de 2-3 ori pe zi, singura mea activitate sportiva era.. stiti voi care
M-am reintors acasa si am refuzat sa ma urc pe cantar vreo cateva saptamani, dar m-am alarmat cand am vazut ca nu ma mai cuprinde nici o haina! Si uite, fain, frumos, cum am ajuns ca 76,5 kg! Nici nu va spun inaltimea, ca ma fac de ras.. Sunt genul de persoana care, orice fac, minut cu minut, ma gandesc la cat de grasa sunt, la calorii, la diete si sport..dar cand vine vorba de actiune, tot aman. Mi-am facut sala de sport in camera, am ab roller, trambulina, eliptica, tot felul, iar acum 3 saptamani mi-am cumparat banda de alergat, ce-i lipsea chelului! Am incercat-o de doua ori pana cand m-am intalnit cu vecina de jos si am intrebat-o daca aude ceva, si mi-a dat de inteles ca o deranjeaza.. asa ca daca vreau sa o folosesc, ma uit sa vad daca masina ei e in parcare. Al meu iubit face tot posibilul sa ma vada sa trec din starea asta de depresie, mi-a promis un lcd in camera cu aparatele, mi-a cumparat wii Active, eu nimic, refuz sa imi misc fundul!
Asa ca am asteptat pana dupa masa de Craciun si acum trebuie sa ma pun pe treaba, ca mai rau de atat nu se poate!
O sa imi comand si eu P90, suna foaarte bine, dar as prefera ca mai intai sa slabesc cateva kg si abia dupa aceea sa ma apuc de programe de lucrat muschii. Mi-e ca ma transform intr-o matahala si nu vreau.
Probabil la inceput alergatul, pilates, yoga, ceva tae bo si chiar wii fit ma vor ajuta. Si o dieta pe masura, bineinteles.
Dar ma inscriu si eu la un abdomen plat, pe care sper sa il am pana la vara cand vin in Romanica.
Mult succes si o masa cat mai light de revelion! Eu nu gatesc nimic, am zis!
Greutate initiala - 74 kg; greutate actuala - 66 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar
z333 spune:
Addicted, bine ai venit!
Hai sa iti zic cum am slabit eu 8 kg in 2 luni:am mancat numai legume, carne de pui pe gratar, supe de pui,salate la greu, fructe( mai putine ce-i drept pentru ca nu prea imi plac), f multe iaurturi(fara fructe clar), apa 3 l pe zi, carnitina am baut cate un plic de 2 ori pe zi timp de o luna si mai mancam cate un baton fibrobar cand ma lua foamea pe la 10 seara..eu am mai mancat si biscuiti aproape zilnic si dulciuri in timpul ala, dar acum depinde f mult si de metabolismul fiecaruia
sport nu am facut in alea 2 luni pentru ca riscam sa intru in spital,nefiind obisnuit organismul meu cu stilul asta alimentar mult prea light.
dupa ce am slabit alea 8 kg m-am apucat de tae-bo si am mai slabit vreo 4 kg cred in urmatoarele 2 luni(aveam vreo 48 de kg prin iulie),am mai cochetat si cu Zuzana de la BodyRock Tv, apoi le-am descoperit pe fetele astea si m-am apucat si pe P90X, l-am mai descoperit si pe Shaun cu care fac Hip-Hop Abs
acum mananc ca o vaca,pardon vacuta(nu mereu,dar acum cu sarbatorile am luat-o razna rau de tot), dar compensez prin sport..nu mai am 48 de kg ca asta-vara, am aproape 51 de kg, dar la stilul meu alimentar mai bine de atat nu se poate..oricum vine primavara iar,o sa incep sa mananc mai light, ajung iar la 48 de kg fara eforturi f mari, deci nu-i bai, din punctul asta de vedere nu imi fac probleme
nu stiu daca felul in care eu am slabit o sa te ajute, dar cu siguranta nu iti recomand sport intens daca tii un regim mai drastic..
aaaaaa, uitasem..am facut si eu ceva "sport"(eu nu pot sa il numesc chiar sport, ci putina miscare de bun simt) cat am slabit..
bicicleta, cam 30 de minute zilnic infoliata de la mijloc pana jos cu folie alimentara..mare prostie asta cu infoliatul..mi s-au spart o gramada de vene pe picioare..deci, nu recomand infoliatul daca ai circulatia proasta
no,ma cosmetizez si eu oleaca si ma bag la somn ca maine iar am o zi plinaaaaaaaaa..pfuuuuuuuuuuuu si dupa aia intra totul in normal..thx god
eu as fi vrut maine sa gatesc pui, dar al meu cica nu e bine sa mananci pasare de anul nou....whatever, ma conformez, dar de la 1 ian incolo ma dau iar pe puiul meu cel de toate zilele
oricum peste la gratar imi gatesc sigur maine..macar o mancare sanatoasa sa am si eu pe masa
sa va mai zic cate dulciuri si cate sticle de sampanie am in casa???...neahhhhhhh, mai bine nu
good night girls
Me, me, me
Deus spune:
VA DORESC UN AN NOU BUN, SANATOS, MULTE BUCURII SI SILUETE DE VIS!
va pup, ne vedem la anu
daca intr-o zi viata iti intoarce spatele...prinde-o de fund!
http://oscarfriends.wordpress.com/
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
putere...pentru cine crede ca nu mai poate!
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
conchita spune:
bun venit, Addicted si spor la slabit. Laura te-a invitat la alt subiect, io te-am invitat la asta. :-))
Deus, iubita, multumesc si eu de urari si vi le intorc cu mare drag. sa aveti un an pe sufletul si dorintele voastre, cu sanatate multa, dragoste si prosperitate. La Multi Ani.
io azi nu raportez nimic. curatenie, cumparaturi si-acu toata seara si m-a prins dimineata pictand! ca doar am si suflet, nu numa abdomen.
Allure spune:
sa ma grabesc si eu sa va urez "La Multi Ani!" ca daca nu o fac acum, mai tirziu o sa fie prea tirziu (cu diferenta de fus orar)
sa aveti parte de petrecere frumoasa in noaptea de An Nou, mincare buna si ponderata si sa ne vedem in ianuarie, sanatoase si frumoase!
z333 spune:
In mare graba va spun si eu "La multi ani!". Noul an sa va aduca realizari de nu le puteti duce, bucurii coplesitoare, siluete de invidiat, iubiri mistuitoare si nu in ultimul rand foarte multa sanatate
petrecere frumoasa sa aveti fetele
Me, me, me