Abdomen extra-plat: P90X & Co (11)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

m-am tinut de cuvint: Back and Legs azi dimineata si daca am timp un Ab Ripper tonight.

la masa: fructe dimineata (berries) cu kefir, supa de pui la prinz si o salata mare cu hummus la cina; nuci si mar ca snack.

intrebare: a mai avut cineva o vinataie care nu s-a estompat definitiv?? prin luna iunie '09 am fost la un masaj ca ma durea mijlocul si i-am cerut tipului sa ma lucreze bine...el saracul a apasat tare cum i-am cerut, numai ca peste 2 zile aveam o vinataie cit un mar care nu m-a deranjat enorm decit peste o luna-doua cind am vazut ca in loc sa dispara a ramas ca o pata maronie (zici ca e semn din nastere) si e mare si urita si se vede daca port un tricou cu vedere la buric (sa zicem)...nu mai spun in costum de baie! e mare si urita si nu da semne ca ar disparea vreodata
pliiiz, dati-mi o solutie ca m-am saturat de ea!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"To lengthen thy life, lessen thy meals" Benjamin Franklin

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)

www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/" target="_blank">halfway there

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Salutare extraplate!
Lumi, am cautat aseara si am si executat Focus on Abs & Glutes sau cum era. 30 de min e ok. nasol ca toate cele 3 filmulete cu titlul asta nu se aud, o e tampenie, toate celelalte merg si e nasol ca e bine sa asculti si indicatiile. In fine tot e ceva.
Il mai incercasem pe Billy cu tae bo dar am constatat acum ca imi place ca e alert, eu sunt mai grabita/alerta de felul meu si imi place stilul asta. la tony ce incercasem eu parca era mai mult cu sarituri si nu prea ma aranja. Anumite miscari le fac cam stangace ca nu sunt prea indemanatica dar incet incet.
Mersi ca ai pierdut atat timp cu mine aseara mai ales ca nu te simteai bine. Azi cum mai esti? Proiectul l-ai facut?
Conchita, la ocean, super, aerul ala de pe malul unei ape imi face ordine in ganduri si suflet, pacat nu am unde sa il gasesc
Deus, ai si tu o vointa de nedescris!

Ieri facusem 3 zile fara cioco, azi am calcat stramb cu o bomboana de ziua cuiva. Mi-e cam necaz dar asta e. A, si mancam asa multa paine, si ieri doar o felie de graham si eu sa zicem ca mancam aproape o paine alba zilnic. Mi-e asa drag de mine (poate voi radeti cand cititi ca sunteti chiar slabe si aveti vointa la dulciuri insa pt min nu a trecut never o zi fara mult dulce si paine).

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Buna dimineata!

o zi gri...urasc iarna in oras!

in rest am papat light si sanatos, am facut miscare si azi ma vopsesc pe par.

Allure nu stiu ce sa faci cu vanataia...si eu am ramas cu o vanataie pe fesa stanga dupa ce am cazut in fund la strand in cabina de dus pe beton.In zona aia ceva s-a distrus fiindca altfel nu-mi explic de ce am ramas cu ea.

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

putere...pentru cine crede ca nu mai poate!
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Hola Chicas!

Ma bucur sa vad ca mi-ati simtit lipsa si ma bucur sa vad noile aparitii dupa revelion. Welcome, eram sigura ca asa va fi.

N-am disparut in vacanta asta, desi tare ce as fi ramas pe acolo! Ne-am intors insa si ne apucam si de munca. A fost bestial, am fost cu niste prieteni intr-o vila din Fuerteventura. Superb!!! Cald si bine, oceanul cristalin si plaje de vis... Ooooooooooooof, ce urat e in Bucuresti, mai ales ieri cand m-am trezit imi venea sa ma culc la loc! Azi e mai bine...

Anyways, revenind la caprele noastre (f populare in Fuerte), vad ca v-ati cam destrabalat culinar de sarbatori, insa nu f tare, ceea ce e tare bine. Eu n-am mancat mai nimic diferit (2 felii de cozonac cu mac facut de mama), am si plecat dimineata de 26 dec f devreme, asa ca nici n-am avut timp. In vacanta am mancat peste la greu, proaspat pescuit in dimineata respectiva, facut in general pe plita, cu ulei de masline deasupra, yummmy. Din pacate am mancat si prea multa pizza si sandwichuri, ca ne era lene sa mergem la masa la pranz, preferam sa cumparam diverse si sa mancam pe plaja. In rest totul in grafic, am mai mancat ceva inghetata, dar f putina, ca am gasit rar fff buna, sa merite sa trec peste no sugar rule.

Am revenit in tara cu fix aceeasi greutate, mai putin fit insa, ca sport n-am prestat deloc. In afara de ceva inot, insa prea putin semnificativ, principalul sport a fost somnul, ca sa fiu sincera. Dar mi-a prins bine, am prins puteri.

De sport ma apuc luni (maine vine CM, asa ca n-are rost sa ma apuc acum). Incep 3 sapt de Turbo Jam sa-mi reintru intr-o forma cat de cat decenta si apoi P90X de la 1 feb.

Va pup si mai revin.

Ma bucur sa vad ca grupul este asa de activ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

welcome back, Carolinah..sper ca ti-ai incarcat bateriile si pentru noi

Mirela--mai iubita imi pare asa rau ca nu au mers alea..ale mele se vad f bine si au si sonor..off, lasa ca ne mai chinuim,poate reusim

eu aseara nu am mai avut timp de nimic..si asa o dispozitie de Yoga aveam
pana la 1 am lucrat la proiect si azi toata ziua iar cu proiectul, ca mi-au schimbat data predarii, adica maine..mama masii de treaba..cum sa nu iti placa sa traiesti in Romanica

un lucru bun ar fi ca ma simt mai bine..imi mai curge putin nasul dar cam atat..pfuuu, perfect ca numai de gripa nu aveam eu timp acuma
mi-am luat portocale cu mine, Immunitea 1 l, paracetamoale

diseara am chef de sport cu Shaun..am energie acuma dupa o zi de pauza

auzi Allure tu imi recomandai love..nu prea mere soro' pe frigurile astea, cu dureri de cap si morcov in fund..din pacate..

va pup..ma pun la treaba

"Where I am today is where my mind put me, where i'll be tomorrow is where my mind put me."
So look at yourself.Your mind put you where you are today, you can chance it anytime you want to.Stay focus, don't give up

Me, me, me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/TaeBoGirlAdicaEu#

Mergi la inceput

apropos de vanatai..si eu am una deasupra genunchiului de vreo 2 luni.prima data era mica si am mai lovit-o de 2-3 ori de coltul patului si aia a fost..acum e mareee si urata, ma mai si doare uneori si de dus nu se mai duce neam..nici eu nu stiu ce se poate face,inca nu am gasit leacul

"Where I am today is where my mind put me, where i'll be tomorrow is where my mind put me."
So look at yourself.Your mind put you where you are today, you can chance it anytime you want to.Stay focus, don't give up

Me, me, me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Dupa ce m-am laudat de dimineata, sa raportez in continuare: 2 felii mici mici de pizza cu blat subtire (incerc sa minimaliza paguba), n corn, o bezea si o bomboana de cioco...sf ion la serv, nah...

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

bine te-ai intors Carolina! te-ai bronzat? pozici ai adus? hai ca ne-ai lipsit...

eu ma duc la coafor azi dimineata asa ca nu mai am timp de scris prea mult...sa vad daca reusesc sa dau din ceva membre inainte...vai ce lene mi-e! si la mine a venit frigul...abia astept sa plec in Arizona...pe acolo sint 23C cu soare... sper sa am timp sa ma si bronzez la piscina hotelului, ca daca nu va trebui neaparat sa merg in alta parte ...Planuri...planuri...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"To lengthen thy life, lessen thy meals" Benjamin Franklin

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)

www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/" target="_blank">halfway there

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Hey, Allure, good to be back

Avem si poze numai ca eu sunt f private, asa, nu ma expun deloc pe forum, cu atat mai putin copiii. Si nu ma bronzez, ci ma dau cu creme cu factor 50, ca sunt extrem de alba si ma pistruiez rau si mi-e teama sa nu raman cu pete. Mai ales ca nu mai am chiar 20 de ani.

Ce faci la coafor, schimbari majore sau maintenance?

Cand pleci in Arizona, parca pe 20 si ceva, nu? Cam scurt insa, n-ai putut alege sa mai ramai 2-3 zile dupa camp? Sa-ti revii cu un drink la soare la piscina?

Mergi la inceput

e tarziu, dar eu imi beau ceaiul si o ascult pe Rihanna

azi am avut o zi cam naspa la munca, dar am terminat proiectul cu tot cu baza de date, maine le predau si pana marti relaxare

am facut si sport..45 de min cu Shaun-Total body burn

somn usor

Me, me, me

Mergi la inceput