Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *125*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

fetelor eu ies, ma duc sa-mi caut ceva de imbracat pt emisiune ca ce am ma fac cat china, plus ca la tv apari de obicei mai gras.

poop

din 10 martie 2009, mami fericita de

Poze cu 2 ochi albastri RECENTE
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5417310586465586242

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Bianca, toata noaptea am visat la mansarda voastra ! Abia astept sa ii arat si Motanului mesajul tau de aseara....

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

iar raspunsul lui va fi " lume nebuna..mai sunt si d-astia":))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigriIn alta ordine de idei, cred ca te-am suparat tare, ca nu am mai primit pe mail anunturi cum ca ai fi uploadat poze pe picassa...si pina acum se intimpla aproape zilnic. Imi pare rau .

Premiera, azi am reusit sa fac se pare un piure de cartofi acceptabil dpdv al Pisilincai. Carnea insa a fost naspa, si-s de acord cu ea, era niste carne de pui de tara care cred ca avea 3 ani si scosese 5 rinduri de pui, asa de teapana si atoasa era dupa 3!!!!! ore de stat in cuptor. O fi mai sanatoasa carnea de casa, dar daca nu o papa deloc...cred ca trec si eu la carne de supermarket. Gratar le-ati facut? Adica gratar fara piele, si fara sa le dati partea rumenita?

Nu m-ai suparat deloc. O singura "chestie" m-a deranjat, dar nu am mai deschis subiectul, pt ca am acceptat ca daca tu asta crezi e ok, fecare are dreptatea ei.
Nu mai trimit invitatie, am mai scris aici cand am pus poze noi, ca sa stie cine doreste (adresa e la semnatura). Si am cam sters din lista celor care trimiteam, chiar intrebasem cine doreste sa ramana si nu a zis nimeni nimic, asa ca mai am in lista doar cateva persoane care nu sunt de la odisee, si nu ar stii ca pun poze si anunt aici.
Gratar eu nu i-am dat, dar te sfatuiesc sa incerci sa faci pui (piept sau pulpa...ai mei papa pulpa mai bine ca nu e asa "sec") in tigaie cu capac daca ai, numai carnita refrigerata, nu congelata, in putina apa si putin ulei, la foc mic. Capata un gust minuat. Poti adauga si putine mirodenii (nu sare sau piper). O toci marunt si o amesteci in ceva piure sa se lege. Luana ar manca in fiecare zi.

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=155635897" target="_blank">The Christmas Story
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

Cezar nu are probleme cu burtica daca papa mazare, dar am citit ca pentru a evita gazele se fierbe mazarea, se paseaza cu furculita si se alege pielita.

Georgeyiuly multumesc pentru atentionare, o sa am grija.Asta pana vine mosu'

mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Pisigri io stiam ca laptele de vaca nu tb consumat ca atare pana la 1 an, cu risc de anemie sau carente de vitamine. In conditiile in care 2 mese cel putin sunt de lapte, pot sa accept asta. Dar branzica si orezul cu lapte nu inteleg de ce sa nu le fac din/in lapte de vaca, in conditiile in care mancam si legume si fructe - si inca destul de variate - deci avem si surse alternative de vitamine.

Monica pe mine ma anunta picasa cand bagi poze noi. Daca nu citesc pe forum le vad oricum... mai las cate un comentariu sa se stie ca am trecut pe acolo.

A, tot Pisigri, si eu o sa ii dau in curand carne de pasare la gratar ca mi se termina curcanul de tzara. Am vazut ca se descurca la mestecat, asa ca pe-asta nu o sa o mai blenduiesc. Carnea de tara inca o bagam la blender ca e mai atoasa.

Va pup, ma duc sa fac niste wasa si... deja au inceput sa apara musafirii...

Iarasi, Pisigri: mai poti incerca broccoli cu branzica si ou sau putina scortisoara in orezul cu lapte. Daca vrei sa ii faci gem, ii poti face cu fructoza, nu se leaga chiar asa ca la zahar, dar iese bun si asa.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

A, si reteta Aylei de pui cred ca merge si la vasul de yena, la cuptor.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Am primit o noua SURPRIZA.

Monica, tu ai cont pe picasa, probabil de aceea. Multumesc de comentarii!
De Craciun o sa facem pastrav proaspat in folie la cuptor. Are Alex o reteta minunata cu care isi uimeste invitatii. O sa incerc sa-i dau si la Luana. A papat o singura daca peste cu orez si legume de la hipp.
Intrebare: il poate condimenta daca ii dau doar partea din interior?

Si noutate, a scos Zuzu iaurt de baut cu zmeura. Bucuria lui Clau. "Mami, este si zuzu roz"

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=155635897" target="_blank">The Christmas Story
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Fetele vin cu o mare rugaminte la voi
Stie cineva un azil de batrani in Buc sau impejurimile Buc-lui , eventual de stat , care are un loc pt o batrana bolnava de Alzheimer ?????...o relatie ..ceva
NU MAI PUTEM TRAI CU EA IN CASA

Daca ma puteti ajuta astept PM

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Ela, cu ce combini avocado? Ca nou nu ne-a placut.

Light a candle for Alma

I-am dat cu iaurt, dar am amestecat doar jumatate din piureul de avocado in iaurt ca sa nu fie prea "avocados", sa se simta si gustul de iaurt si sa fie mai lichid... Amestecul semana la gust cu nuca verde cand eram noi mici la tara, daca intelegi ce vreau sa spun..

Ti-am trimis un PM daca ai timp sa-mi raspunzi...

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Ela, am primit, am raspuns.
Ultima strigare, pt cine mai doreste calendare, card, frame (inclusiv Floric)...pt ca de azi iubitul meu e acasa si o sa intru in reprize pe net, computer etc si pt calendare imi trebuie un pic timp legat sa le fac toate...la frame merge mai repede.
Pisik, oare mi-ai trimis mail?

Light a candle for Alma

Mergi la inceput