Mamici de Pufuleti de Ian-Febr 2010 (83)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza burtiucutzelor....am fc cafelutza si o tin la cald....pana va treziti voi...
de pe la 3 nu mai dorm....ma chinui tare cand ma suc la shushu...sa gasesc pozitia, sa ma incordez pana ma ridic...etc. stiti voi cum e... cand vine noaptea nu prea ma bucure deloc...dar dimineata imi zic...o alta zi ...si bb tot la ghiozdan si asta e ok....
iar cu arsurile...la ordinea zilei....clar nu e de la parul copilului cum se zice ...al meu e de la 30 saptamani cu capul in jos...asa ca nu vad legatura...explicatia data de lorex mi se pare f plauzibila...rennie sa traiasca....

ma duc sa citesc si eu din urma...

35+ LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata fetele si de la mine...
multumesc de cafea decenuela...
felicitari pt schimbul trei! ati avut ceva activitate!
o saptamana frumoasa si plina de vesti bune pt toata lumea!

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 36+ Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

hop si noi, la cafea, multumim decenuela

aaa, si pentru Alena, Natalia si Larisel. Am de emotzie... tre' sa fie tare special

acum, din amintiri:

ce activitate au avt business women (ratusca si alexutzza) aseara p-aici.

lillyka, daca ai revenit pe aici a doua zi dupa mesajul ingrijorator eu zic ca esti la liman si pe calea cea buna, mai ales daca ai adoptat pozitia inteleapta: orice ajutor e bun! Luca are nevoie de o mami sanatoasa (si la cap), tu ai nevoi de liniste ca sa simti bine toate aceste momente speciale si sa te faca fericita. meriti, ca orice proaspata mamica

ratusca, noi aveam un hard de 250, dar am luat altul de 500, ca nu ajungea: insa avem o arhiva destul de mare de filme si poze (dupa ce vine bebe se ajunge rapid la mii de poze si filmuletze). plus ca sotul a vrut back-up la back-up. daca se bulea primul eram... la

andre_lina, se vede ca esti mami cu experienta deja. postezi ca orice mami care are deja un copil si stie despre ce vorbeste, doar ca al tau nu are peste 2 ani

raspunsul anei la toate complimentele:, dar fara ca "stiam, ca toata lumea imi spune asa" ("modestia" asta a luat-o de la ma-sa, cred)

Cris, 35+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 4 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

ce sa zic....cum doamne iarta-ma dintot ceea ce citesc cel mai bineintiparite in minte imi raman....felurile de bucate????

asa ca....micul dejun ( la ora 6)...a fost unul ciudat....cartofi...mamaliga ...muraturi...isr acu..sunt asa de plina ca abia scriu...

larisel.....jos palaria....ma bucur ca esti ok si incepi sa te obisnuiesti cu noul statul...cel de mamica...

ratusco....esti o frumoasa

aoleu....scriu mai incolo....m-a terminat mancarea asta...mi-a nenorocit ultimul neuron + ca m-a luat si un somnnnn

o saptaman super....aveti grija...au anuntat frigggg

35+ LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Neata

Hai ma fetelor nici la cafea nu sunteti??
Eu am ajuns la munca si pe drum mi-am cumparat niste merdenele .. acum ma delectez .. si speram sa citesc pana termin de mancat ... dar ... nu am apucat sa mananc decat 1 ca voi ati si terminat de vb Ooof se vede ca ati intrat in concedii numai e nimeni la munca .. da lasa ca mai am si eu doar 4 zile si gataaaaaaaaaa!!!!!! ..
Hai TREZIREAAA !!!

32+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Buna dimineata!

Ne-am instalat deja la calculator, am zis sa mai termin cate o codita de pe la serviciu, poate mai tarziu ma bag la un pui de somn!

Vai, nu mai spuneti de merdenele ca sunt moartea mea si pe aici prin jur nu am nici o patiserie!!!

Ratusca 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

neata gagici, noi tot cotcodacim...

si vad ca am ceva de recuperat. fug sa citesc si revinnnn

Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 37+ cu

Mergi la inceput

Bun si daca tot nu prea e activitate am si eu loc sa ma desfasor ..
Sa incepem :

plateea primim si noi ceva bun de papa azi?? Hai ca parca as papa ceva duuuulce de la tine
larisel ma bucur ca esti bine si ca ai reusit sa te reorganizezi dupa surpriza pe care ti-au pregatit-o fetele .. de a beni mai devreme .. deci se poate .. ca cezariana sa nu fie neaparat programata .. bebeii nostri tot cand vor ei vin
lorex si mie imi place f mult Maria. Eu daca ar fi dupa mine i-as pune Maria-Natalia. Amandoua sunt fff frumoase .. Sincer nu as putea sa ma decid intre unu din aceste nume .. Iar ce simteai tu cu contractatul burtii sunt contractii nedureroase .. Daca stai un pic in pat si un no-spa se rezolva.
Vi4i uitasem sa zic data trecuta pt ca m-au fascinat pozele .. Ma bucur fff mult ca problema s-a rezolvat .. si ma gandesc ca or suferii si ei barbatii de depresii din alea prenatale Pai nu?? Doar sunt oameni si ei .. ce numai noi? Important e ca si-a dat seama .. Eu lucrul asta nu il prea fac .. F frumos buchetul de trandafiri dar cum zicea cineva .. mult mai important a fost gestul
roco1617 imi pare rau ca treci prin ce treci .. incearca sa te mai relaxezi un pic .. si da .. avea dreptate alexutza merge si metoda simonei si plimbarile luungi ... Eu cred ca totul va fi bn .. nu te mai speria si incearca sa nu intri in panica
haircut cred ca in curand ma voi face si eu cat casa .. deja am pus vreo 15 kg .. si cand ma gandesc ca inainte de gravi aveam 46 uda si 1.55m .. iti dai seama ce inseamna la mine 15 kg .. dar asta este .. si eu mananc muuuuulti cartofi prajiti .. pizza .. spaghete .. shaorma mai nou .. asa ca iti tin companie .. nu esti singura
ratusca_mica te-am admirat in poza .. nu esti nici pe departe "ratusca cea urata" esti frumusica foc
Andre_lina cand citesc ceea ce scrii tu prind curaj .. mi se pare atat de usor sa fii mama .. Dupa ce numai citesc ma apuca gandurile .. si ma gandesc la lilyka.. Ooof sper sa am si eu forta ta! FELICITARI !!!!
lilyka suntem alaturi de tine. Eu te inteleg perfect pt ca asa sunt si eu .. nu las pe nimeni sa se bage in treaba mea .. si cred ca asa voi face si cu bebe .. am sa ma gandesc "dar ce eu nu sunt in stare?" .. Fii tare .. Nici nu stiu ce pot sa-ti zic .. sper sa treaca depresia aia urata cat mai repede si sa dea Domnul sa ai laptic .. Cel mai bn cred ca te incurajeaza andre.lina

Si cam gata ca m-am intins cat o zi dee post ... Dar deh .. am chef de vb .. desi am dormit doar 4 ore .. deocamdata sunt fresch !!

32+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Feteloooor !! Ce ati patit?? Chiar asa de mult dormiti?? Ooof

32+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Fetele, caut cadou pentru sotul de Craciun. M-am hotarat la un hard-disk din acela extern, ca ma tot baraie de cateva luni, ca: "vai ce bine ar fi daca am scapa de tooooate CD-urile alea imprastiate peste tot si am stoca totul intr-un singur loc...". Bine, CD-uri pe care tot eu le-am strans, dar en fin!

Are careva asa ceva, sau un sfat de care sa fie, ce firma, ce capacitate, ca la tehnica eu sunt cam varza si mi-e sa nu o dau in bara!

Ratusca 33+

La intrebarea asta hai sa-ti raspund eu pentru ca tot e domeniul meu

Marca sa fie Western iar capacitatea minim 500 GB

34+ Teodor

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu

Mergi la inceput