Mamici de Pufuleti de Ian-Febr 2010 (83)
Raspunsuri - Pagina 4
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca_mica Gata Alexutzzza, ai PM Ratusca 33+ |
merci, citit vazut, raspuns asa ca ai si tu PM
34+ Yannis
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui haircut Eu, desi-s cat casa, desi am papat cartofi prajiti cu muraturi si mamaliguta, acum sunt cu un castron de lapte cu musli crocant cu banane si ciocolata in brate muream de pofta, asa ca... 32+ |
ooof, te invidiez, mie nici foame nu imi mai este de la raceala! Are si mancatul asta farmecul lui, abia acuma bag de seama!
Ratusca 33+
roco1617 spune:
Alexxx am sa incerc si vaiantele astea ........sa speram ca functioneaza Multumesc mult de incurajari sunteti toate asa de dragute .
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui haircut Eu, desi-s cat casa, desi am papat cartofi prajiti cu muraturi si mamaliguta, acum sunt cu un castron de lapte cu musli crocant cu banane si ciocolata in brate muream de pofta, asa ca... 32+ |
Pai asa ne intelegem noi? Eu te incurajez si tu ma faci sa mor si sa cad din picioarele mele laudate mai inainte??? Prima oara am citit si am incercat sa uit rpd cum iti astepti sotul, dar tu nimic, trebuia sa repeti cu muraturile si cartofii si mamaliga
34+ Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica Ia sa vedem daca am reusit. O poza (nu foarte revelatoare, dar e cea mai clara) aici Ratusca 33+ |
Am mai raspuns o data la mesajul asta dar eu nu imi vad postarea pe sticla asa ca ma repet:
cea mai frumoasa ratusca de pe lac! Super frumi si slabutza! Ai o fetzisoara asa de dulce cum o sa se uite ochisorii aia frumosi la contabilitatea de PFA? brrrrr!
34+ Yannis
ratusca_mica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
merci, citit vazut, raspuns asa ca ai si tu PM 34+ Yannis |
Idem! Ce zici, putem sa scriem tot capitolul asa?
Ratusca 33+
ratusca_mica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Am mai raspuns o data la mesajul asta dar eu nu imi vad postarea pe sticla asa ca ma repet: cea mai frumoasa ratusca de pe lac! Super frumi si slabutza! Ai o fetzisoara asa de dulce cum o sa se uite ochisorii aia frumosi la contabilitatea de PFA? brrrrr! 34+ Yannis |
Hi-hi, multumesc! Eu ma inscriu mai degraba la capitolul Ratusca cea Urata Cat despre conta, eu ma uit la ea, ea la mine... si cam atat!
Ratusca 33+
roco1617 spune:
Fetelor va las is eu adresa mea de mess roco1617@yahoo.com si Victoria mi-a dat si nr ei de mobil sa va anunt cand e ceva.
Sau cum sa fac sa-mi trec si eu nr de mobil aici ??
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui roco1617 Fetelor va las is eu adresa mea de mess roco1617@yahoo.com si Victoria mi-a dat si nr ei de mobil sa va anunt cand e ceva. Sau cum sa fac sa-mi trec si eu nr de mobil aici ?? |
eventual il poti da pe contul comun sau daca vrei imi dai mie PM si le pun eu pe contul comun sa te poata suna fetele . Oricum si tu ar trebui sa iei un tel mobil de pe contul comun de yahoo ca sa ne anunti eventual
34+ Yannis