Mamici de Pufuleti de Ian-Febr 2010 (83)
Raspunsuri - Pagina 3
roco1617 spune:
Buna seara la toata lumea .
Larisel sunt minunate printesele tale sa-ti traiasca si tie multa santate si refacere cat mai rapida.
Andrelina cu adevarat esti o minune de mamica !!!!!
Doream sa stiu daca e posibil sa ma treceti si pe mine pe listuta acolo
cu data pentru inductie 30 decembrie spitalul Wipps Cross Londra - va multumesc .
Astazi am reusit sa facem si noi bradul .
Victoria ma bucur mult ca sa mai rezolvat situatia si am vazut si fotoagrafiile esti o superba .
Eu totusi sper ca pana pe data de 30 decembrie sa vina bebe singur ....poate asa imi dispare frica pe care o am in continuare.
Ieri am fost iar la monitorizare pentru bebe si iar m-am ingggrrrrozit .Eu cred ca am intrat intr-o depresie pe chestia asta ....va spun sincer nu mai imi vine sa ma duc la spital .
De vreo 2 zile am inceput sa am noaptea asa niste dureri si contractii ca la ciclu ins cu mult mai dureroase .
Astazi am incercat sa ma duc la niste cumparaturi dar nu am reusit sa stau prea mult ca abia mai puteam sa merg .
Pupici la toata lumea .
Roxana(Alexandru - Tudor )
ratusca_mica spune:
Ia sa vedem daca am reusit. O poza (nu foarte revelatoare, dar e cea mai clara) aici
Ratusca 33+
alexutzzza spune:
Chiar ca lenese burtici in weekendul asta. Pai au scris mai mult mamicile decat burticile. Am revenit acasa dupa ce am papat budinca ieri dupa-masa, azi diineata,a zi dupa-masa si am mai adus si acasa eu asa sunt...cand vreau ceva...fac excese! Poate intelegeti de ce sotul e terifiat de momentul in care o sa am liber la sex!
Am citit tot dar nu tin minte decat ca Andrelina e super tare, Lilyk e mai bine si ma bucura sa aud de bine dupa mesajul ingrijorator LOREXtrebuie (dupa mine) sa pune un nume de Natalia , Si maria e frumu dar ador Natalia, eu asta alesesem ptr fii mea care acum e Yannis . de la Ratusca astept cu neabdare PFA pe PM ca ieri la mama ne-am luat la cearta cu contabilitatea daca imi treb sau nu registru dala de cheltuieli si incasari de undeva sau pot face eu ..ma rog cica conta asta treb predata pana in martie asa stie mama deci o sa o fac la anul cred..ca acum mie lene. Pe tine de ce te-a apucat graba sa o faci? cristies a reactionat la poza mea din grecia la fel ca mine cand am revazut-o sa o postez buna tigara...
crisdogarel are o super fetita si desteapta si haioasa si cocheta asa cum cred ca isi doreste orice mamica mariucasara doarme mult dar sigur nu mai mult ca mine! onitza bravo ca l ai dus pe paul relaxare placuta! su multa bafta la eco! haircut eu m-am nascut cica cu "luxatie de sold" cred ca e ceea ce se numeste acum displazie sau ceva de genu asta de sold adica daca nimeni nu ar fi facut nimic eu din sold as fi avt un picior mai lung si unu mai scurt. Am avut mare bafta cu sora mamei care pe vremea aceea facea rezidentiatu ca pediatru si care a observat si m-au dus la ortoped. Am scapat de gips ca sora tatalui era maritata in germania si mi au trimis pe vremea aia o chestie un fel de aparat de tortura din cate am inteles care nu se gasea in Ro si eu eram "fixata" intr-o chestie care imi tinea in permanenta picioarele crecanate si impbilizate cumva. In aparatu ala miam petrecut cica aproape primul an din viata, eu am aflat asta f tarziu cand mi a zis o vecina ca ii era taaare mila de mine sa ma vada asa si apoi mi au povestit ai mei. Ce vreau sa zic cu asta? ca bebe nu o sa tina minte nimic sa nu suferi sa nu plangi si sa nu te intristezi , multumeste-i lui Dumnezeu ca s-a descoperit la timp si fa ce trebuie facut fara sa te doara inima, eu nu imi amintesc nimic nimic si nici nu am vro durere sau frustrare legata de copilarie si acum am niste picioare perfect egale si frumoase, un mers gratios si o "indemnare" de invidiat de a sta si merge si chiar alerga pe cele mai inalte tocuri (sa nu mai vorbim de "modestie",,,aia a ramas in sac cand mi s-au dat mie calitatile ) so e de bine
Imi cer scuze daca am omis/ uitat pe cineva dar mi s-a facut brain wash cu pozele de la LARISEL sunt absolut superbe!!! te felicit! bravo! nu a fost si nu va fi delc usor dar e super! si fetele mi se par desi micute f jucause si active! si subscriu, nu le pot deosebi. Oricum nu conteaza sunt super deci bucuria e de 2 ori mai mare, asta conteaza!
34+ Yannis
pufuleti2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roco1617 Buna seara la toata lumea . Doream sa stiu daca e posibil sa ma treceti si pe mine pe listuta acolo cu data pentru inductie 30 decembrie spitalul Wipps Cross Londra - va multumesc . Roxana(Alexandru - Tudor ) |
Gata! Stai linistita si o sa fie totul bine!
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui roco1617 Buna seara la toata lumea . Eu totusi sper ca pana pe data de 30 decembrie sa vina bebe singur ....poate asa imi dispare frica pe care o am in continuare. Ieri am fost iar la monitorizare pentru bebe si iar m-am ingggrrrrozit .Eu cred ca am intrat intr-o depresie pe chestia asta ....va spun sincer nu mai imi vine sa ma duc la spital . De vreo 2 zile am inceput sa am noaptea asa niste dureri si contractii ca la ciclu ins cu mult mai dureroase . Astazi am incercat sa ma duc la niste cumparaturi dar nu am reusit sa stau prea mult ca abia mai puteam sa merg . Pupici la toata lumea . Roxana(Alexandru - Tudor ) |
Am auzit ca BB raspunde de regula daca e chemat cu plimbari multe sau ca simo: cu siecs De ce nu bagi matale niste plimbari lejere prin ceea ce cred eu ca e un oras superb in preajma sarbatorilor? si un siecs zilnic??? aaa? ajuta la depresie ambele, mai ales daca plimbarea e la shopping!! curaj si bafta!
34+ Yannis
haircut spune:
citat din mesajul lui alexutzzza haircut eu m-am nascut cica cu "luxatie de sold" cred ca e ceea ce se numeste acum displazie sau ceva de genu asta de sold adica daca nimeni nu ar fi facut nimic eu din sold as fi avt un picior mai lung si unu mai scurt. Am avut mare bafta cu sora mamei care pe vremea aceea facea rezidentiatu ca pediatru si care a observat si m-au dus la ortoped. Am scapat de gips ca sora tatalui era maritata in germania si mi au trimis pe vremea aia o chestie un fel de aparat de tortura din cate am inteles care nu se gasea in Ro si eu eram "fixata" intr-o chestie care imi tinea in permanenta picioarele crecanate si impbilizate cumva. In aparatu ala miam petrecut cica aproape primul an din viata, eu am aflat asta f tarziu cand mi a zis o vecina ca ii era taaare mila de mine sa ma vada asa si apoi mi au povestit ai mei. Ce vreau sa zic cu asta? ca bebe nu o sa tina minte nimic sa nu suferi sa nu plangi si sa nu te intristezi , multumeste-i lui Dumnezeu ca s-a descoperit la timp si fa ce trebuie facut fara sa te doara inima, eu nu imi amintesc nimic nimic si nici nu am vro durere sau frustrare legata de copilarie si acum am niste picioare perfect egale si frumoase, un mers gratios si o "indemnare" de invidiat de a sta si merge si chiar alerga pe cele mai inalte tocuri (sa nu mai vorbim de "modestie",,,aia a ramas in sac cand mi s-au dat mie calitatile ) so e de bine 34+ Yannis |
Asta e cel mai important, multumesc mult de incurajare
32+
ratusca_mica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Am auzit ca BB raspunde de regula daca e chemat cu plimbari multe sau ca simo: cu siecs De ce nu bagi matale niste plimbari lejere prin ceea ce cred eu ca e un oras superb in preajma sarbatorilor? si un siecs zilnic??? aaa? ajuta la depresie ambele, mai ales daca plimbarea e la shopping!! curaj si bafta! 34+ Yannis |
AAA, si sa nu uitam de o metoda mai putin placuta, insa eficienta: urcatul si coboratul scarilor. Nasa mea zice ca functioneaza beton!
Ratusca 33+
haircut spune:
Eu, desi-s cat casa, desi am papat cartofi prajiti cu muraturi si mamaliguta, acum sunt cu un castron de lapte cu musli crocant cu banane si ciocolata in brate muream de pofta, asa ca...
32+