FIV261
Raspunsuri - Pagina 9
aniast72 spune:
mirela2 da, se poate si cu embrioni congelati.
Eu tocmai am aflat asta, embrionii mei erau congelati de acum 3 ani, mai precis de pe 14 dec 2006
Sheri, mai am 5 cubulete ca mi-au decongelat doza de 6, 2 n-au rezistat, unul era viabil dar putin afectat si, decat sa pun 4 si sa risc, am renuntat la el si am pus 3.
Teodora draguta, multumesc de ganduri si sa stii ca nu te-am fentat cu frappe-ul. Avem de sarbatorit.
Haideti fetelor care faceti testul anul asta, veniti cu vesti bune ca DD face minuni de sarbatori.
Va astept sa deschideti capitol la Odisee.
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
cristinici spune:
Aniast felicitari! Daca tot mai ai asa multi la congelator mai imprumita si la altii ca vad ca sunt cu noroc. Ce zici?
Sheri a tras bine piciorul din cate se vede.
ZisaCami frumos Craciunel mi-ar placea si mie unul ... doi.
Va doresc un AN NOU bun la toate , pt cele gravidute si mamici - copii frumosi si sanatosi iar pt celelalte sa le ajungem din urma pe acestea ( ca doar alergam repede si in pauze ne mai antrenam cu un vin rosu )
cristinici
mirela2 spune:
aniast super, bravo tie, sa ai sarcina usoara.
sotul meu e circumspect legat de FET, noua ne a reusit FIV ul dar s a oprit din evolutie, bine ca i am pastrat de cei doi embrioni ramasi.
sper sa fie buni si sa se prinda.
pupi
catalina2307 spune:
aniast - bravo, felicitari , sarcina usoara si la termen.
dragaica - 6 saptamani.
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
77BEL spune:
Rezultat BetaHcg 1.48 - NEGATIV -
Asta e ... N-a vrut Dzeu cu mine!!! Si-mi pusesem atitea sperante.... si-mi facusem atitea vise........ Sint la pamint..
Cind Dzeu nu vrea???!!!??? Si nu stiu cu ce-am gresit eu pe lumea asta.....
dandanutz spune:
buna fetelor eu scriu mai rar dar va urmaresc...77BEL imi pare rau pt tine te inteleg perfect ,dar o sa treci peste asta si o sa o iei de la capat nu trebuie sa ne pirdem speranta si sa fi tare anul 2010 va fi cu noroc
pisucmic spune:
77BEL - stiu ca e greu, am trecut si eu de doua ori prin asta si stiu ot pustiul, toate lacrimile, tot tipatul acela interior "de ce eu? de ce noua? de ce Doamne?"... Dar Dumnezeu isi stie mai bine gandurile. Si nu ne da mai mult decat putem duce. Boala asta a noastra, infertilitatea, e veche de cand lumea, scrie in toate romanele si e plina istoria - dar inainte nu se putea face nimic pentru asta. Acum se poate, si sunt atatea mamici aici in jur care dovedesc ca si la a 5-lea FIV sau dupa ce au pierdut toata speranta, se poate intampla minunea! Asa ca aduna-te, adunati-va puterile, rugati-va din nou, si intr-o buna zi, intr-un fel sau altul, va fi o minune si in casa voastra!
Astia - sa fii sanatoasa si fericita, sa ai bebei frumosi si norocosi!
Pisuc Mic
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 dragaica - 6 saptamani. Catalina www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170 |
Ce nu suna bine???
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica in devenire 6+
catalina2307 spune:
Dragaica - suna f bine, iti spuneam cand poti sa auzi inimioarele.
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
violab spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bytzi
violab si mie mi se pare o stimulare puternica 450ui /zi,dar dr stie mai bine cazul tau si probabil doza asta este pt inceput pt a face selectia foliculilor si apoi ti se va ajusta doza in functie de raspuns nu te speria ,am vazut cazuri care au facut si stimulari mai puternice,FSH-ul oricum e peste limita probabil,nu? si eu am un fsh de 2 ori cit al tau si am tot doze mari de stimulare bafta multa _ endometrioza, FSH 20 6 IA, nereusite FIV intrerupt din lipsa de foliculi vind o fiola de 300ui puregon(400ron) (exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace) |
Iti multumesc de raspuns. Mi-a dat 375ui nu 450. Banuiesc ca tot cam aia e. Maine merg sa fac analizele pt LH si E2 si dupa mai vedem.