FIV261

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayaflo spune:

Neata fetele!!!

AMR 3 zile pana la test...uffff...
77bel hai ca abia astept si eu rezultatul tau... Sunt sigura ca o sa fie pozitiv cu valori frumoaseeeeee!!!!
Mie vad ca mi s-au intarit sanii si ma dorrr....In fiecare zi creste in intensitate.... Amu nush daca sa fie de la utrogestan sau estradiolul pe care mi l-a dat medicul....
Pe 31 am si eu testul de sange...dar tare ma mananca sa fac unu de urina...ma curand...
Cum ati petrecut?

Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 77BEL spune:

Multumesc mult, fetelor ca sinteti linga mine si-mi tineti pumnii...
La mine pot sa spun ca nu e nici o schimbare, nici un simtom deosebit, nimic care mi-ar da de banuit ca ar fi ... sarcina.... dar eu sper. Am inteles ca nu e obligatoriu sa simti ceva anume si ca ar fi prea devreme sa ai simtome de graviduta.......
Mai am de asteptat un pic......... Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui 77BEL

Multumesc mult, fetelor ca sinteti linga mine si-mi tineti pumnii...
La mine pot sa spun ca nu e nici o schimbare, nici un simtom deosebit, nimic care mi-ar da de banuit ca ar fi ... sarcina.... dar eu sper. Am inteles ca nu e obligatoriu sa simti ceva anume si ca ar fi prea devreme sa ai simtome de graviduta.......
Mai am de asteptat un pic......... Doamne ajuta!

Iti tin pumnii sa fie beta marrreeeeeee,hai da-ne vesti bune pe ultima suta de metri in acest an

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Inca o reusita cu embrioni (72h) congelati!

Aniast "vechitura" noastra a reusit, din trei cubulete de gheata un BHCG de 105.4 in Z12 de la FET!
Echipa Niculescu plus Cocei, Giulesti! Si mai are 8 buc la congelator parca!
Felicitari si sa-ti traiasca si creasca mare-mare samburelu/sau sambureii ! Super tare!

Shery +10 si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

AniastuleeeBravo fata bataioasa!!!!!
Si cu Sheritra pe post de MC.....Supertare!!
Stiam io ca ai potential!

Felicitari de un milion de ori si sa dea DD sa stea 2 stelute, acolo,la caldurica,pin' pe 01 septembrie 2010!Cu frapeu' ala m-ai fentat

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

77BEL - iti urez mult succes - asteptam beta mare!

Eu am fost sambata seara la eco (5 sapt si 5 zile) si am vazut sacul embrionar si embrionul. Sunt putin ingrijorata pt ca sacul are o forma cam alungita (lungimea de 2x cat latimea), dar dr a zis ca totul e ok. Voi ce parere aveti?

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

77Bell iti tin pumnii, fii optimista nu stresata ca mine

Libra nu prea stii ce sa-ti spun, eu am miercuri prima ecografie o sa am 6 saptamani si 2 zile, e posibil sa se auda inimioara la varsta asta???????

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica in devenire 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Libra - nu stiu nimic despre ecografii dar cred ca doctorul tau se pricepe asa ca ai incredere si roaga-te la Dumnezeu sa fie bine bebe
Bell - la med life rezultatele la test vin in 3 ore daca le convingipe fete ca e urgent - ceea ce nu e gru, oricum noi tinem pumnii - imi vine sa-i bat pe astia de la Medsana cu 19.30 al lor - din experienta mea cu ei ai sanse sa iei rezultatul si cu 30 de minute - o ora mai devreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Dragaica - eu stiam ca inimioara incepe sa se vada la 2-3 saptamani de la beta hcg - deci esti pe aproape

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

fetelor, daca pe 9 am facut chiuretajul acela in urma opririi sarcinei din evolutie, acuum la cat timp imi va veni ciclu??????

il astept cu nerabdare ca sa pot programa FET cu cei 2 congelati.
shery mi ai dat o veste super buna, deci se poate si cu congelati

daca cariotipul a iesit bine, adik 46xy, nu s a oprit din motive genetice?

sper ca anul viitor sa fie mult mai bun decat asta.

Mergi la inceput