FIV261
Raspunsuri - Pagina 8
ayaflo spune:
Neata fetele!!!
AMR 3 zile pana la test...uffff...
77bel hai ca abia astept si eu rezultatul tau... Sunt sigura ca o sa fie pozitiv cu valori frumoaseeeeee!!!!
Mie vad ca mi s-au intarit sanii si ma dorrr....In fiecare zi creste in intensitate.... Amu nush daca sa fie de la utrogestan sau estradiolul pe care mi l-a dat medicul....
Pe 31 am si eu testul de sange...dar tare ma mananca sa fac unu de urina...ma curand...
Cum ati petrecut?
Doamne ajuta!!!
77BEL spune:
Multumesc mult, fetelor ca sinteti linga mine si-mi tineti pumnii...
La mine pot sa spun ca nu e nici o schimbare, nici un simtom deosebit, nimic care mi-ar da de banuit ca ar fi ... sarcina.... dar eu sper. Am inteles ca nu e obligatoriu sa simti ceva anume si ca ar fi prea devreme sa ai simtome de graviduta.......
Mai am de asteptat un pic......... Doamne ajuta!
cora79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 77BEL Multumesc mult, fetelor ca sinteti linga mine si-mi tineti pumnii... La mine pot sa spun ca nu e nici o schimbare, nici un simtom deosebit, nimic care mi-ar da de banuit ca ar fi ... sarcina.... dar eu sper. Am inteles ca nu e obligatoriu sa simti ceva anume si ca ar fi prea devreme sa ai simtome de graviduta....... Mai am de asteptat un pic......... Doamne ajuta! |
Iti tin pumnii sa fie beta marrreeeeeee,hai da-ne vesti bune pe ultima suta de metri in acest an
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
Sheritra spune:
Inca o reusita cu embrioni (72h) congelati!
Aniast "vechitura" noastra a reusit, din trei cubulete de gheata un BHCG de 105.4 in Z12 de la FET!
Echipa Niculescu plus Cocei, Giulesti! Si mai are 8 buc la congelator parca!
Felicitari si sa-ti traiasca si creasca mare-mare samburelu/sau sambureii ! Super tare!
Shery +10 si inimioara Alesia (30.10.2007)
mihailescu teodora spune:
AniastuleeeBravo fata bataioasa!!!!!
Si cu Sheritra pe post de MC.....Supertare!!
Stiam io ca ai potential!
Felicitari de un milion de ori si sa dea DD sa stea 2 stelute, acolo,la caldurica,pin' pe 01 septembrie 2010!Cu frapeu' ala m-ai fentat
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Libra spune:
77BEL - iti urez mult succes - asteptam beta mare!
Eu am fost sambata seara la eco (5 sapt si 5 zile) si am vazut sacul embrionar si embrionul. Sunt putin ingrijorata pt ca sacul are o forma cam alungita (lungimea de 2x cat latimea), dar dr a zis ca totul e ok. Voi ce parere aveti?
_
made in Romania, '73
Dragaica spune:
77Bell iti tin pumnii, fii optimista nu stresata ca mine
Libra nu prea stii ce sa-ti spun, eu am miercuri prima ecografie o sa am 6 saptamani si 2 zile, e posibil sa se auda inimioara la varsta asta???????
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica in devenire 5+
Dana_bebe spune:
Libra - nu stiu nimic despre ecografii dar cred ca doctorul tau se pricepe asa ca ai incredere si roaga-te la Dumnezeu sa fie bine bebe
Bell - la med life rezultatele la test vin in 3 ore daca le convingipe fete ca e urgent - ceea ce nu e gru, oricum noi tinem pumnii - imi vine sa-i bat pe astia de la Medsana cu 19.30 al lor - din experienta mea cu ei ai sanse sa iei rezultatul si cu 30 de minute - o ora mai devreme.
Dana_bebe spune:
Dragaica - eu stiam ca inimioara incepe sa se vada la 2-3 saptamani de la beta hcg - deci esti pe aproape
mirela2 spune:
fetelor, daca pe 9 am facut chiuretajul acela in urma opririi sarcinei din evolutie, acuum la cat timp imi va veni ciclu??????
il astept cu nerabdare ca sa pot programa FET cu cei 2 congelati.
shery mi ai dat o veste super buna, deci se poate si cu congelati
daca cariotipul a iesit bine, adik 46xy, nu s a oprit din motive genetice?
sper ca anul viitor sa fie mult mai bun decat asta.