FIV261

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Buna fetelor. Sunt si eu noua pe aici. Am inceput si eu tratamentul pentru primul FIV. Analizele noastre au iesit foarte bune mai putin FSH-ul meu care e de 13.8. Am inceput deja injectiile cu Decapeptyl din a 20-a zi de ciclu urmind sa fac Gonal F 375ui pe zi si Luveris unul pe zi. Eu sunt cam in ceata cu toate astea. Ma puteti lamuri voi care sunteti experte? Din ce am citi eu aici pe forum mi se pare cam mare cantitatea de Gonal pe care mi-a dat-o. Sa inteleg ca acel 13.8 e destul de mare si vrea sa fie sigura ca am o stimulare buna? Lamuriti-ma si pe mine, va rog. Ah inainte sa incep Gonalul si Luverixul trebuie sa mai fac analize de LH si E2. Comunic rezultatul si dupa aia imi spune cind sa incep cu cele doua. Va multumesc si Doamne Ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragelor dragutelor,
in primul rand Craciun fericit, cu bucurie si seninatate, cu optimism si sanatate, cu belsug si mult noroc (care stiu ca pentru noi toate inseamna!)
Acum sa va povestesc ce am mai facut noi.
Am fost la prima consultatie la Viena, la Kinderwunschzentrum in vederea FIV no3. Ne-a placut tare tare mult. Locul, dar mai ales doctorul, rabdarea, complexitatea abordarii, ce mai, am plecat de acolo incantati. Speram sa mergem la final de februarie ptr FIV.
Acum, am niste intrebari ptr cele care au experienta:
- in loc de Diphereline, mi-a dat Enantone, care este o injectie depot (se face doar o data si atata, sc sau im). Am cumparat de la Viena ca aici nu se gaseste, oricum, nu sub forma asta. Usor piperata (dar nu mult fata de toate fiolele de Diphe necesare), asa ca acum sunt stresata sa mi-o administrez corect , mai ales ca prospectul e in germana, care nu e punctul meu forte. A mai facut cineva acest Enantone? a gasit undeva prospectul in engleza sau franceza?
- pentru stimulare voi lua Menopur (pana acum am facut mereu Menogon - si sunt asa de fericita ca am scapat de injectii im!) - stiti unde se gaseste in Bucuresti?
- estradiolul meu de ziua 3 e un pic crescut (a fost 160 la analizele din noiembrie, l-am repetat acum si e 130). Cu FSH bun (de 6). Va trebui sa fac o eco ovar luni ca sa verificam daca exista vreun chist ovarian - sper sa nu... A mai avut cineva asa?

Multumesc tare mult ptr feedback si pentru ca existati, bafta multa si voua,
cu drag
PisucMic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Fetelor nemamici ( Inca!) si atat de greu incercate, va doresc ca anul ce vine sa va aduca bebeul mult visat si dorit! va tin pumnii la toate si voi intra mereu la voi sa citesc vesti bune!

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

Fetelor nemamici ( Inca!) si atat de greu incercate, va doresc ca anul ce vine sa va aduca bebeul mult visat si dorit! va tin pumnii la toate si voi intra mereu la voi sa citesc vesti bune!

Mami de fetita si de baietel

Sa ne dea DD la toate. Un An Nou plin de bebei frumosi!!!Doamne Ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

buna fetelor,
am vorb cu dr meu in legatura cu DHEA si mi-a zis ca rezultatele sint contradictorii desi initial se considera o mare descoperire.. ca nu avem nimik de pierdut si este decord sa facem acesta pregatire inainte de fiv minim 3 luni desi preferabil ar fi 16 saptamini 75 mg/zi in 3 doze a cite 25mg
deci am aminat fiv-ul pe o perioada,sper sa merite
pup fetele

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

LA MULTI ANI !
tuturor celor care purtati numele Sf. STEFAN.

tuturor

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

La multi ani si de la noi, sa aveti un an cat mai bun, cu sanatate si plin de reusite, sa va impliniti visul de a deveni mamici!
La Multi ani tuturor ce poarta numele de Stefan / Stefania!

Am pus cateva poze cu craciunelul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui violab

Buna fetelor. Sunt si eu noua pe aici. Am inceput si eu tratamentul pentru primul FIV. Analizele noastre au iesit foarte bune mai putin FSH-ul meu care e de 13.8. Am inceput deja injectiile cu Decapeptyl din a 20-a zi de ciclu urmind sa fac Gonal F 375ui pe zi si Luveris unul pe zi. Eu sunt cam in ceata cu toate astea. Ma puteti lamuri voi care sunteti experte? Din ce am citi eu aici pe forum mi se pare cam mare cantitatea de Gonal pe care mi-a dat-o. Sa inteleg ca acel 13.8 e destul de mare si vrea sa fie sigura ca am o stimulare buna? Lamuriti-ma si pe mine, va rog. Ah inainte sa incep Gonalul si Luverixul trebuie sa mai fac analize de LH si E2. Comunic rezultatul si dupa aia imi spune cind sa incep cu cele doua. Va multumesc si Doamne Ajuta.

violab si mie mi se pare o stimulare puternica 450ui /zi,dar dr stie mai bine cazul tau si probabil doza asta este pt inceput pt a face selectia foliculilor si apoi ti se va ajusta doza in functie de raspuns
nu te speria ,am vazut cazuri care au facut si stimulari mai puternice,FSH-ul oricum e peste limita probabil,nu?
si eu am un fsh de 2 ori cit al tau si am tot doze mari de stimulare
bafta multa

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 77BEL spune:

'Neata fetele !!!
Ce faceti?
V-ati trezit? Hai la o cafeluta, ceiut.... ceva....
Cum ati petrecut de sarbatori?

Eu am fost acu' de dimineata la analize, pt. BetaHcg. Rezultatul mi-l da dupa 19.30. Am niste emotii...... Mult a fost, putin a mai ramas.... dar parca acum cind mai am putin si aflu rezultatul e mai din ce in ce mai greu....
Tine-ti-mi pumnii sa fie bine...!!!!!!

O zi buna va doresc fetelor, si-o saptamana minunata !!!
Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Doamne ajuta 77Bell!
Sa fie un in burtica !!!
PisucMic

Mergi la inceput