FIV261
Raspunsuri - Pagina 4
denisa220972 spune:
medut eu vin in Buc. pe 4 - 5 Ian, nustiu exact, este tarziu? daca nu luam legatura cu o firma de currierat si pot sa-ti trimit penul si cred ca am si ace, caut.
medut spune:
Denisa, saru mana mult, dar iata ca deja o alta dulceata de aici de pe forum care sta in Bucuresti s-a oferit sa imi imprumute ea.
Eu cred ca sa fie cu mare noroc Pen-ul asta si vedeti voi de nu imi trag 2 . Ca ar fi cazul...
Liana30 spune:
Acum, cand colindele, toate nascute sub zapezi, aduc cu ele mireasma de Iisus nascut in iesle, simtim si noi tot mai tare atmosfera de Sarbatoare ce se apropie. Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet! Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an! La multi ani!
va pupam pe toate
Printzesa adormita-un vot daca va place!!
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
mirela2 spune:
Sarbatori fericite fetelor si anul viitor sa va aduca ce doriti voi mai mult.
Sa ne aduca anul care vine copilasi mult doriti iar bradul de Craciun sa l impodobim impreuna cu ei.
pupi fetelor si aveti grija de voi si de bebei
77BEL spune:
Sarbatori fericite tuturor......
Fie ca magia Craciunului sa va implineasca toate visele si toate dorintele.... si sacul Mosului sa fie plin cu "bebelusi" (asta pentru cine-si doreste)....
Sa petreceti alaturi de cei dragi cu sanatate !
Hai fetelor ca mai e putin si vine Craciunul... Cum sinteti cu pregatirile? Ati facut Bradul? Gata? Ati pregatit cadourile????
Eu ma rog la D-zeu sa-mi dea de Craciunul asta un "cadou cu ochi", sa-mi fi reusit FIV-ul si sa se fi prins sarcina in burtica mea. Nu mai am rabdare parca pina luni,28.12.09 (atunci tb sa ma duc sa-mi fac testul). Mai e vreuna din voi in aceiasi situatie ca mine??? Asa in asteptarea "adevarului" (dupa FIV pina la test)....
Va pupik pe toate....
77BEL spune:
Aveti idee..??? La cit timp imi da rezultatul la betaHcg. Daca fac testul luni, cind imi va da rezultatul????
carla_2008 spune:
77bel nu te agita ca nu face bine la embrionas.de regula clinicile de vitro care fac beta dau rez in cateva ore.Bafta muuuulta!!!!!
7+
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
adipapazi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 77BEL Aveti idee..??? La cit timp imi da rezultatul la betaHcg. Daca fac testul luni, cind imi va da rezultatul???? |
daniela74 spune:
Prietenele mele dragi, va doresc ca Sarbatoarea Craciunului sa va umple inimile de bucurie,fericire, sa deschida drumul spre un An Nou plin de impliniri,de care va doriti voi si mult,mult noroc.
SARBATORI FERICITE si LA MULTI ANI
2010 va fi anul meu norocos
DOAMNE AJUTA