Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *32*
Raspunsuri - Pagina 6
daniela19_10 spune:
Uuuu imi cer scuze nu stiam cum sta treaba..am vazut eu ca imi scrie sus ne-moderate si credeam ca fac ceva gresit.
Sunt din Constanta si am nascut o fetita superba pe 30 septembrie 2009.A avut la nastere 3750 gr si 52 cm.Am nascut prin cezariana pt ca a fost marisoara,desi as fi vrut sa nasc in apa.O cheama Bianca Maria si e taaare mancacioasa.Pupici
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui biaz29 Si daca tot vorbeam de strategia prin invaluire, pentru mamicile cu doi copii, stiti metodele de taiat unghiile sau de pus picaturi in ochi la cel mic, nu? Se ia una bucata frate mai mare sau sora mai mare, dupa caz si se roaga insistent sa se zbenguie in cele mai destrabalate moduri cu putinta in fata bulinutei sau bulinutului care trebuie pacalit. In acest timp, mama opereaza in ritmul topaielilor nazdravanuli cel mare. Pana ca cel mic sa realizeze ce i s-a intamplat, treaba e gata. Daca nu aveti in dotare una bucata nazdravan mai mare, sa va faceti rost!Pana atunci puteti sa jucati doua roluri: clown si taietor de unghiiii/picurator in ochi. |
iooooi ma si vad prestand ambele roluri in acelasi timp
monica_dicut spune:
citat din mesajul lui aidaciolac iooooi ma si vad prestand ambele roluri in acelasi timp |
Tu n-ai treaba madame? Daca nu ai, atunci zi ce a aduc Laci frumos
ralukule, pupam sa treaca la bebe ca tare bine te inteleg Nici nu stiu ce sfat as putea sa-ti dau ca stiu foarte bine ca daca e sa nu mearga nimic, nu merge si pace. DAr imi pare sincer rau ca te chinui asa tare Atat pot sa-ti spun, cu timpul va fi din ce in ce mai bine.
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
monica_dicut spune:
bia, ma bucur mult sa te "revad". M-am tot gandit la tine si am vrut sa te sun, dar sincer nu prea am indraznit ca nu stiu cum esti la cursuri si cred ca atunci cand ajungi acasa vrei si tu sa stai cu minunile mici . Ia spune-mi, cum merge cu alaptatul si jobul?
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
lutoniana spune:
citat din mesajul lui daniela19_10 vad ca pe aici nu ma baga nimen in seama..totusi mai intreb odata..cum fac sa apara si fetita mea in listuta voastra? |
seara buna
mai intai de toate trebuie sa scrii 10-11 mesaje ca sa poti aparea in timp real si sa te vedem si noi ce scrii.
Vad ca esti la al doilea mesaj deci nu ai cum sa fii bagata in seama pentru ca fetele nu te vad.
Scrie 10 mesaje despre tine ca sa treaca repede timpul...si apoi trimite-mi pe PM datele fetitei si vei fi in listuta.
Totul e sa nu ne panicam
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul
cristina_ana spune:
Ralucutzo, te pup si io tare de tot si te imbratisez si daca as putea l-as mai lua si eu pe Alexutul pentru cateva ore ca sa te mai relaxezi si tu! Off, tare greu trebuie sa iti fie!!! Mai, si cu taietura aia chiar ca m-ai atins la sentiment. Du-te neaparat la medic, te rog mult, acum, cat inca mai gasesti pe cineva pe acolo, ca pe urma vin sarbatorile si nu te mai baga nimeni in seama. Nu e normal sa mai sangerezi inca, trebuie sa iti faca ceva, sper din tot sufletul sa nu trebuiasca refacuta, dar crede-ma, daca nu e bine cusut o sa ai probleme mai tarziu pe mai multe planuri. Asa ca promite-mi te rog ca o sa te duci la medic!
Mai fetelor, eu studiez de vreo ora reteta de tort a Ellenutei si am o gramada de intrebari. Maine e ziua ei si nu stiu daca o sa mai aiba timp de forum, dar peste doua zile e si ziua mea, si vreau neaparat sa fac tortul asta. O sa sintetizez maine intrebarile, ca sunt multe si nu sunt in stare acum. Cum o fi mai cu "n" grame de zahar, faine etc.?????!!!! Daca nu am cantar ce ma fac? Mie imi placeau retetele lui Andre, ca punea masurile cu "lingura"! Alea retete usoare, 15 linguri de faina, 15 de zahar, ulei, lapte, etc si....gata prajitura!!!! La tortul asta trebuie bucatarit cateva ore....dar tot il fac!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL
cristina_ana spune:
Acum am vazut cat e ceasul!!!!
Sunt prima, sunt prima!!!!!!!!!
Ellenuta, La multi ani!!!!!!!!!!Sa ai parte numai de fericire toata viata, sa fii sanatoasa si iubita de toti cei din jurul tau!!! Ce bunatati gatesti maine? Venim si noi la o felie de tort?
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL