Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *32*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinus8 spune:

ioi dragele mele...
asa de tare va iubesc, oricat ar suna de deplasat din partea cuiva care nu prea scrie...n-am altceva in cap toata ziua(pe langa pui) decat sa vina seara sa va citesc in liniste...
in fine...Ralukule drag, cand ti-am citit postul asa de tare m-am necajit...ca ma si gandeam ca sigur o sa intri si tu zilele astea si-o sa ne spui ca e mai bine stii ca si la noi a fost cumplit, plangeam si eu de ma lua naiba in fiecare zi( si crede-ma ca nu plang cu una cu doua) si pur si simplu imi intrase in cap ca asa o sa ne chinuim mereu...offf...iti promit eu cu tot sufletul ca o sa fie mai bine, mult mai bine, mai ales dupa 10-12 saptamani.te rog sa nu disperi si de fiecare data cand o sa simti ca nu mai poti, sa te gandesti ca nu mai e mult si sistemul digestiv al puiului se va maturiza tot mai mult, alaturi de adaptarea la mediu, care va creste si ea pe zi ce trece. eu cred ca si la So, cea mai mare parte din orele de urlat s-au datorat contactului cu lumea asta nasoala de afara. te pup cu drag

acuma sa va spun ce v-as fi spus din prima daca nu citeam mesajul Ralukai...va multumesc din suflet tuturor ptr cuvintele atat de frumoase si ptr complimente si ptr ca v-ati uitat la noi.asa m-am bucurat cand v-am citit mesajele...dar cred ca stiti si voi ce simte o mama cand ii este laudat puiul. ptr voi toate!!!

mai vroiam neaparat sa-i spun lui Mangulici ca am ramas masca cand l-am vazut pe Piski in noile poze, e frumos de pica, pur si simplu. tu mami, in unele poze e atat de frrumusel ca zici ca-i fetitza, plus ca buzitele alea sunt. eu ma pun la coada la petit, sa fiu sigura ca prind loc, ca si-asa la noi in familie asa se poarta, adica fetele petesc baietiidaca intelegi ce vreau sa spun

am mai vazut poze bestile cu tatic de fetitza, Liliac, sa-ti traiasca sotzul ca e total
Danutza, ma bucur ca e asa frumos la socrii...si mie imi place la nebunie sa ascult cum trosnesc lemnele in soba...imi aduc mereu aminte de iernile petrecute la tara, la bunici.ce vremuri...

Claudia, imi pare tare rau ptr gemanuti. dar cu Isabella ce e de nu mai doarme noaptea? ca eu imi aduc aminte ca ea dormea tare bine si am admirat si bradut frumos si cadouri multe multe

Luto, v-ati batut cu bulgari mami? ioi ce tare astept sa cresca si pitica mea, ca sa mergem la sanius si sa facem om de zapada. noi stam chiar la poalele Parangului, e o zapada aici ca-n povesti( e adevarat ca drumurile sunt criminale, parca am fi intr-un oras uitat de lume...ori ca esti la sanius, ori ca esti la volan...tot una e dar e frumos ca e partia de ski la 5 km, asa ca, daca o sa avem cu cine lasa puiutul o sa mergem si noi. de fapt tati a fost deja de doua ori, el e absolut obsedat de ski si-acu ma bate la cap ca abia asteapta sa faca Sonica 2 ani sa mearga cu ea a vorbit cu un monitor profi de la noi si-ala i-a spus ca asta e varsta minima la care pot incepe copilasii... of-of, sa vezi atunci ganduri pe mine, mai ales ca a zis ca iarna viitoare o sa schieze cu ea in spate, in marsupiu. asta e clar nebun de legat

Aidutz, ma bucur ca ajuns Laci cu bine si ca a scapat nepapat de Liza

Nela, pup margelata mica, ca sa fie cumintica maine

Iulika, mai zi-ne si noua ce boacane face Brucu cel puternic. ati inceput diversificarea?

Croco, pup Ama frumusica foc si sper sa n-o mai supere pe mami si sa faca si ea nanica la o oara decenta

Monica eu sunt convinsa ca Dragoselul e perfect, se vede asta cu ochiul liber. e un copil deosebit de frumos si de bine dezvoltat, parerea mea.

Andre, te pup si pe tine mami si mai ales pe micuta Chiara, atat de mult asteptata.

despre noi...toate bune...atat doar ca atata se agita puiutza asta a mea...eu daca m-as misca atata 5 minute n-as mai fi buna de nimic doua zile plus ca de la atata agitatie respira si mai repede, uneori nici nu pot sa-i numar respiratiile pe minut cum mi-au zis la spital...si atatea griji imi fac...si ma gandesc daca n-o sa-i oboseasca inimioara cu timpul de la respiratul asta al ei super rapid, mai ales ca dr aia n-au gasit unde e buba( daca e vreuna). puiutii vostri nu respira mai repede cand sunt agitati tare? ca mami imi tot zice ca toti copii fac asa cand sunt asa miscaciosi, da ma gandesc ca-mi spune numai asa, sa ma linisteasca. offff...

pup gasca minunata, sper sa mai intru zilele astea

de Sonia, sufletel mic si iubit

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela19_10

vad ca pe aici nu ma baga nimen in seama..totusi mai intreb odata..cum fac sa apara si fetita mea in listuta voastra?
Constanteanco vad ca esti abia la al doilea mesaj pe forum si probabil primul mesaj l-am ratat pentru ca inca esti moderata. Asa ca mai scrie repede 9 mesaje cum a facut si JD ca sa vorbim in tim real

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

aoleo, fetelor, daca din cauza mea fugirati toate, spuneti-mi . Sa fug si eu . Eu am bantuit toata ziua pe aici (tin laptopul in camera copilului si mai bag noaptea cate un ochi, dand pagina cu degetul de la picior ca s-o citez pe draga de Raluk) ca puiul meu a avut o noapte... aoleo (cu treziri pentru papa din 2 in 2 ore si chiar mai des , el care dormea cate 4 sau chiar 5 ore legate...) si o zi asemenea (noroc ca nu am probleme cu sanii, ca azi a stat mai mult cu ei in gura, cu exceptia timpului in care a plans ca din gura de sarpe). Sunt cat de calma pot fi si-mi tot zic ca e o intamplare, dar si in pragul unei crize de nervi de la cat a plans, ca n-a facut niciodata asa, nici cand avea gaze, nici... ce mai, niciodata...
Noroc ca e si tati acasa, a mai bagat o chitara, un leganat, un cantecel din gura... daca eram singura (cum sunt zilnic, cred ca ma urcam pe pereti). Dar am inteles azi ce spuneti voi mamicile cu copii plangaciosi si-mi dau seama cat de greu poate fi.
Sper sa treaca orice are... si ziua de azi sa fie doar o amintire.

Dana - sarumana . Eu nu prea-l bat pe tati la cap sa 'umble' la poze ca el asta face toata ziua la serviciu, dar asa mi-as dori sa le mai faca una-alta . Acu mi-a facut hatarul asta ca am printat poza cu pricina ca felicitare de Craciun pentru ai mei (ca tot nu am putut fi impreuna de sarbatori . Ce fain de voi ca sunteti in asa rasfat . Tare frumos e sa fii cu familia mare de Craciun... la gura sobei, cu matzele torcand.... parca vorbesti de casa bunicii... Sper sa va distrati super si ficatul lasa-l sa petreaca si el cu colesterol... se duce si ala mai incolo.

Aida - ce zapada geniala e la voi . Desi uite ca am ajuns sa nu ne mai bucuram asa tare cand ninge ca ba nu putem merge, ba se da traficul peste cap, ba, ba... de cate ori am ganduri de astea incerc sa-mi amintesc de copilarie cum cea mai mare bucurie era sa ma trezeasca mama din somn ca sa-mi arate ca ninge... si la noi ningea in octombrie si se mai ducea de Pasti... Poza de la tine din curte mi-a amintit tare de iernile de acum 20-25 de ani de la munte...
Cainele vostru a fost total. Dar Laci ce a zis de Liza?

Na, ca pana m-am plans eu pe aici, au mai aparut fete... plec si eu poate mananc ceva pe ziua de azi, in cazul in care adoarme pruncul...
Va pup tare

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Am mai dat si eu o fuga prin forum dar nazdravanul meu deja se foieste in patut. Are vreo doua zile de cand e un pic mai agitat.
Ma bucur ca m-am nimerit sa scriu chiar in ziua in care a intrat si Raluk. Te imbratisez, mamica draga. Mult curaj inainte! Va trece si perioada aceasta si apoi vei putea povesti despre intamplari de "pe vremea cand Alexutul era mic si taaare plangacios". Si daca tot ai povestit, si micutul meu e foarte incantat de momentele in care ii cant si incearca sa imite sunetele. Sper ca ai apucat sa-l filmezi cu strategia prin invaluire ca, dupa cum povesteau si alte mamici, nazdravanii sunt fascinati de lumina rosie de la blitz sau de obiectiv si nu mai fac nimic cand vrei sa-i filmezi.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Si daca tot vorbeam de strategia prin invaluire, pentru mamicile cu doi copii, stiti metodele de taiat unghiile sau de pus picaturi in ochi la cel mic, nu?
Se ia una bucata frate mai mare sau sora mai mare, dupa caz si se roaga insistent sa se zbenguie in cele mai destrabalate moduri cu putinta in fata bulinutei sau bulinutului care trebuie pacalit. In acest timp, mama opereaza in ritmul topaielilor nazdravanuli cel mare. Pana ca cel mic sa realizeze ce i s-a intamplat, treaba e gata. Daca nu aveti in dotare una bucata nazdravan mai mare, sa va faceti rost!Pana atunci puteti sa jucati doua roluri: clown si taietor de unghiiii/picurator in ochi.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

fetelor , o intrebare de o mie de puncte...pana la ce varsta trebuie sa ii tinem sa eructeze?

am avut musafiri, sunt in recuperari...

, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Deja la varsta asta Mosorelul meu eructeaza si culcat uneori. Apoi il ridic si-l sprijin cu o mana in fata si una in spate asa incat sa stea in sezut la mine in brate si sa eructeze. Nu-l mai urc pe umar. E prea greu. Uneori nu eructeaza deloc. Dar regurgiteaza mai putin si nu mai vomita deloc de mai bine de trei saptamani.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29
.....nazdravanii sunt fascinati de lumina rosie de la blitz sau de obiectiv si nu mai fac nimic cand vrei sa-i filmezi.

_

hihihi..asa o potolesc eu din plans...

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Monis, Lullaby, Aida, Dana, Adinus, Bia m-ati facut sa plang acum ce emotionant m-ati re-primit

(Aida eram sigura ca pe tine si pe Cristina va ating la sentiment cu taietura mea aiurita... )

Dana ce dulce esti cum ai sarit tu... . Sa stii ca si eu tot la Adinus ma gandesc. Si ai dreptate, cu un singur zambet deja ma face sa uit orice puiul mic.

Adinus, uite ca esti aici. Deci zici ca nu mai e mult. Doamne ajuta! Sa stii ca uneori plange de la raga prea puternice, alteori de oboseala, dar mai plange cateodata si de nervos si necajit, cum spui tu, nu s-a acomodat inca la lumea asta rea. Vorba lui Relu, poate in burtica si-a amenajat si el garsoniera si avea de toate acolo, si s-a trezit dintr-o data afara... De partzuri nu plange, alea le face destul de normal. Iti multumesc tare mult de incurajari. Si Alex respira repede cand se agita, si asta inseamna si cand face gimnastica singur , si cand are impresia ca vine un raga si se sperie...

Monis sigur a fost o intamplare ziua plangacioasa , altfel era asa de mai demult.

Va pup si va imbratisez tare tare si sper sa revin repede si pentru ca mi-e dor de voi, prietene dragi , si pentru ca asta ar insemna ca puiul e mai bine

Noapte buna!

A, chiar daca mai e pana la miezul noptii, din moment ce nu e sigur ca pot intra maine, nu vreau sa pierd ocazia...

La multi ani Elle! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta frumoasa! O zi minunata!

La multi ani, coolutz Multa sanatate si fericire!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Monica, multumim de reteta. Am incercat-o si a iesit bine. Tu ai mai incercat si alte variante (de exemplu fara cacao)?
Am vazut pozicile si ai un flacau pe cinste. Ca despre ingrijorarile tale, mai organizeaza din cand in cand o executie de pitici. Citind ceea ce spui ma regasesc pe mine uneori, asa cum ma simteam la primul copil. Incercand sa-mi amintesc imi dau seama ca aveam asteptari mari si voiam ca totul sa fie perfect, ca la carte. In consecinta ma ingrijoram mult pentru orice nu incapea in tipare. Si ii transmiteam si lui starea mea, ceea ce il facea si mai agitat. Astfel intram intr-un cerc vicios. Poate ca e si cazul tau uneori?

_

Mergi la inceput

Gata, am plecat la nani ca m-am intins pe forum cat o gogoasa rotunda, ceea ce mi se si pare ca sunt uneori.
Somnic usurel!

_

Mergi la inceput