Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *32*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

La Multi Ani Elle!!!! Sa fii sanatoasa,sa ai parte numai de fericire si poate poate vine barza si cu o "putza"

Dau si eu un suc,o maslina,junioru' face 4 luni!!!

La multi ani si celorlalti sarbatoriti

Noi ieri am impodobit bradul,revin cu poza mai tarziu

Mi-a placut sueta voastra de aseara/azi-noapte...cand am citit ,as fi dat si eu niste replici pe acolo,dar as fi tinut-o numai din quote in quote

Nu mai spuneti la nimeni (ca poate nu-mi iasa)...azi am in plan sa ma tund scurt scurt

Am admirat poze cu "englejii",frumosi tare toti
P.S. sI fotografu' e frumos dar nu se arata

L-am vazut si pe Mos Calinut

Si am citit-o si pe Raluk...mami,multe de la noi..stiu ca e greu..un pupic dulce.Nu mai stiu cine a zis (Aida parca),tu meritai cea mai usoara nastere si cel mai cuminte bebe

Primul Craciun in 4

_

Mos Craciun vine la Alexandru si Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

CLAUDIA ce zapada aveti acolo si am vazut si doua mandre .Pozele sunt la semnatura,poate merge asa si e pe pagina 8
SANTORINI vazut ANDREIUT jucaus,deja nu ii mai place cu o sg jucarie vrea doua.Vreau si eu la plimbare dar astia zic ca e prea frig sa il scot pe pitic
ADELA ce mos craciun aveti voi acolo ,e un scump

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela19_10 spune:

neatza fetele

Mergi la inceput

multumesc madalina.da ,mi-au zis fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Nela nu merge cu apropouri d-astea, ca stam cam prost cu banii pana nu vine indemnizatia...si chiar si dupa, n-am sanse....ca 12 ore pe zi laptopul e la dispozitia mea, deci am timp berechet sa studiez noutatile in analiza financiara (apropos, ai ceva materiale in domeniu??)...doar in weekenduri e off limits, si asta doar acum, pana termina cursul, dup-aia o sa aiba iar el treaba prin curte

ce mi-a placut postul lui Greiere

Iulika asteptam poze cu mami frumoasa cu suvitze

Cristina eu am mai zis si o mai zic...am mancat fructe tot timpul, de la nastere...inclusiv salata, inclusiv portocale....si nici urma de colici....am mancat si ciorba de fasole si in afara de ceva partzuri mai multe, no problem! deci eu mananc normal, si daca as avea ocazia sa pap si varza (eu nu fac, ca nu mananca Edi ), as manca si d-aia!

[b]Biaz
si noi te pupam pe tine si pe baieteii tai scumpi

wow, [b]JD
, -40 de grade???! probabil ei sunt caliti acolo, nah fiecare se ada[teaza mediului in care traieste...

fetele, eu intru in blugii de dinainte (nu dati cu rosii, ca oricum nu ma compar cu felul in care aratati voi inainte de sarcina...auzi la Dana, haine xs ), deci am ajuns la concluzia ca nu mi s-a latit bazinul...

gata, trec la cap curent...

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

la multi ani elle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Am vazut si eu un Andreiut care a scos nasucul afara chiar si pe ger bravo (mi-am dat seama cat era de frig dupa cat de zgribuliti erau mami cu tati)

Selen,nu te supara dar si acum rad de checul taucred ca la gust e super bun,dar felul in care a crescut e

Primul Craciun in 4

_

Mos Craciun vine la Alexandru si Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

sa va arat cat talent am la bucatarie
TENTATIVA DE CHEC

POZE URSULICA
nunta

Selene, pot sa lesin de ras?
Sper sa nu imi iasa si mie la fel tortul Ellenutei!!!!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

fata mea a fost o vesela azi....dar tot nu reusesc sa-i surprind gingiutele in poze

am deschis si pozele de la Monis dar le vizionez dupa ce terminde recuperat

ELLENUTA
SA FII FERICITA SI SANATOASA SA TE BUCURI DE COMORILE TALE! SI POATE VINE SI UN ...BAIETEL IN CURAND, SA-TI PUI DORINTA CAND SUFLI AZI IN LUMANARI

COOLUTZ

LA MULTE LUNITE SI DOVLECEILOR SARBATORITI AZI: RAZVAN, NICOLA, VICTOR, RADULESCU, ANI, MATTIA, BAIETEI NUMAI UNUL SI UNUL

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Selen,e de vis checul ala...

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput