Puiuti de randunici 2008 (346)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ari numa' mi te inchipui si ma ia! Da' tre sa fie si mai bine!Odata si-odata va fi!
Mesajul asta al tau m-a cam rascolit-sfarsitul,mai ales Sper sa nu fie ceea ce cred eu! Orice ar fi,despre oricine ar fi vorba-eu cu tot sufletul si dragostea mea!

ursu-curaj gaina ca te tai!

Vine Craciunul!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Luny, la mine n-au mai iesit petele de pix de pe canapea dar ce-i drept nici nu m-am chinuit prea tare caci Becca e in perioada in care-mi murdareste peste tot. Paul s-a crucit de cum arata peretii nostri...sunt pictati cu ce-a prins Rebecutza prin labutzele ei dulci!

Zozelici cu sclipici, mor dupa mesajele tale colorate!

si Ursuleata petrecareata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Din perlele lui Mihnea:
s-a dus la mama la burta si a intrebat-o cum il cheama pe bebe din burtica ei si cand se duce la spital sa-l scoata doctorul.

sor-mea a pus-o pe nadia in wrap,,,si fiind mica nu se vedea, si mihnea f speriat a intrebat-o: mamiiii, alt bebelus????

mihnea are priza la calculator sa se inchida dupa 2 ore si vlad a uitat de boxa si cand s-a inchis mihnea a intrebat ce s-a intamplat;
carmen: cum mihnea, s-a oprit, sa se odihneasca si el
la care mihnea: si a ramas vorbeala?

Mami, pune-mi si mie filmurile cu noi la baie:)).

Pe 6 decembrie
Mi-a dat mamaie banii astia. Pentru ce mihnea? De mos Craciulaie

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata

Fata, Luny, eu am o solutie minune, sa vb cu relu daca merge si la canapele tale,,,,,scoate orice pata solutiunea asta

Vlad
Mami de ursulet
bebe

ia intreaba!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Grozav,Mihnea!!

Sa va spun ultima mea isprava?! Hai nu mai insistati ca v-o spun: in urma cu vreo 15 min.,fi'miu s-a kkcit iar..iritat pi la domnu' cur,zic sa-l spal nitel.Il bag la ligheanul de urgenta si-mi suna digi-ul care si-asa era el dus cu pluta.Raspund,era CTC-ul(a se citi Dan),il flitui si pun telefonul pe chiuvetaAsh..era bine daca era pe chiuveta,mioapa il pusese in wcFata-in veceu!! Si stateam si ma uitam la el,ca proasta,cum sa-l scot,ce sa fac?!Imi desfac tacticoasa o pereche de manusi chirurgicale,mi le pun pe-amandoua pe-o mana si purced..L-am scos,l-am spalat cu apa si sapun() si l-am pus la uscat pe un tricou de-al CTC-istuluiMai are vreo sansa de reanimare?!

Felicitari prietenei,luny!

leano sigur aerisisi bine?!

Vine Craciunul!

Ela,sufletelului blond!!
@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Grozav,Mihnea!!

Sa va spun ultima mea isprava?! Hai nu mai insistati ca v-o spun: in urma cu vreo 15 min.,fi'miu s-a kkcit iar..iritat pi la domnu' cur,zic sa-l spal nitel.Il bag la ligheanul de urgenta si-mi suna digi-ul care si-asa era el dus cu pluta.Raspund,era CTC-ul(a se citi Dan),il flitui si pun telefonul pe chiuvetaAsh..era bine daca era pe chiuveta,mioapa il pusese in wcFata-in veceu!! Si stateam si ma uitam la el,ca proasta,cum sa-l scot,ce sa fac?!Imi desfac tacticoasa o pereche de manusi chirurgicale,mi le pun pe-amandoua pe-o mana si purced..L-am scos,l-am spalat cu apa si sapun() si l-am pus la uscat pe un tricou de-al CTC-istuluiMai are vreo sansa de reanimare?!

Vine Craciunul!

Ela,sufletelului blond!!
@

al meu s-a reanimat dupa apa varsata pe el, in geanta..pune-l la uscat fara baterie, desfacut

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Zoze,noroc cu tine ca ne mai scoti din ale noastre...
Pai tu nu ai auzit mami cand am spus ca mi-am pierdut toti amicii,pretenii,de cand am ramas insarcinata si a trebuit sa stau la pat si UNUL nu mi-a sunat la interfon?Asa se cunosc adevaratii amici...deci,in club cu Luny preconizam Revelionul,ca altundeva nu avem unde si nu am nik cu ce sa ma imbrac de club,paiete nu am,sclipici nu,doar iesit in relief bine,cu toate ca esti tu draguta si zici ca sunt slaba..numai pantalonii mei de club vechi nu mai stau bine pe mine...
...si azi am pufnit,trosnit toata ziua si iar mi-a venit gandul urat sa ne mutam vreodata in 3,ca nu mai suport...
M-am bucurat ca stau in CO si fac curatenie..pai poti sa faci ceva de Teo care numai ce a vazut ca sunt acasa si a inceput rasfatul?...si m-a zapacit pana la ora asta...socrela pe de alta parte doar m-a incurcat...Mi-a picat greu micul dejun cand a inceput sa spuna "wau,ce fum e",fiindca am prajit paine..e a 3 oara cand aud asta si deja mi s-a pus pata..pai in puii mei,in casa asta nu mai mancam sa nu facem fum..Lasa-ma nene sa inghit ceva linistita..Ieri a fost a 2 oara cand a zis si i-a taiat-o Geo de nu a mai mancat socrela.Apoi,si-a facut curat in dormitor si atat a bombanit ca ea nu poate sa aspire cu aspiratorul cel nou,performant,pe care am dat o gramada de bani,ca ea il vrea pe al ei,o vechitura ce tare ne mai chinuiam cu el,sa i-l aduk Geo ca ea nu are cum sa aspire...(Geo l-a dus la tara ca pe obiect invechit).Pai unde pisici sa mai tinem si rabla aia,ca abia am asteptat sa scapam de el fiindca abia avem loc de atatea in casa?!
Si atat s-a invartit cu aspiratorul,atat m-a zapacit Tea,si cand am dus-o la somn si mi-am spus ca am prins pe Dumnezeu de picior ca se linistise Tea,a bagat soacramea iar aspiratorul in priza si a inceput sa urle Tea si a trebuit sa stau 2 ore langa ea sa adoarma...Si mai misca si tu Stela ceva in casa daca mai poti.Si tare mi-e sila de atata mizerie..Acum vreau sa ma duc la Auchan sa ma intalnesc cu Geo sa facem cumparaturi fiindca el singur nu stie sa faca...
Nu mai rezist...cine sa-i spuna socrelei ca vrem sa traim singuri,si ea intr-o garsoniera,chiar vecina cu noi,numai sa ma lase sa ma simt acasa???Randunoiului ii e jena,auzi,ca ea ne-a ajutat mult si ne ajuta,si singura, ea nu ar vrea se stea,ca cica ea moare daca am lasa-o singura...dar el se cearta cu ea si se racoreste,nu trebuie sa inghita ca mine,numai sa evit cearta fiindca numai asta nu vreau...
Nico,e Geaman al meu,dar leit tacso supermegaextrapara capos..

Naty,da o veste sa ne spui cum te simti,cum e Iulia,cum te-ai izolat de ea??Ofof...sanatate rapida.

Gata,m-am racorit,plec.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Grozav,Mihnea!!

Vine Craciunul!

Ela,sufletelului blond!!
@

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Multumim fetelor din suflet pentru aprecierile la adresa celor 2 plamani ai mei -Ana si Sasa!De cand vreau sa va scriu, dar noooo, candFuTica-nuFuTache sasa e intr-o mare dispozitie de zvarlit jucarii in cele 4 zari, ne chinuie maselele alea pe toti. Bine ca dormim noaptea, Doamne, iti multam!

Zoze, cu telefonul, unde e Tuchi (pe care o pup apasat ) sa iti raspunda, ca mobilul ei a facut bai repetate pana sa se strice de tot, ca nu s-a lasat Surubelul pana nu l-a aranjat.

voi incerca sa citesc din urma sa vad ce e cu Obi, ca daca-s brazi iefteni, mici si buni, vrem si noi. Eu tot pe birou vreau sa il tin.
Eu pt Craciun (ei, si pt inainte, de pohta, sa nu se traga laptele ) am cumparat prepelite iami iam! -mi se pare ca e carnea cea mai fara colesterol. sper sa il impresionam si pe sasa cu ele.

va pup si sper sa revin curand.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

www.onetruemedia.com/my_shared?z=271face993904d9ed46b6b&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">CE AM PRIMIT CADOU DE ZIUA MEA

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput