Puiuti de randunici 2008 (346)
Raspunsuri - Pagina 4

mihutza11 spune:
 Alice m-a uimit din nou Thea! bravo!
descarc maine poze.. ma duc la somn mai devreme in seara asta.. efectiv mi se inchid ochii..
 sa aveti o zi buna!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Olgutzika spune:
 Neata!
Sovi, mor eu dupa falcutele Anucai 

. Nu pot sa iti spun ce dor mi s-a facut de pupat asa falcute 
. Iar Sash m-a topit cum ii canta si cum o iubea 
. Muuuuuaaaaah de la Olga pe toti trei 
!
Alicel, 

Tunca e de baza 
. Ai fata frumoasa si desteapta ca tine, am zis 
.
Mihule, pozneeeee! Andra dansatoare, ceva, ca nu se mai poate 
.
si..

o tona. Eu am venit azi cu tramvaiul la serviciu, nu am avut curaj sa scot masina din parcare. Pe Sophie o duce Radu la soacra-mea, cand s-o da jos din pat 
. Cica se uita la Mickey si papa carnita 
 in varful patului. Asa imi trebuie daca las copilul pe mainile lu' tac'su 
.
va pupa Olga!
Olga 
 mamica de 
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism

zozela spune:
 Neata!!
Iau si eu o cafeluta de la Olgu,pup randunimea si ma retrag la lenevit
Ne-auzim pi la pranz!

aliceionescu spune:
 'Neata!
Beau repede o cafea, echipez copilu' si afara cu noi, am treaba...Bine ca Thea e innebunita dupa zapada, ar sta cu orele, deci imi pot face treburile cu ea pe langa mine- altfel, nici n-as avea cum, ajutoare nu prea am...
Olga
, 1. azi am ratat desenele de pe Disney, sunt altele...Thea e dezamagita, nu l-a vazut pe Mickey...2. Merci, da' eu sper sa fie desteapta ca tac-su, ca eu m-am prostit rau in ultimul timp, fataaa, n-ai auzit la mine, acolo, "eschimoshul"...

...De cele mai multe ori va invidiez pe cele care mergeti la munca si regret profund ca n-am alte relatii cu familia, sa fi putut reincepe munca si eu...In fine, discutia e luuungaaa si plictisitoare...
 fetele dragi!!
Mihutz, spor la treaba! Pai stie si Andra o groaza de cuvinte, de ce spui asa?
Asteptam pozele.
Ramo, nu stiu nimic de cartea aia decat ca e primita de la Mos Nicolae-maia. Dc vrei, caut-o pe net, editura "Girasolo", eu am mai multe carti de la editura asta si sunt multumita!
 A! Se numeste "Asocieri de perechi".
Zoze....

Nico, s-a notat, dc vad Mosu', dau comanda de cauciucuri pt masina voastra!
Vali, dc Matei abia si-a revenit cu tusea si bunicii sunt bolnavi, mai bine mai asteptati cateva zile pana sa-i vizitati...Nu stiu, zic si eu, ca eu asa as face...
Luny, moooama, fataaaa, cat a papat Mufa ieri!!!

Sa o tineti tot asa!!!
Gata, copilu' e nerabdator sa iesim iar eu nu mai am baterii...
Sa aveti zi buna si frumoasa!!!

cami33 spune:
 Neata!!!
Acum o ora erau -25grade la noi
...si eu am de-a treaba in oras...
Alicel, m-a terminat Thea, ca de obicei
. Alex era langa mine si-mi zice: "eu credeam ca Bubu stie multe cuvinte, dar cateee stie fetita asta!!!"
...constructor???
Eu i-am luat lui Bubu ghete de iarna fff misto de la Deichman, paa acum piciorusele lui au ramas calde si uscate![]()

Vazand filmuletul lui Sovi  mi-am amintit ca am si eu pe undeva 2 farfurii din alea de zapada, dar nu m-ar fi dus capul sa le folosesc cu Bubu
. Suuuper pupaceala dintre pui
O zi buna tuturor!

AMR=4 ZILE

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
       Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

luny spune:
 buna dimi!
sunt fericiiita, tine faza cu mancatul pe scaun la chiuveta, aseara a papat un castron de mamaliguta, si azi dimi ananas cu banana, stafide, migdale, nuca si cereale
..aveam probleme, fructe nu ma manca aproape deloc, doar banana si poate o gura de mar sau o felie de mandarina..asa, la apa, nici nu conteaza ce intra in gura![]()

tre sa luam brad...ce scoruri sunt frateeee
 macar de l-as gasi asa cum vreau, miic, 1,50 m, nu mai mult..ca nu am unde sa-l pun
Iubirea mea,
 MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

bitza037 spune:
 neata
...
ce fac fetele?
IRINA 
Mami fericita si implinita de 
 Antonia 
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

ramo_cata spune:
 salut
alice mersi muuult,am intrat pe site si deja mi-am facut o listuta cu cateva carticele

luny ma bucur pentru fericirea ta
 hmm dar n-am inteles ...
mufa se joaca in  apa si tu ii dai sa pape?
mstela imi pare rau pentru cearta cu randunoiul...
andru deja a primit primele cadouri de craciun...200 lei de la soacra mea si de la mosica lui 50 ron sa-i cumparam noi ce vrem...hihihi ce bine imi pare ca asa cine stie ce-i luau...asa pot sa maresc listuta pentru el...
RAMI  mamica fericita    de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128

lianam spune:
 neata (inca  
) si de la noi....
sunt restanta la poze, dar am salvat sa le vad 
 ... 
sef-a 
 ... bine faci ca imi spui la urechiuta barfele 
 ...ai vazut rezultatul barfei noastre, n-a mai scris nimeni 
 ... si sa stii ca am deschis ferestrele la toaaaata casa 
...ca am asudat n-spe flanele 
 ... pe card sa "caut" prima? sau vine postasu' cu ea? ![]()
luny noi am luat sambata din Obi bradut, dar am vrut in ghiveci, sa-l replantam ; erau f scumpi peste tot si aici ni s-a parut super ok pretul; are cam 1,70 cu ghiveci cu tot, foarte frumusel e, si a costat 65 ron; aveau si taiati, diverse dimensiuni, foarte frumsoi la coroana, dar sincer nu m-am uitat cat costa...poate stiu fetele care au luat taiati...inca nu l-am facut si nu am poze, decat astea 2 care nu sunt prea reusite 
 : bradut  
"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."

lianam spune:

bitzunel...bine face fetele 
 ... ca e bine sa faci bine...cica 
 ...esti restanta cu poze de buburuza, te cam faci ca "n-auzi" 
 ...aaa, si ia sa te questionez io nitel 
 ... am citit ca a fost mosul 
 la dragonul rosu sa "rezolve" ceva din lista buburuzei 
 ... cum sunt preturile acolo la jucarii? sunt "consistent" mai bune fata de magazine?
"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."