Puiuti de randunici 2008 (346)
Raspunsuri - Pagina 16
clauclau spune:
Aaaaa, am vazut puii frumosi ai Ralucai, puii de Clodete, pe frumoasa Andra, pe Andru la zapada si pe calut, pe Matei de Vali si pe Matei de Luny, puii lui Sovi la zapada si nu numai. Cei mai frumosi sunt puii crengutei!

Aaaa si pe fumoasa Sophie cu gecuta alba, dulce foc. Sper sa nu fi uitat pe cineva.![]()
, dar am vazut toate poznele!
Dana_Singh spune:
neazta (la mine) fetili ![]()
intru pe fuga ca sunt capiata si suparata fleasca si la scirbici
copchilu e bolnav cobza, sunt cu ditai piatra pe piept de nu pot sa respir
. De 3 zile stau si veghez si topai copilul ciriit, mucior si cu tuse mai ceva ca magarul. Stau si veghez sa nu se innece cu mucii care-s groji si horcane de numa numa. Si........sunt la munca, ca in puii mei daca nu-s eu aici cade dracu blocul 
Pe ma-sa de bloc si cu ei toti care-si iau vacante ca de e Craciun si eu cu copilul bolnav si nici un cadou cumparat stau pe metereze

Beeey ce-as mai zice eu asa de dulce la toata lumea....
Am cetit printre rinduri, vizionat citeva poziti dar sincer nu vad tastatura, am nisit in ochi si capul cit tot blocul asa ca ramin restanta![]()
Vroiam numa sa va pupez si fug.... cred caplec acasa in citeva ore ca n-am liniste aici si plodul bolnav cu cretina de bunica-mea s-o vegheze
pozne :)
http://picasaweb.google.com/mommydana/FirstBDayMay6th09?feat=directlink
luny spune:
cami asa cred mah, ca asta-i spiritul, mama lui![]()
..macar ca-s singura acasa si nu ma baraie nimeni

dana sanatate la fata
..as mai zice, da' nu poooociiii
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Eu atat vreau sa va spun ca sa stiti cu cine stati de vorba
L-am cautat pe Mimu in agenda telefonului la M de la Mimu de-am zapacit si deja ma enervasem in paranoia mea ca cineva mi-a sters din greseala nr lui din telefon 

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
luny spune:
hai ca am reusit sa mananc niste paste
intre timp, am vazut si ceva poze.
raluca ce fain a fost spectacolul Brianei
, am vazut si nerviciosul mic, parca aduce cu Mufa
, si ce curte meseriasa!!
am vazut si andra scumpa, ce frumos sta la fel ca tati
, si fatuca aia m-a dat pe spate cand a vazut bradul!
Andru, calaret te faci!
scumpi tare karo si patrick, seamana cu mami!are un zambet don'soara!!..![]()
Iubirea mea,
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Eu atat vreau sa va spun ca sa stiti cu cine stati de vorba ![]() ![]() ![]() Simona,mamica de Teo (16 ani) si Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea ![]() |

si unde l-ai gasit?Iubirea mea,
mimonix spune:
Zozee ti-am luat mah si tie ceva, dar vroiam sa-ti fac surpriza de Craciun
Amu' ca te vad asa nerabdatoare , iti spun ce este doar: un pachet de manusi d-alea d-ale tale ca vad ca de la o vreme tot ai de-a face cu chestii d-alea urat mirositoare:ba e telefonul in WC, ba face fi-tu de 3 ori kk intr-o ora, ba iti pute nu stiu ce
Si ca sa vezi si partea plina a paharului: eu cred ca daca o tii tot asa , o sa ai noroc tot anul

Despre carnati, nu stiu ce sa zic
Nu invart la manivela ca am masina electrica si toata poanta e sa tii bine de mat ca atunci cand apesi pe buton zboara carnatul in aer la viteza cu care se umple 
Si puneti pofta in cui ca de la mine nu vezi tu mancare, e a-ma toata, vorba lu' Dudelle!
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
lyvy spune:
Tulai Doamne ce galagie pe crengutza si ce de emoticoane rendy, asta-i noua generatie,nu ???
Nu am mai intrat sa va zic de Iris, am tot tras-o cu febra vreo 4 zile, dupa care
, am inceput cu tuse ffff productiva, muci si stare generala prosta, acuma ne-am mai revenit, nu de tot, dar nici nu arecum cand toata casa e virusata, mai ales eu.
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
lyvy spune:
Ce mah, Naty, e cu prcina, sau glumiti voi pe-aci???
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
lyvy spune:
Upsssssssss, am vrut sa spun PORCINA !!!!
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii