**Zmeurici de iulie-august 2009 (20)**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

andreea, eu am o fetita ce face greva foamei si una care mananca. Nu stiu cum e bine. Daca pe Laura la 1 luna ma gandeam sa o pun la dieta, acum nu stiu cum sa o indop. Si ea mananca la o masa 80-100 ml, dar cand adoarme mananca fara sa stie si asta e solutia pe care am gasit-o pana trece de aceasta perioada.
Cornelia, eu i-am taiat-o (dr. a taiat-o) si ma bucur ca am facut-o. Se chinuia biata fata ca nu putea sa scoata limba cum trebuia.

Noapte buna si linistita!

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

cornelia saru-mana de raspuns. sa vad si alte mamici cum il dau.
am mai citit pe net despre el si mi s-a parut ok, cred ca o sa il iau si eu preventiv, din cate am citit nu afecteaza cu nimic pe bebe.
cu limbuta e pe bune, nu e babism. cat am stat in maternitate, i s-a aplicat procedura de care zicea moni unei fetite de numai 2 zile, fara dureri, doar plansete de sperietura au fost, dar s-a calmat imediat cu tzitzi

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 4 luni

bebelusha din burtica

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neata si de la noi mamici

toata lumea se pregateste sufleteste de sarbatori numai eu nu am nici o treaba fetele imi ocupa tot timpul si nu reusesc sa fac nimic,nici macar curatenie.
eu urc jucariile sus in camera de joaca,Ebonee le arunca inapoi pe scari

Melissa e o bebelusha super cuminte,i-am bagat si eu mancare,cate o lingura de fulgi de orez cu lapte,ieri a mancat mai multicel,
incet incet o dau eu la cale.

acu sufar de o depresie cumplita,nu stiu ce sa fac si va rog pe voi sa imi dati un sfat ca nu ma mai tine capu`....
cred ca am ramas insarcinata cu tot cu implantul asta de doi lei
nu asta e o problema,problema e implantul din mana,anticonceptional,si nu stiu ce sa fac,
sun mai tarziu pana la doc sa fac programare,dar pana atunci ma dau cu,capu` de pereti

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Moni, a mea scoate limba fara probleme si de cate ori a vazut-o pediatra pana acum (cam de 5 ori) nu a zis nimic. Asta ma mira. Ma gandesc ca s-ar fi vazut mai demult daca era vreo problema. Plus ca am mai dus-o la un pediatru cand avea o luna, ca tot asa mi s-a parut ca vorbeste aiurea pediatra ei si am simtit bine.

Nu mai stiu cine intreba de vigantol ca nu a gasit. Eu am gasit la Centrofarm. Aaa..si mi-a mai zis pediatra sa las mai usor cu vigantolul ca se inchide prea repede fontanela.

Oricum am plecat cu o caruta de nervi de la medic ieri ca am stat o jumatate de ora pan am intrat, ca ea povestea ce pregateste de craciun uneia. Si erau o gramada de bebei care asteptau, unii pentru vaccin, altii bolnaviori. Pleci de acasa sanatos si te intorci bolnav de la medic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata!!!Azi noapte iar nu s-a trezit BalazsSper sa-si pastreze programul asa.Inca 2 zile pana de Craciun......Inutsa,si eu ii dau 1 doza/zi de oscilo,in 2 reprize.....sanatate,sa nu aveti nevoie de elAlinutza,ce deulce e Eric cum sta in scaunel....ca un batranel curiosGiova,cum te mai simti?Vazut pozele,ce fain v-ati distrat in zapadaTu mai ai kg in plus?Ca tare bine aratiDanielle,,insarcinata cu implant?Ai facut test?Ai grija de tine si lasa depresiile,hai,ca vin sarbatorile si poate te mai odihnesti un picPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Mi-au intrat bautii de CICCum se dau?Retroactiv sau si pe lunma in curs?Pt. ca habar n-am cat mi-ar veni pe lunaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

pooh ii dai Oscillo preventiv in dozele de care spuneai? sau tratament?

danielle insarcinata cu plasture? Vezi ce zice dr. Sa fie asa cum iti doresti! si lasa ca o sa rezolve, oricum ar fi

Mamici, va urez sarbatori fericite alaturi de cei dragi!!!

Noi plecam azi la rude.

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 4 luni

bebelusha din burtica

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inutsa

Mamici, va urez sarbatori fericite alaturi de cei dragi!!!

Noi plecam azi la rude.

Sarbatori fericite si voua! Sa va intoarceti sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Buna dimineata mamici,

POOH, eu am luat prima indemnizatie in noiembrie pentru luna octombrie. Am cerut sa intru cu 1 octombrie.

DANIELLE, of imi pare tare rau. Mi-e greu totusi sa cred ca ai ramas gravi. Nu stiu prea multe, dar ce risc e sa ramai insarcinata cu metoda asta contraceptiva??. Nu te mai agita atat cu pregatirile, eu sunt de principiu fac ce pot fara stres ca altfel ma simt frustrata de lipsa de timp pt cate as vrea sa fac si uite-asa nu-mi tihnesc sarbatorile. Te inteleg..e greu singurica cu 2 pui mici pe cap.

Aaaa..ne-a iesit si noua primul dintisor!!!

Spor la pregatiri tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

POOH, e posibil sa fi primit banii cumulat inclusiv noiembrie 2009.

Mergi la inceput