**Zmeurici de iulie-august 2009 (20)**

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Luisa,multumesc!!!Inutsa,nu i-am dat preventiv....sau ma rog...era Timea racita cobza si a inceput sa stranute si Balazs,,,avea si ceva mucisori...i-am dat si in 2 zile n-a mai avut nik.....acum nu stiu,poate i-ar fi trecut si fara oscilo....Timea primeste si preventiv,cand sunt multi copilasi raciti la gradi....Sarbatori fericite si tie....da la socrii/ai tai nu mai poti intra?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

pooh se dau retroactiv. pt luna in curs o sa primesti in ianuarie. eu am primit banii pe CIC pt 4,5 luni, adica de la nasterea Biei pana in luna noiembrie; banii pe decembrie ii primesc in ianuarie
felicitari pt bani!!!

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 4 luni

bebelusha din burtica

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Va saluta mucioasele! Acum ies si cu BB, deci s-au inmultit, mama lor de muci!

Danielle, si eu sunt ca tine, in ambele sensuri:
-cea mare face dezordine, eu incerc sa fac cele pentru Craciun..
-nici mie nu mi-a venit, in conditiile in care am trompele legate.

Eu incerc ma consolez singura, poate fi o dereglare hormonala, ce pretentii sa avem la cateva luni dupa nastere!? Eu am avut ba de 2x intr-o luna, ba in alta luna cantitativ mai mult, iar luna asta deloc. Pe 23 anul trecut imi verificam calendarul si am calculat muulte zile, intarziase...a aparut liniuta a 2-a .

Danielle, hai poate nu e sarcina, fruntea sus, ca vine Craciunul!!

Pooh, si eeeuuu dar tot asa sunt in dilema, pe cate luni sunt? Si pe luna in care am depus sunt proportional cu zilele ramase. De ex eu am decizia cu 8 oct, insemna ca drepturile sunt de la 8 oct-31 oct, apoi nov...si tot asa? Cine stie sa ne lamureasca?

Cris mami de Alexia & Ana

Editez: gata, am recuperat ce a scris Luiza si Inutsa...m-am linistit cu banii, deci decembrie va fi platit in inauarie!

Mergi la inceput

Off topic....Fetelor,care aveti masina da facut paine,ati incercat sa faceti si cozonac cu ea?Pt. ca tare ma bate gandul sa incerc,dar nu prea stiu cum....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

pooh am uitat sa zic ca eu nu am lucrat pan'acu, am fost studenta, si se considera ca am intrat in CIC din prima zi de viata a Biei. Acu nu stiu daca la pers care lucreaza tot astea-s regulile.
La socri este net wireless gratuit de la primarie dar la ei acasa semnalul e cam prost si nu's sigura ca o sa am net

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 4 luni

bebelusha din burtica

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Eu am intart in CIC pe la sfarsitul lunii august....nu mai stiu exact cand....deci am primit bani pt. cateva zile din august+septembrie+octombrie+noiembrie????Corect?In alta ordine de idei mai am un pic pana incep diversificarea si n-am nici un chef....nici de documentat nu prea m-am apucat,Doamne ce bine e sa-i bag tzitzi in gurita si sa nu-mi bat capulPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Pooh, eu am facut cozonac in masina. E ok. Am facut reteta de briose din carticica primita cu masina.
Daniela,
Inutsa, sarbatori fericite!!!

Am facut deja doua prajituri, fetitele dorm asa ca o incep pe a 3-a.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

hello

Daniela ciudata faza. Esti sigura ca esti insarcinata?
Acum ciclu nu vine regulat. La mine a venit la 38 de zile.
Copii sunt o binecuvantare atata timp cat ai cu ce sa ii cresti.
o sa fie bine. Capu sus.

Moniland harnicuta esti. printesele tale dorm amandoua. super. ai mei doar la pranz dorm amandoi. dar nu tot timpul. acum matei doarme. am adormit-o si pe ana dar in bratele mele. daca o las jos se trezeste si plange.
Copii astia fac cu randu. acum matei e linistit ziua si isi vede de treaba. cand oboseste isi baga degetele in gura si somn de voie. imi doarme de la 2 pana la 6 seara. e cuminte foc. ana e terorista acum. adoarme ziua doar in bratele mele. e ciufi.

piticii mei papa bine laptic. au 4 mese de cate 150 ml de lapte si una de 180 ml in care pun si o masura de cereale.
cand zic 150 ml ma refer la cata apa folosesc. in realitate sunt 170 de ml de lapte. Multumesc lui Dumnezeu ca papa bine.

abia astept sa plec la parinti. ma omoara statul in casa. e rau ca nu putem iesi afara.

Va pupacim

Daca doriti sa votati un pitic o puteti face AICI

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

multumesc fetelor de incurajari

faza e ca as fi bucuroasa daca e bebe,asta nu e o problema,Doamne` feri`,mai tare ma ingrijoreaza sa nu il afecteze implantul asta al meu,deci nu e plasture,e un "bat infipt" in mana,o metoda contraceptionala care e valabila 3 ani.

acu m-am speriat mai tare ca o prietena are implant si nu a functionat,a rezultat un baietel,si acu tot implant si-a pus plus ia si anticonceptionale pastile ca sa fie sigura

am programare la doc la 1 fara 10.ma duc sa vad ce zice.

ma dor sanii grozav de tare si mameleoanele parca imi ard,parca imi i-au foc.exact asa a fost si cand am ramas gravi cu fetele,
ciclul mi-a venit,inca de prea multe ori din cauza implantului,

va pup,ma duc la fete

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna, zmeurici dragi!

N-am apucat sa va mai scriu cand am plecat din Bucuresti, dar am ajuns cu bine la Piatra sambata, pe 19 (Alinutza ). Am facut o ora pana am iesit din bucuresti, in total vreo 7 ore, deci a fost ok. Bebe a avut vreo doua reprize de agitatie, am ajuns rupta acasa dar bine ca am ajuns.

Noutati: aseara am descoperit ca avem un dintisor!! (de fapt a descoperit prietena mea si mi-a aratat..mama denaturata ce sunt...Eu am vazut ca incepe sa se vada o pata alba pe gingie, dar ma gandeam ca o sa treaca o saptamana doua pana sa apara si aseara cand am pus un deget acolo..m-am zgariat!)

De doua zile am inceput diversificarea cu supita de morcov si patrunjel, pastarnac si telina. Am pasat morcovul si o bucatica de pastarnac. Bebe a aspirat tot!!! Si nici nu s-a constipat, azi a facut kk, totul ok.

Ne chinuim de cand am venit sa- dam lapte praf cu biberonul, mai ales
seara cand e rupt de foame. Vad ca biberonul nu-l accepta, in schimb vad ca a inceput sa pape din canita, desi curge cam repede pentru el. Deseara o as incerc sa-i dau mai mult, ieri cred ca a papat vreo 80 ml...Daca da Dumnezeu si reusesc sa-l fac sa pape, tare fericita o sa fiu. Nu prea-i place laptele praf, ma injura de nu mai poate in bebeliceasca lui and simte ca-i ajunge lapte praf in gurita...n-am ce sa-i fac.

Nodulul meu creste, ma doare, zona e rosie, calda si ma sperie...azi incerc sa sun cat mai multi doctori, poate ajung la un ginecolog sa se uite, poate e o mastita si sa-mi prescrie niste antibiotice, ca nu pot sta cu el in starea asta pana in ianuarie cand vreau sa-l scot.
Daca trece starea asta acuta o sa fiu mai calma de sarbatori. Oricum as lua-o bebe n-o sa mai poata suge la san. Nici nu vreau sa ma mai gandesc, o iau si eu one day at a time si-o sa fie bine.

Sandy, desi cu intarziere, iti raspund si eu. Eu am folosit si folosesc pompa Isis de la Avent. Am si eu o prietena care a cumparat vreo trei pompe care nu au ajutat-o cu nimic, a facut si mastite si toate bucuriile, iar cu Avent s-a descurcat de minune. 9 luni si-a scoslapte cu pompa aia ca sa-i dea bebitei.

inutsa, mie pediatra mi-a zis sa-i dau oscillo in functie de cat de grav e bolnav copilul. Daca e in faza incipienta si doar stranuta sa-i dau odata pe zi (nu un tub intreg, jumatate sau mai putin chiar). Daca copilul e racit serios a spus sa-i dau un tub de 3-4 ori pe zi (impart tubuletul ala in 4). A spus ca la medicamentele homeopate nu e atat de importanta cantitatea cat e importanta frecventa cu care dai medicamentul. De aia cand e copilul bolnav tare ii dai mai des.

danielle, da Doamne sa nu influenteze cu nimic plasturele ala. Ce chestie, poate vine Mos Craciun cu bebe 3!! Asteptam noutati si sa fie toate bune.

Multa sanatate zmeuricilor bolnavioare si mamicilor! Sa va treaca toate si sa va bucurati de sarbatori!
Maine vine sora mea si poimaine facem bradul aici la mama, abia astept!
A! Galarina, am inceput sa folosim Jolly Jumperul aici la mama si David s-a obisnuit cu el si-i place la nebunie. Topaie ca un iepuras beat...Stam langa el sa-l pazim sa nu se loveasca de tocul usii, dar e ok, tare mult ne place. Il folosim mai ales seara cand e mai agitat si obosit si incercam sa-l aburim pana ce pregatim de baita si uita de toate cand e in el...

Gata, ca m-am intins! Nu stiu cand si cum mai am timp sa intru, asa ca va urez de acum sarbatori fericite, sa va dea Dumnezeu multa sanatate, pace si liniste si caldura in casa, sa fiti cu cei dragi si sa va bucurati de momentele frumoase!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)

Mergi la inceput